hardrockcaffe696 pisze:A tu publikuję niepełną listę wszystkich jebanych przegrywów (usunąłem tylko kilka nicków tych których za takich nie uważam a tam się znaleźli)
Na uwagę zasługuje szybki i błyskotliwy awans montiego vel pizduś vel ulung vel chochla1
Jeszce kilka ckliwych i głupkowatych postów jak tu umieścisz kto wie może awansujesz na sam szczyt
Dobrze że mnie tam już nie ma bo źle się czułem w waszym towarzystwie
A tu owa lista....
[
Obrazek ]
Trzeba przyznać ze to sama ''elita''

Ta dziękujcie sobie za kolejne durnowate posty.. moje gratulacje
Śmiech na sali tym razem większy

Stary dziad próbuje się obronić atakiem hahaha

nawet jakby tam ludzie mieli po 1000 podziękowań czy chuj wie czego to nie ma drugiego takiego ciula skretyniałego jak Ty....
To ty jesteś twórcą bezsensownych postów ze zjebanymi obrazkami, To ty gdy ktoś ci coś napisze i nie masz argumentów to piszesz jak małe dziecko: NIE ROZMAWIAM Z WAMI, JESTEŚCIE ZJEBANI, To twoją osobą gardzi osoba z którą masz "wyjątkową relację...i jeszcze obala twoją teorię....
Jesteś takim frajerem że jakby twoja kobieta ciągła kutasa koledze obok, i by ci powiedziała że tylko rozporek naprawiała mając na ustach resztki spermy, to ty byś stwierdził: kochanie łączy nas taka więź emocjonalna że wiem żebyś tego nie zrobiła

:)
Idź się człowieku leczyć, bo nieważne co napiszesz, co wymyślisz, i tak miano frajera i przegrywa życiowego jest dla ciebie zarezerwowane...Współczuje twojemu Ojcu, bo widzi że nie podołał, i wychował takiego zjeba co swą matkę do panienki z SU porównuje...