HardRockCaffe666 pisze:Tak to kończy jak widzowie nawiązują jakieś ''więzi emocjonalne'' w laseczkami na ShowUp.tv.
I nie przypadkowo użyłem tutaj ''..... ''
hahaha

HardRockCaffe666 pisze:Tak to kończy jak widzowie nawiązują jakieś ''więzi emocjonalne'' w laseczkami na ShowUp.tv.
I nie przypadkowo użyłem tutaj ''..... ''
komin pisze:Spokojna pisze:Właścicielka powinna listy rozsyłać do stałych klientów, że dziś impreza zamknięta? Przyszedł, zobaczył, że zamknięte, to po co w drzwi walić.
No jesli staly klient mial zrobiona rezerwacje akurat na ten dzien to powinna. Juz w tym chaosie to nie wiem czy Agrax byl umowiony...
HardRockCaffe666 pisze:komin pisze:Spokojna pisze:Właścicielka powinna listy rozsyłać do stałych klientów, że dziś impreza zamknięta? Przyszedł, zobaczył, że zamknięte, to po co w drzwi walić.
No jesli staly klient mial zrobiona rezerwacje akurat na ten dzien to powinna. Juz w tym chaosie to nie wiem czy Agrax byl umowiony...
Ma chłop nauczkę że czasami lepiej jest się stołować w budce z kebabem tam nie ma imprez dla vipów
@komin specjalnie tak napisałem żebyś mógł się przyjebać .. nie dziękuj
HardRockCaffe666 pisze:Ma chłop nauczkę że czasami lepiej jest się stołować w budce z kebabem tam nie ma imprez dla vipów
gracjano pisze:HardRockCaffe666 pisze:Ma chłop nauczkę że czasami lepiej jest się stołować w budce z kebabem tam nie ma imprez dla vipów
Ciekawe ile razy Ty byłeś izolowany od stołu u Pauli? Często dostawałeś resztki, no ale zawsze musisz zabrać głos niepytany.
gracjano pisze:Hard jesteś DEBILEM
W środę tj. 08.01.2019r. gość specjalny u mnie na transmisji, będzie się działo!!
Widzimy się tego dnia o 18 i bawimy ile wystarczy sił! Stęskniłam się za nią. Moja kochana SweetCherry.
Dziękuje za wszystkie napiwki, jesteście kochani!!!:*
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 61 gości