Temat poważny, co widać po dyskusji, ale przerodziła się ona trochę w opis własnych przekonań i tego jak wg każdego z nas powinno to wyglądać żeby było poprawnie.
czy takie przypadki zgłaszać, każdy z nas ma inną wrażliwość i percepcję, myślę że dziewczyny im dłużej nadają tym większą mają tolerancję na tego typu akcje. Jeśli by ktoś to zgłaszał to chyba tylko w pierwszym miesiącu nadawania, potem by przestał być wrażliwy na takie sprawy, już nie chodzi tylko o czynnik ludzki ale i o samo SU. To jest biznes, zakładam że dosyć duży, przecież tu już było kilka chorych akcji które podchodziły pod paragrafy. Słynna transmisja na kanale CK_bitch na którym córka właścicielki profilu robiła trans z koleżanką, akcje Cebuli gdzie do końca nie można było być pewnym czy obie strony były świadome że uprawiają sex, z najnowszych to choćby Rafatus. Kiedyś na SU pilnował porządku Supler, potem jak sprzedał SU to byli moderatorzy, teraz SU jest zarejestrowane w USA a admini czytają nasze wiadomości , widzą privy i nie chce im się tego do Polski zgłaszać, teraz liczy się dolar, podasz pannie tel albo inny namiar to ban, a taka choćby Paula podaje namiary i jakoś bana nie ma, bo generuje kasę to samo z innymi z top 3 linijek. Pisanie do SU też chyba nie ma sensu, odpiszą że zajmą się sprawą i to zostawią z braku podstaw do zgłoszenia organom ścigania. Przecież teoretycznie powinni zgłaszać każdy nagrany nielegalnie z ich strony film.
Co do tych 3 opisanych privów, czy to naśmiewanie się, wg mnie nie, raczej tak jak pisała beznadzieja dla mnie to opis 3 transmisji które najbardziej zapamiętała, ale rozumiem tych których to uraziło, każdy ma inną wrażliwość. Z drugiej strony opisanie tego było też mało rozsądne, myślę że gdyby osoby z tych priv wchodziły na forum i poznały że to o nich , to mogły by założyć konto i napisać że beznadzieja to tak naprawdę jest i tu nick z SU, bo nie sądzę żeby takich privów robili dużo. Mi się wydaje że tu nie wchodzą.
Domyślam się że tak jak dziewczyny piszą SU wciąga do dna gdzie w dużej mierze jest syf i odchyły od przyjętych norm, dla niektórych może to być ponad ich siły. Pewnie za bardzo generalizuje, ale dziewczyny które są na SU tylko dla kasy mogą bardziej to odczuwać negatywnie, te które są tu bo np lubią jak je ktoś ogląda dają upust swoim fantazjom i mają kasę (często te nie pokazują twarzy) takich problemów pewnie nie mają bo mają na to wyjebane.
Pytał się ktoś wcześniej czy lush działa, wg opinii jeden z dziewczyn która go ma to można z nim dojść, ale trzeba go dobrze włożyć i trochę podczas zabawy pozmieniać pozycję, można też bez problemu dojść przykładając do łechtaczki. Wg niej nie ma aż takich uderzeń żeby podskakiwać i tak się wydzierać jak niektóre, bardziej to takie uczucie że po prosu trzeba zmienić pozycję siedzenia lub itp, i można nadawać z nim na ogólnym tak żeby inni nie wiedzieli że się go ma w sobie. Może są tak wrażliwe dziewczyny na które to aż tak działa, ale wg niej te reakcje są mocno przesadzone, no i porównując do lush2 na stronie producenta to w 1ce ten silniczek nie jest większy niż w innych tego typu zabawkach, tu cały fame to sterowanie przez drugą osobę. Lush też daje rozkosz przy ciągłym wibrowaniu, rekcje na tipy za 10 zet, i sekundowe wibracje są w większości chyba mocno przerysowane.