Naprawdę spikel nie widzisz, że to Ty zachowujesz się troszkę jak szmata? Dałeś z własnej woli, w miejscu do tego przeznaczonym, nie poznałeś jej na ryneczku Lidla, wręczając jej tym samym tyle pieniędzy, a teraz się żalisz? Z całym szacunkiem, ale 150 tysięcy złoty, to nie jest kwota, za którą można swobodnie żyć. Ty chyba wiesz o tym najlepiej, skoro robisz interesy w świecie, obracasz kwotami z księżyca (to Twoja wersja), a robisz z tego szopkę, jakby 150 tysięcy miało co najmniej wartość 15 milionów złoty. Spikel ogarnij się chłopie, nie rób z Pauli wyrachowanej suki, bo jak na mężczyznę, to Ty w tej relacji jesteś pipa, lamentujesz, skamlesz jak psina, po prostu niedorajda życiowa, która nie potrafi z podniesionym czołem odejść ze zwykłych seks kamerek, nawet nie z życia Pauli, tylko do cholery z seks kamerek!!! Zero klasy, zero honoru, taplać się w błocie, to potrafisz Spikel, a i tak kiepsko Ci to wychodzi. Jedziesz po Hardzie, a sam mam wrażenie, że jesteś jakimś niedorozwojem emocjonalnym, nie potrafisz złożyć zdania, robisz błędy i to w dodatku rażące, masakra Spik. Siła pieniądza, to nie wszystko, jeszcze trzeba coś sobą reprezentować, a Ty masz tylko pieniądze, nic więcej. Takie jest założenie portalu, dziewczyny chcę zarobić, a Ty jesteś tym wiecznie zdziwiony Spik......rozjechana ameba ma więcej oleju w głowie niż Ty, sorry, ale takie mam spostrzeżenia jak Cie czytam.