Informujemy, że dnia 8 lutego planowana jest przerwa techniczna w godzinach 07:00 do 08:00. Przepraszamy za utrudnienia.
SZOK! Zapowiedzieli jakieś zmiany.
Za wcześnie by pochwalić... ale może wreszcie część problemów zniknie.
Fapka pisze:ale może wreszcie część problemów zniknie.
Fapka pisze:Informujemy, że dnia 8 lutego planowana jest przerwa techniczna w godzinach 07:00 do 08:00. Przepraszamy za utrudnienia.
SZOK! Zapowiedzieli jakieś zmiany.
Za wcześnie by pochwalić... ale może wreszcie część problemów zniknie.
beznadzieja pisze:taaa ja zauważylam, tnie mnie jeszcze bardziej
Więcej lagów i ścin. Nic poza tym, aczkolwiek przez ich zaciemnianie kodu nawet nie próbowałem porównywać zmian tam wprowadzonych.e-Laski.pl pisze:Ktoś już zauważył jakieś zmiany na SU?
Fapka pisze:albo ograniczyli liczbę serwerów (już nie ma takiego ruchu na SU co parę miechów temu).
Z tego co widzę to nadal jest 6 CDNów, ale mniej serwerów bądź przerzut na mniej wydajne tłumaczyłby lagi...nobody69 pisze:Fapka pisze:albo ograniczyli liczbę serwerów (już nie ma takiego ruchu na SU co parę miechów temu).
Lol, to by było zajebiste. Nie mamy takiego ruchu jak dawniej? Chuj, wyłączmy zbędne serwery zamiast usprawnić portal, żeby ludzie wrócili, a serwery na siebie zarabiały. Wyjebka level perfekt
e-Laski.pl pisze:Wg mnie to nie jest Justyna Gradek ...
kiedyś szukałem tego zdjęcia i znalazłem chyba na jakiejś chińskiej stronie.
e-Laski.pl pisze:Ktoś już zauważył jakieś zmiany na SU?
Wróć do Regulamin i Komunikaty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości