sexdedektyw pisze:Fapka to oszust i naciągać.
Szantażuje wszystkie Laski.
Uwaga na szczura konfidenta.
sexdedektyw pisze:Fapka pisze:sexdedektyw pisze:Fapka to oszust i naciągać. Szantażuje wszystkie Laski. Uwaga na szczura konfidenta.
Tak, kurła. Jak ktoś nie zapłacił całości, to ja jestem oszustem.
Ktoś nie wywiązuje się z danego słowa (umowy) -> to oczywiście należy rozumieć, że druga strona jest oszustem
A potem Fapka-konfident, bo musi Wam tłumaczyć szczegóły każdej sprawy.
Jakoś zwykle pisze się o tym, jak laski w chuja robią. Ale oczywiście Fapka zły, bo debile* wierzą tym osobom, które notorycznie Was okłamują.
Tworzą swoje własne (błędne) teorie, na podstawie rozmazanych informacji (takich jak "włamania na konta skryptami", czy trollów innych użytkowników, niewiedza na temat moich umiejętności [przejawiająca się tym, że przypisuje mi się zbyt duże umiejętności, a do tego jeszcze wykorzystywanie czegokolwiek do oszukiwania i niecnych celów]).
A już widzę jak oszołom zjeb-dedektyw cytuje tylko 4 słowa wyrwane z kontekstu. Chociaż nic mu nie przeszkadza dopisywać i zmieniać treść cytatów (co już kilka razy robił).
* - np. ten pan od postu wyżej
Jedyne co potrafisz to obrazac innych.
W przeciwieństwie do Ciebie pisze prawdę.
Łowisz laski tzw. świeżynki i proponujesz pomoc.
Wprowadzasz panny w świat wykolejenia społecznego jakim jest SU. Jesteś eAlfem .
Slono każesz płacić za swoje usługi . Nie tylko żetony Cię interesują .
Prędzej czy później laski doznają przebudzenia i tu zaczyna się ich dramat.
Nadajesz na forum , szantażujesz prywatnie, nękasz.
Niejedna płakała po instalacji lusha!!!!
Fapka jesteś oszustem żerującym na ludzkiej naiwności.
Tutaj bronią Cię osoby ,z którymi dzielisz się hajsem.
sexdedektyw, Mocne słowa ale wiesz jakoś nie wiem czemu nie chcę wierzyć takiemu randomowi z netu jak ty.
Jak masz dowody to je kurwa dajesz tutaj albo mordę stul na wieki, wieków amen.
Łatwo tak kogoś oskarżać anonimowo i bez dowodów, równie dobrze mógłbym napisać o tobie, że jesteś pedofilem, wielokrotnym gwałcicielem,
że strąciłeś mega pierdem rządowego tupolewa pod Smoleńskiem, zakosiłeś złoto z Ambergold i spowodowałeś lawiny błotne w Andach.
Skąd się kurwa tacy debile biorą?