Jak będzie z losowaniem nagród: biorą w nim udział wszyscy uczestnicy co oddali głos czy tylko Ci którzy poprawnie wytypowali zwycięzcę?
guga89 pisze:Adminie co masz na myśli zafunduję "puchar" Miss miesiąca? jaki to puchar? określ to
guga89 pisze:Ale jak chcesz go wręczyć?:P hahahaha
Administrator pisze:Showup.tv zakończyło codzienny konkurs na największą ilość oglądających viewtopic.php?f=50&t=1022
więc może teraz będą skłonni przeznaczyć żetony na nagrody dla naszych Kobiet, za najlepsze pokazy miesiąca viewtopic.php?f=51&t=984
Jeśli posiadasz więcej niż jedno konto to głosować możesz tylko na jednym. Głosy z multikont nie będą liczone. [...] To, że Administracja/Moderacja nie zgłasza zastrzeżeń co do multikont to nie znaczy, że o nich nie wiemy.
Guga89 pisze:2016-04-03 - Caprice - Mega zmysłowy striptiz + lodzik(tym postem dobijam 20 w tym miesiącu
)
ruger44 pisze:Guga popatrz dobrze na datę bo chyba w złym temacie napisałeś
Administrator pisze:ruger44 pisze:Guga popatrz dobrze na datę bo chyba w złym temacie napisałeś
Konkurs trwa do godz. 24, więc myślę, że można mu to zaliczyć.
01. Konkurs trwa od 1 kwietnia do 1 maja, przy czym głosujemy tylko na kwietniowe pokazy.
sadistik pisze:Kurde, nie wiem czemu, ale miałem w głowie zakodowane, że do końca miesiąca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości