Malamala000 pisze:portal dobra kase trzepie i ma ogromnie zyski...
Ma, albo i nie ma. Jak mi się coś na chacie sypie, a stać mnie na remont, to go przeprowadzam. Tam natomiast od miesięcy nic nie robią z nagminnymi usterkami.
Malamala000 pisze:portal dobra kase trzepie i ma ogromnie zyski...
komin pisze:Kropelka pisze: Wdrożcie plan B
Plan B???![]()
![]()
![]()
zeby wdrozyc plan B to najpierw trzeba bylo miec plan A... a tutaj widze planowanie opiera sie na wrozkach, przeczuciach, stawianiu tarota itp.
Ale jebac system, szczesliwa modelka nie planuje, szczesliwa modelka nadaje.
Info z pewnego zrodla.
Jutro rusza przelewy.
Pozdrawiam Hard
#wrozeniezsandaua
Plan B???![]()
![]()
![]()
zeby wdrozyc plan B to najpierw trzeba bylo miec plan A... a tutaj widze planowanie opiera sie na wrozkach, przeczuciach, stawianiu tarota itp.
Info z pewnego zrodla.
Jutro rusza przelewy.
Pozdrawiam Hard
#wrozeniezsandaua
Sexy_Lejdis pisze:Zaraz miesiąc się kończyWiele nie zostało..
tomoxx pisze:CiekawskiZbyszek pisze:tomoxx pisze: Jakby na tym siedział prokurator, FBI, US, CBŚ, ZHP, Klub Ronalda McDonalda czy inne bractwo Kappa, to również konto do wpłat było by zamknięte.
Jakie konto do wpłat? Wpłaty w pierwszej kolejności wchodzą na konto operatora płatności czyli Dotpay, a później są przelewane zgodnie z umową na konto wskazane przez właścicieli SU.
To na które potem trafiają pieniądze od dotpay.
Plan B???![]()
![]()
![]()
Info z pewnego zrodla.
Jutro rusza przelewy.
Pozdrawiam Hard
#wrozeniezsandaua
nowywidznowy pisze:Czy wy naprawdę wierzycie że odzyskacie te pieniądze. Po 72 h to już tym się zajmuję prokurator i urząd skarbowy więc te co podatku nie odprowadzały mają dni policzone kiedy będą musiały zapłacić kare
nowywidznowy pisze:Czy wy naprawdę wierzycie że odzyskacie te pieniądze. Po 72 h to już tym się zajmuję prokurator i urząd skarbowy więc te co podatku nie odprowadzały mają dni policzone kiedy będą musiały zapłacić kare
Tymi pisze:Malamala000 pisze:Tymi pisze:Niektórzy myślą że są nieśmiertelniInni natomiast myślą że SU to żyła złota a do tego są nietykalni..
Ja natomiast myślę że jak na specyfikę portalu, to jakimi pieniążkami obracali nie weryfikując nawet przy tym modelek i tak długo pociągnęli bez żadnych kontroli, przypałów itd.
sobie chlopie policz ile kazda mniej wiecej dziennie zarobi i jaka prowizje z tego ma SU to bedziesz wiedzial... kupe kasy na tym zarabiaja a ty widocznie nie masz zielonego pojecia o tym...a snujac swoje bezmyslne teorie wyssane z palca mozesz sobie wiesz gdzie wsadzic... nie wiem po co sie w to wtracasz i snujesz jakies bzdury
o kurwa
EDIT Typer...
prosimy o bardziej merytoryczne wypowiedzi
Przyjazna pisze:nowywidznowy pisze:Czy wy naprawdę wierzycie że odzyskacie te pieniądze. Po 72 h to już tym się zajmuję prokurator i urząd skarbowy więc te co podatku nie odprowadzały mają dni policzone kiedy będą musiały zapłacić kare
Drogi przyjacielu tak się składa że też się dowiadywalam i to jest jakby nie patrzeć wirtualny nierząd więc jak mam się z tego rozliczyć? Zaraz padnie hasło usługi internetowe lub artystki ale jaka ja kuźwa artystka?
Chce kasę fiskalną i nabijać wibrator w dupie 5minut lub placówka na ostro minut 7...
Przyjazna pisze:nowywidznowy pisze:Czy wy naprawdę wierzycie że odzyskacie te pieniądze. Po 72 h to już tym się zajmuję prokurator i urząd skarbowy więc te co podatku nie odprowadzały mają dni policzone kiedy będą musiały zapłacić kare
Drogi przyjacielu tak się składa że też się dowiadywalam i to jest jakby nie patrzeć wirtualny nierząd więc jak mam się z tego rozliczyć? Zaraz padnie hasło usługi internetowe lub artystki ale jaka ja kuźwa artystka?
Chce kasę fiskalną i nabijać wibrator w dupie 5minut lub placówka na ostro minut 7...
Tymi pisze:Przykładowo mam cukiernie i smażę pączki, koszt produkcji pączka to 1 zł, sprzedaje go za 1,80 zł Zysk na jednym pączku 80 gr, Przykładowo dziennie schodzi ich setki, a nawet tysiące...Dla tej tępiej kobity moja cukiernia to też żyła złota.Bo ona przecież widzi tylko mój 80% zysk.. Co z tego, że muszę opłacić lokal, zakupić produkty, pracowników itd itd...Wszystko to są moje koszta by cukiernia mogła działać.....a jak sanepid wpadnie i przypierdoli mi karę to pewnie ufoludki ją zapłacą, jak otruje ludzi, bo taka jest też możliwość, bo np w jejeczku do pączusia była Salomea to mam realne szanse, że ktoś wytoczy mi porces, w którym jestem na przegranej pozycji. Jedne zasądzone odszkodowanie i mnie nie ma...
Showup przecież jest taką żyła złota, wszystko robią krasnoludki, nie mają swoich problemów a serwery stoją na Marsie no i przypominam..... są nietykalni
Przyjazna pisze:bomba122,
![]()
![]()
widzę mocno w temacie jesteś czyżbyś nadawał a może jesteś typem przesladowcy który żyje życiem innych osób w tym przypadku modelek SU
to raczej ty rozsmieszasz prawiąc swoje morały z pupy wzięte tak namiętnie jakby temat Ciebie dotyczył.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości