Spikel20 pisze:Niech tobie odpowie zdjencie ktore mam w avatarze i sobie odpowiedz na pytanie wtedy![]()
Jak cos pozostaje wujek gogel do pomocy
Nowy Blog ShowUp.tv
Ja tam widzę tylko krzyżyk na drogę

Spikel20 pisze:Niech tobie odpowie zdjencie ktore mam w avatarze i sobie odpowiedz na pytanie wtedy![]()
Nowy Blog ShowUp.tv
HardRockCaffe666 pisze:Spikel20 pisze:Caly czas opwowiadal jaki to kocurek chujowy jest przeciez u pauli itp![]()
![]()
![]()
![]()
Bolszewik z krwi i kosci widac po mundurze wiec klamie caly czas.
Widzę że na mundurach znasz się równie dobrze co na historii Warszawy.![]()
![]()
![]()
HardRockCaffe666 pisze:Spikel20 pisze:Niech tobie odpowie zdjencie ktore mam w avatarze i sobie odpowiedz na pytanie wtedy![]()
Nowy Blog ShowUp.tv
Ja tam widzę tylko krzyżyk na drogę![]()
![]()
![]()
![]()
Spikel20 pisze:Hard nie ośmieszaj sie juz więcej.Bo wystraczy tego. Pojedz do senatorium jakiegos poderwij cos moze znajdziesz milosc przestaniesz spedzac zycia na tym portalu. Hard nie warto
HardRockCaffe666 pisze:Spikel20 pisze:Hard nie ośmieszaj sie juz więcej.Bo wystraczy tego. Pojedz do senatorium jakiegos poderwij cos moze znajdziesz milosc przestaniesz spedzac zycia na tym portalu. Hard nie warto
Ja się ośmieszam to ty mnie posądzasz o jakiś bolszewizm nie wspomnę już o twoich insynuacjach co ja to niby mam na swoim dysku.![]()
![]()
![]()
Spikel20 pisze:HardRockCaffe666 pisze:Spikel20 pisze:Hard nie ośmieszaj sie juz więcej.Bo wystraczy tego. Pojedz do senatorium jakiegos poderwij cos moze znajdziesz milosc przestaniesz spedzac zycia na tym portalu. Hard nie warto
Ja się ośmieszam to ty mnie posądzasz o jakiś bolszewizm nie wspomnę już o twoich insynuacjach co ja to niby mam na swoim dysku.![]()
![]()
![]()
Tutaj wszyscy widza jakie masz sklonosci wiec te oskarżenia sa bardzo na miejscu. Teraz sie wypierasz wszystkiego ze nikomu dupy nie obrabiales.Czy ktos normalny pisze takie zeczy ktre sa na blogu ShowUp.tv chyba nie. paula ma ciebie w czterech literach na kazdym kroku to okazuje a ty sobie co myslisz
Spikel20 pisze:Ale widze ze usuneles zdjencie swojej przeszlosci swowieckej. Ale chyba wstawie twoje zdjencie na Redwatch![]()
![]()
Tam to juz ciebie sami znajda i przekonaja do odpowiednich pogladow.
HardRockCaffe666 pisze:Spikel20 pisze:Ale widze ze usuneles zdjencie swojej przeszlosci swowieckej. Ale chyba wstawie twoje zdjencie na Redwatch![]()
![]()
Tam to juz ciebie sami znajda i przekonaja do odpowiednich pogladow.
Wiesz co Spikel20 mogłeś sobie darować tak nasyłanie na mnie ABW.Kuswa musiałem się grubo im tłumaczyć że jednak nie jestem bolszewikiem.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: daniello11234, MariLou i 103 gości