Lovense Lush - Jak ustawić?

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


KiciKici82 pisze:No dobra a co na to support z ero co jak co ale oni w porównaniu z SU odpisują błyskawicznie?Bo jeśli nie była nawet tej wibracji startowej to cos jest bardzo nie halo.
Fapka gdzie znalazłeś info o tym, że remote ma być wyłączony? Jedna z zagranicznych stron też ma opcję podłączenia lusha przez apkę i tam procedura jest następująca, najpierw scan kodu przez connect potem polaczenie urzadzenia przez remote.
Jaka?

Edycja: Okay, te "przetestuj" dzisiaj zadziałało. Ale... dużym minusem jest, że oni obsługują tylko wibracje, a nie inne rzeczy jak np. kręcenie Norą czy pompa Maxa... i tylko jeden gadżet z tego co rozumiem (mogę się mylić). Zatem jeżeli kilka, to nie będzie osobnych ustawień do każdej zabawki.

Edycja2: "Wibracja startowa" jest wynikiem połączenia z aplikacją na telefonie, nie ze stroną.

Tutaj, obrazek na samym dole strony jest, a załączam poniżej...
How to keep a stable connection:
Obrazek
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1935
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Usuniecie ma pomóc w utrzymaniu stabilności a to co innego czyż nie? Wibracja startowa jest kiedy połączysz apkę, ale ja mówię o tej opcji wypróbuj która pojawia się po ustawieniu poziomów na ero. Tam naciskasz i powinno zawibrować, jeśli nie, to nie jest prawidłowo połączone.
Awatar użytkownika
KiciKici82
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 41
Rejestracja: 18 cze 2018, 11:27
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




hejka wie ktoś, może jak ustawić lush2 ? od podstaw aby łapało dźwięk żetonów ?
Awatar użytkownika
Milena97
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 1
Rejestracja: 14 mar 2019, 23:34
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: CzerwoniutkaCipeczka97
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: CzerwoniutkaCipeczka97




Niech mi ktoś wytłumaczy czemu cały czas chcą mieć na dźwięk? XD
Właśnie na dźwięk to każdy powinien sobie ustawić, jeżeli ma możliwości (izolowanie dźwięku). Kwestie są poruszane przez 2 strony tego tematu i inny, np. TEN (sugerowany pod pisanym postem w "Szybka Odpowiedź")... ale ludzie dalej nie ogarniają...

Ta, a niektórzy to w ogóle liczą, że im za darmo cokolwiek zrobię... :nono:
Albo zawracają dupę, a potem milkną...
Albo każą MI wymyślać napiwki na jakie ma działać i jak... albo chcą by było "tak jak inne mają".
Obrazek
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1935
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Aby lush "łapał" dźwięki najlepiej wsadzić go sobie w dupę. Telefon w trybie glosnomowiacym z odpaloną transmisją SU nalezy umiescic w cipce...
W przeciwienstwie do Fapki moja porada jest calkowicie gratis
Awatar użytkownika
komin
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1291
Rejestracja: 08 lis 2015, 16:48
Podziękował: 263 razy
Podziękowano mu: 383 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: jakaś chuda z małym cycem
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




komin pisze:Aby lush "łapał" dźwięki najlepiej wsadzić go sobie w dupę. Telefon w trybie glosnomowiacym z odpaloną transmisją SU nalezy umiescic w cipce...
W przeciwienstwie do Fapki moja porada jest calkowicie gratis
W którą stronę antenka?
I co z osobami chcące wykorzystać MacBooki? (One nie wymagają adaptera do obsługi zabawek po bluetooth).
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1935
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Witam,

Mnie zastanawia do czego służy ta aplikacja Lovense connect ? Skoro na Lovense Remote wszystkim się steruje.
Tu znalazłam filmik, w którym przedstawiają konfiguracje tego programu, ale nie wiem czy w ten sposób da się skonfigurować z SU?

https://www.youtube.com/watch?v=NNXIGWPxcTY
Awatar użytkownika
Madzia19
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 12
Rejestracja: 24 sie 2018, 10:50
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Czekoladka_91
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Lovense connect potrzebny jest kiedy chcesz połączyć zabawkę skanując kod ze strony która współpracuje z lovense. Remote zaś kiedy chcesz kontrolować dźwiękiem, oddawać kontrolę komuś lub sterować samodzielnie.
Awatar użytkownika
KiciKici82
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 41
Rejestracja: 18 cze 2018, 11:27
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Rozumiem, czyli póki co ten Lovense Control jest bezużyteczny na SU.
Awatar użytkownika
Madzia19
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 12
Rejestracja: 24 sie 2018, 10:50
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Czekoladka_91
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Dokładnie tak.
Awatar użytkownika
KiciKici82
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 41
Rejestracja: 18 cze 2018, 11:27
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




KiciKici82 pisze:Lovense connect potrzebny jest kiedy chcesz połączyć zabawkę skanując kod ze strony która współpracuje z lovense.

Madzia19 pisze:Rozumiem, czyli póki co ten Lovense Control jest bezużyteczny na SU.

Nie, nie, nie... Connect służy utworzeniu lokalnego serwera na telefonie, by mógł po sieci lokalnej wysyłać sygnały sterujące Lushem. Strony kamerkowe mogą wykorzystać narzędzie CAM API by mieć pół-gotowy produkt do wstawienia na stronę, a każdy użytkownik może wykorzystać LAN API by napisać swój kod do sterowania.

Edit: W aktualnej formie SU, aplikacja Lovense Connect nie ma sensu, ale jeżeli wprowadzą zmiany, co zapowiadają od kilku miesięcy, to będzie potrzebna. Chcąc zrobić na własną rękę, jest potrzebna... chyba, że wykorzysta się sprytne sposoby z Remote'a.
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1935
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Aha dobra, to wyższa szkoła jazdy :?
Awatar użytkownika
Madzia19
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 12
Rejestracja: 24 sie 2018, 10:50
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Czekoladka_91
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Poprzednia

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość