Marmeid pisze:Dziewczyny, pytanie jest poza tematem.
bbb pisze:Najlepsze jest to, ze ja przedwczoraj wlazlam w wielka kupe a do tego snila mi sie kupa w zlewie
bbb pisze:Najlepsze jest to, ze ja przedwczoraj wlazlam w wielka kupe a do tego snila mi sie kupa w zlewie, co oznacza powodzenie i ze wszystko idzie w dobra strone. Nawet pisalam to na pw jednej z dziewczyn
hydra pisze:Nie często się tu udzielam ale mam wiadomość myślę, że ważną, a mianowicie ja rozliczam się z zarobionych tu pieniędzy, wystawiłam już fakturę za miesiąc listopad ale na poprzedni adres.
Przed chwilą wysłałam maila do SU z zapytaniem na który adres faktura? Odpowiedzieli natychmiast że na nowy.
Zatem myślę, że wypłaty ruszą na dniach.
Oczywiście mogę się mylić?!
Jak ktoś tu ładnie napisał nadzieja umiera ostatnia
Pozdrawiam.
NastyAnastazja pisze:hydra pisze:Nie często się tu udzielam ale mam wiadomość myślę, że ważną, a mianowicie ja rozliczam się z zarobionych tu pieniędzy, wystawiłam już fakturę za miesiąc listopad ale na poprzedni adres.
Przed chwilą wysłałam maila do SU z zapytaniem na który adres faktura? Odpowiedzieli natychmiast że na nowy.
Pozdrawiam.
Ty wystawiasz faktury z ich adresem? Sorry, ze pytam ale trochę mnie to Zdziwiło bo moj księgowy (i paru innych podpytałam również) twierdzi, ze nie jest to potrzebne.
I jakoś tak rozliczam się kilka lat i jest wszystko w porządku i miliony innych lasek będących camgirl również![]()
A co do wypłacania to ta zmiana adresu w regulaminie już mnie cieszy, powoli do przodu. Zaczynam przyznawać jeszcze więcej racji przepowiedniom dziewczyn z forum ;D
DatAssss pisze:NastyAnastazja pisze:hydra pisze:Nie często się tu udzielam ale mam wiadomość myślę, że ważną, a mianowicie ja rozliczam się z zarobionych tu pieniędzy, wystawiłam już fakturę za miesiąc listopad ale na poprzedni adres.
Pozdrawiam.
Ty wystawiasz faktury z ich adresem? Sorry, ze pytam ale trochę mnie to Zdziwiło bo moj księgowy (i paru innych podpytałam również) twierdzi, ze nie jest to potrzebne.
I jakoś tak rozliczam się kilka lat i jest wszystko w porządku i miliony innych lasek będących camgirl również![]()
A co do wypłacania to ta zmiana adresu w regulaminie już mnie cieszy, powoli do przodu. Zaczynam przyznawać jeszcze więcej racji przepowiedniom dziewczyn z forum ;D
Robię dokładnie tak samo jak hydra , firma która mnie rozlicza kazała wybrać typ faktury "odwrotne obciążenie"
Anastazja to na jaki adres wystawiasz fakturę
Bez adresu, tak tez można ;p zwyczajnie uogólniasz jako różni klienci
DatAssss pisze:Bez adresu, tak tez można ;p zwyczajnie uogólniasz jako różni klienci
Aha, czyli nasz kraj też na krzaku postawiony jak SUco nie wpiszesz na fakturze jest dobrze
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości