Przyjazna pisze:Fapka,
Fapka słoneczko, tak się składa że mówisz do kobiet a kobieta z natury cierpliwa nie jest, kobieta z natury materialistka jest

więc jak chodzi o cierpliwość względem braku pieniążków to już gorsza sprawa....
Kobietki cierpliwie czekaja 6tydzien na swoje talarki a kiedy ze strony "szefa" jest wyraznie ukazane lekceważenie to kobietki KURWICZKA BIERZE, wiem że spam w temacie nic nie da jedynie jakoś łagodzi frustrację...
PS. Mail dotarł jednak ten sam co wcześniej "witam Jak wiadomo przelewy nie były realizowane.........."
Nic nie tłumaczy głupoty.
Nic.
Kutas to nawet nie opada, a chowa się do środka widząc taką głupotę.
Wypłata na rzecz Wykonawcy realizowana jest w terminie do 7 dni roboczych.

"Przelewy zrealizowane" = przelewy, których wykonanie SU zleciło.
Nie wiem, jak Wy, ale ja mam prawo wyboru TERMINU REALIZACJI w banku i mogę dzisiaj dać przelew np. 7 maja.
A teraz połączcie ich zdanie z tym co powiedziałem: "Rozbiliśmy wszystkie wypłaty na kilka etapów tak by codziennie zlecać kolejne."
A sobie do spoilera skopiowałem komunikat od SU, bo ciężko go odszukać w fali spamu.
- **Pokaż Spoiler**
- "Witam
Jak wiadomo przelewy nie były realizowane przez pewien okres czasu. Po odblokowaniu tej opcji wielu użytkowników zleciło wypłaty środków co wiąże się z dużą ilością przelewów. Są one systematycznie zlecane zgodnie z kolejnością zgłoszeń. Nie możemy zlecić wszystkich przelewów jednocześnie gdyż chcemy uniknąć zablokowania systemu wypłat przez bank. Rozbiliśmy wszystkie wypłaty na kilka etapów tak by codziennie zlecać kolejne.
Pozdrawiam" 
Normalni ludzie w pracy czekają miesiąc. Wy nie macie "pracodawcy", macie platformę, którą nic nie reguluje poza ich własnymi zapisami.
Więc jak kurwa raz na jakiś czas będziecie miały później wypłatę to Wam dupy nie urwie. Jeszcze teraz patrząc ile osób i jakie kwoty padają... jeszcze Wam kurwa źle...
A kto odda mi wynagrodzenie, za pomoc ludziom, które leży gdzieś na niesłusznie zbanowanych kontach, z powodu widzimisię właściciela SU?
A i jeszcze jedno, jak już ktoś pisze, że zlecono, a skrina nie wstawia jak tomoxx, to bierze to jako fejk info.
Mało tu trolli?