bezloginu pisze:DigitusMedius pisze:Boże, jak wy panikujecie. Już nie raz się zdarzało, że w pon nie zlecali albo zlecali po 17.00. Nieraz też miałam tak, że innym dziewczynom zlecali w pon, a mi dopiero w piątek. Ja nie wiem, wszystko od razu wydajecie, że się o każdy tysiąc złotych martwicie gdzie normalnie musiałbyście na niego pracować 40 jak nie więcej godzin? Mają 7dni roboczych i tyle, tak samo jak pracodawca ma wam dać wypłatę do np. 10 dnia miesiąca, ale moze wcześniej. Gdyby byłby 9 dzień miesiąca, a wypłaty dalej by nie było to też latałybyście do swojego pracodawcy co godzine z zapytaniem gdzie wasze pieniądze, a on w kółko by odpowiadał, że ma czas do 10dnia miesiąca? Ja nie wiem jakbyście przeżyły na stripchacie skoro tam wypłacają kasę co DWA TYGODNIE!!!!! A się zdarzało, że wplacali co 3tyg, bo były problemy. Kurwa jak tu 3tygodnie przeżyć, no katastrofa. A co do wiszących zrealizowanych przelewów - prędzej czy później dostaniecie swoje ciężko zarobione pieniądze i tyle, nie mogą wam ich nie dać, bo to by była kradzież, a jak wiadomo kradzież jest karalna.
Właśnie przez TAKIE "mądre" jest jak jest. Pluć Ci w twarz, Ty zacieszasz, że deszcz pada....odejdź od kompa, weź się za odchudzanie i naukę czytania ZE ZROZUMIENIEM. 99% twoich postów NIC nie wnosi. Dziewczyny g*wno obchodzi co by było gdyby...Zrobili limit do wypłaty - więc wypłacam i po chwili mam mieć na koncie, jest XXI wiek. Infolinia mailowa ma działać 24/h, nie boty mają odpisywać. BEZ debilnych zapisów, że mają 7 dni na wypłatę, bo wtedy są akcje, że jedna wypłaca rano, a po 3 godzinach już ma na koncie, a inna czeka tydzień. Zresztą komu ja tłumaczę...
Jak Ci tak źle tutaj to zmień portal?

Kurcze, od 4 dni nie włączyłam komputera więc nie wiem jak mam w ogóle od niego odejść?
I po co mam się odchudzać? Z kości na ości czy co

Prawda taka, że same siebie nakręcacie i tworzycie teorie spiskowe. Tak samo było w kwietniu ubiegłego roku "SHOWUP.TV ZWIJA INTERES TO JUŻ JEST KONIEC, ONI JUŻ NAM TYCH PIENIĘDZY NIE WYPŁACĄ".
Tak, masz racje - mamy XXI - ale to wcale nie oznacza, że awarie nie mają prawa wystąpić. Przyjaciel pracuje w ING i ostatnio mieli 5 dniową awarie i teoretycznie cały bank leżał (nie mylić z aplikacją oraz stroną internetową). Pamiętaj, że cały system to konstrukcja ludzka oraz, że to ludzie nad tym czuwają, a jak wiadomo ludzie popełniają błędy.
Kropleka dobrze powiedziała - kasa prędzej czy później do was dotrze. Skończcie sie martwić na zapas i gdybać, bo to nie spowoduje, że sytuacja się poprawi.