HardRockCaffe666 pisze:E- kurewka.Dobre sobie.Tak mogą ją tylko nazywać tu ludzie którzy nie spędzili z nią 2,5 roku.Tak, tak możecie ją nazywać, szmata, kurwą ,zezowata zdzirą.. wasze prawo. Zero szacunku dla kobiety. No tak ale jak można wymagać szacunku dla kobiety od kogoś kto przychodzi tu tylko beznamiętnie zwalić sobie ptaszka i tak na prawdę to nic go więcej nie interesuje.Ale ja jestem od was inny ja ją lepiej poznałem i nigdy nie pomyślałem o niej w kategoriach e-kurewki.Znamy się już tu tak długo że moje relacje z nią już dawno wyszły po z ramy klient- towar.I zamierzam być dla niej miły i odnosić się do niej z należytym szacunkiem bo na to zasługuje.
typowy Hard, typowy wpis qrwia...
Ktos uzyl JEDYNIE okreslenia "e-kurewka" (slusznie -to taki zawod w koncu) a menda Hardzik dojebal o wieeeele wiecej epitetow, tylko po to zeby postawic sie w roli rycerza...
To co qrwiu Hardzie...moze wszyscy sie dopasujemy do twojej techniki? Tez sobie zastosuje podobna metode...
Mowia o niej ze to byla kurwa co niejednego chuja w sobie miala, szmacila sie na godzinki, podobno watek o zezowatej zdzirze jest na garsonierze, potem zaczela kariere e-kurwy na szolapie. Kraza legendy ze wydymala niejednego na gruba kase, manipulujac i grajac na uczuciach. Ja jestem inny, nie sugeruje sie zdaniem innych, byc moze ktos tej wspanialej dziewczynie robi na zlosc wiec dam sobie ten rok-dwa na wyrobienie opinii o niej. No no...