Pikanteria pisze:Ja nie będę się ani kłócić ani dyskutować
Wlasnie to robisz

ale ok, od tego jest foro.
Troche watkow poruszylas i troche nie na temat, mimo wszystko sprobuje...
Pikanteria pisze:Jednego nie rozumiem do końca... po co to oglądasz, myślisz, że ten portal jest dla Ciebie dobry ?
Nigdzie nie napisalem ze cos mi sie nie podoba, wrecz przeciwnie

Pikanteria pisze:Dla sprostowania, kobiety siedzą na Showup dla pieniędzy, niektóre też przy okazji dla przyjemności, bo znam takie które to lubią, ale robią to przy okazji dla mężczyzn,
którzy za to płacą (nie wszyscy) i też mają z tego korzyść - proste
Niektore? to ile? 1-2%? Czyli w granicach bledu statystycznego? Prosze Cie... jestes juz troche na SU i na forum i wiesz ze NIKT nie uwierzy ze laski nadaja na SU w celu innym niz zarabianie kasy. Tutaj naprawde niema nad czym dyskutowac. Byc moze czasem jest Ci dobrze jak sie drapiesz po cipce czy jakiegos tam lusha zapinasz, ale znow, to nie jest Twoj cel... po prostu przypadkiem, czasem tak bywa

Pikanteria pisze:Ciekawe co by zrobiła, Twoja żona czy kobieta (o ile je masz) gdyby Cię przyłapały na waleniu fiuta za hajs albo z desperacji za darmo.
Ciekawe co byś zrobił, gdyby film Twojego fiuta i twarzy został rozesłany, jak siedzisz i walisz na widok wirtualnej cipy
Widzisz, tutaj dochodzimy do tego o czym pisalem. Nieistotne c by zrobila moja zona/kobieta/ktokolwiek. Niestety Twoje rozumowanie jest lekko z dupy... Napisalem wczesniej wprost ze Wy, dziewczyny nadajace na SU wybralyscie sobie taka prace, taki sposob zarabiania (czesto calkiem niezlego zarabiania) ALE macie ogromny problem zakceptowaniem konsekwencji takiej pracy. Czyli SWIADOMIE wybierasz prace i zarobki e-dziwki ale nie chcesz ponosic zadnego ryzyka jakie ta praca ze soba niesie. Lacznie z tym ze ktos cie nagra, wrzuci do neta/zyczliwie doniesie Twoim znajomym i rodzinie. Super, zalatwione

Lezysz w domku, drapiesz sie po cipce, wpada co miesic pare tysi.
Przeniesmy to na inne zawody.... niech kasjerka nie odpowiada za pieniadze w kasie, niech kierowca autobusu nie odpowiada za ilosc przejechanych przechodniow a lekarz bez konsekwencji przez przypadek zamiast szczepionki poda Ci Pavulon... itd, itp.
Rozumiesz?? KAZDA praca niesie ze soba pewne ryzyko, pewne konsekwencje. TY i tylko Ty decydujesz jaka prace chcesz wykonywac. Boisz sie ze "ktos sie dowie" ze sie kurwisz na SU? Coz...jest to zawod dosc ciezko akceptowalny spolecznie. Proste, zmien robote;)
Zeby bylo jasne, nie mam nic do lasek z SU, nawet w pokretny sposob szanuje dziwki, te wirtualne i te realne. Wkurwiaja mnie tylko "korpusiki" z SU myslace ze jak nie pokazuja ryja i "nikt nie wie" to jeszcze dziwkami nie sa

Seroiusly... na SU mamy e-cichodajki
PS. wycieczki personalne, proby zrobienia ze mnie sępa pominę... kto zna to wie