www.ShowUp.blog
parostatek pisze:Szczerze wam napiszę, że nie rozumiem dlaczego się do ekurewek - proszem sie nie obrażać za określenie - za przeproszeniem przypierdalacie. Ja rozumiem siedem dni, przelew idzie, księgowa nie dziwka dwóch kutasów... to znaczy dwóch przelewów na raz nie zrobi, banki też swoje muszą przeorać... Ale naprawdę powiadając kuleżanki z SU tymi pytaniami krzywdy nikomu nie robią. Zawsze się czegoś mogą dowiedzieć, jakiś przepływ informacji jest... Ja jak czekam na paczkę to niczym głodny pies zaglądający do miski sprawdzam na stronie kuriera co trzydzieści minut kaj jest mojo paczka i kiedy skurwiel w kamizelce DHL mi ją da.... Mimo tego, że doskonale wiem jaki jest regulaminowy termin dostawy.
SoniaAnal pisze:Natrząsanie się z dziewczyn jest żałosne. Gdyby ktoś z Was zarobił i czekał tez byłby zestresowany. Nie zauważylam od pol roku żeby cos było nie tak. Jednak jak ktoś się martwi nie smiej sie
Powiedz to mi ^_^Biustwo pisze:Ale czym zestresowany? Od 6ciu lat dorabiam z szołapem i kasa zawsze jest po max 2 dniach. Stresować to się mogą konkursowe oszustki, spece od filmików, naciągacze i inni oszuści, którzy nie mogą mieć pewności czy ktoś ich nie przyłapał na robieniu innych w ch... Jak dziewczyna nie ma nic na sumieniu, to nie ma się czym martwić. Kasa będzie.
SoniaAnal pisze:Natrząsanie się z dziewczyn jest żałosne. Gdyby ktoś z Was zarobił i czekał tez byłby zestresowany. Nie zauważylam od pol roku żeby cos było nie tak. Jednak jak ktoś się martwi nie smiej sie
Biustwo pisze:Z punktu widzenia widza, można by pomyśleć, że idzie im tak słabo, że nie starcza im na chleb. Kiepska reklama. Nie chciałabym się zabawiać z kimś, kto robi to by nie paść z glodu...
Fapka pisze:Powiedz to mi ^_^Biustwo pisze:Ale czym zestresowany? Od 6ciu lat dorabiam z szołapem i kasa zawsze jest po max 2 dniach. Stresować to się mogą konkursowe oszustki, spece od filmików, naciągacze i inni oszuści, którzy nie mogą mieć pewności czy ktoś ich nie przyłapał na robieniu innych w ch... Jak dziewczyna nie ma nic na sumieniu, to nie ma się czym martwić. Kasa będzie.
Nie oszukiwałem, a połowy kasy nie zobaczę xd
Mogłem wypłacać każde 1000 żetonów :< miałbym na chleb teraz...
beznadzieja pisze:Problem jest następujący dziewczyny musza dorosnąc do tego żeby sobie te pare zlotych odłożyć jakby przelewu nie było z dnia na dzień . Były kiedyś akcje ,że przelewy się spóźniały , może tego dziewczyny się boją ,że akcja znowu wróci. Nie mniej jednak zadbajcie dziewuchy trochę o własny los .Odłóżcie sobie te pare złotych , bo jak tak zachorujecie to już całkiem pozamiatane....
Slodkoslodka pisze:A wy nadal nic nie rozumiecie, pytaja czy byl przelew czy nie bo sie obawiaja co do jego realizacji a nie ze nie maja co jeść, bo jak wiadomo administracja do banów z byle co jest pierwsza ale, żeby odpisali na maila to trzeba sie prosić.
SoniaAnal pisze:Slodkoslodka pisze:Realizowali dzis przelewy?
Tak, wszystko wysłali
Slodkoslodka pisze:SoniaAnal pisze:Slodkoslodka pisze:Realizowali dzis przelewy?
Tak, wszystko wysłali
O ktorej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości