AvenumDostarce pisze:Zasadniczo przyjacielu, zdobywco pracy marzeń, więdzący wszystko, zarobasie życia, pewnie z kontraktem marzeń, jak Cristiano Ronaldo w Juve zachowujesz się jak na SU tzw. żółtki
Długo by opowiadać...
AvenumDostarce pisze:[b]Odpowiadasz na pytania jakie chcesz, odnosisz się do czego chcesz....Tam to możesz robić jasne, w końcu możesz komuś bana dać i inne, pokazać, dowartościować się jaką to masz władzę...Tylko niestety przyjacielu tu Władcą nie jesteś i nie będziesz...taka mała różnica nie??
Niby jestem tutaj zwykłym użytkownikiem, ale powiem Ci, że po mojej rejestracji Administrator bardzo grzecznie tutaj ze mną dyskutował. Z resztą czytając ten tekst odnoszę wrażenie, że masz jakiś poważny kompleks. Nie mierz wszystkich ludzi swoją miarą, bo może Cię nie starczyć

AvenumDostarce pisze: pewnie nieprzyzwyczajony??
Jest miło i sympatycznie... a dzięki Tobie to w sumie i zabawnie.
AvenumDostarce pisze:Jeśli naprawdę chcesz coś powiedzieć to odnieś się do moich odpowiedzi?? zapraszam do dyskusji...
Gdyby były mądrzejsze to pewnie bym to zrobił. Mogę jednak dać Ci jeszcze jedną szansę!
AvenumDostarce pisze:Czy tylko na szkoleniu na Moderację na SU was nauczyli spierdalać jak padają ciężkie pytania????
Zrobiłeś przyjacielu jeden wielki błąd - chyba cię jeszcze nie nauczyli koledzy - tzw. mieć wyjebane na to co piszą co uważają i nie udzielanie się....
Wolno łapiesz kolego, więc Ci pomogę. Nie jestem moderatorem, a developerem. Wiesz kim jest developer czy mam Ci to rozrysować?

AvenumDostarce pisze:Pewnie jutro dostaniesz reprymendę że po co się udzielasz i wchodzisz w dialog - ale niestety taka rola pionka w tej zabawie![]()
Nie sądzę by się ktoś np. Tobą przejmował.
AvenumDostarce pisze:Bo na miejscu twoich przełożonych to ja bym ci z domu zakazał wychodzić i się nie odzywać, zero argumentów konkretnych nic...po prostu się czuje jakbym próbował nawiązać dyskusję z totalnym zerem intelektualnym - no ale zapewne to moje doznania - ale wiesz czym najbardziej wygrałeś przyjacielu ???? "przecież ona pierw napisze do moderacji" - hahahaha pierw to tu są posty bo wy kurwa nawet na proste sprawy odpowiadacie tydzień lub w ogóle...zresztą każdy użytkownik co przez kontakt próbował coś ugrać czy dowiedzieć się zdaje sobie z tego sprawę - mimo wszystko pozdrawiami życzę utrzymania zajebistej posady, tylko jak ją chcesz utrzymać nie udzielaj się nigdzie, bo tylko sobie życie skomplikujesz a po ci to, w końcu masz pracę marzeń i władzę !
Nikt nie karze Ci wychodzić ze swojej ciasnej, alternatywnej rzeczywistości.