Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Bez komentarza. Dzięki za odpowiedź :)



www.ShowUp.blog
Awatar użytkownika
Barcelona90
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 30
Rejestracja: 21 wrz 2017, 10:53
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Barcelona90




od_taaki dzięki za pomoc. Trochę to nieporęczne ale działa :)
Awatar użytkownika
Popalacz86
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 2
Rejestracja: 13 lut 2019, 19:12
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Barcelona90 pisze:Dodają wam się normalnie zdjęcia? Czy wyświetla się komunikat "spróbuj ponownie później"?
Te zdjęcia w tle w profilu się nie dodają. Zwykłe zdjęcia się dodają, najczęściej wymagają pomniejszenia (rozmiarowo i wymiarowo).
Jak nie działa, to lepiej spróbować później. Ale ostatnio nie miałem problemów, chociaż przez jakiś czas były (i potem podwójne zdjęcia w profilach pań :P)
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1931
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 201 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




zet0 pisze:"Przerwa techniczna: trwa już prawie pół dnia.[...]


Heh.. SU się rypie na całego ;) Coraz częstsze i dłuższe są te "chwilowe" przerwy techniczne
Awatar użytkownika
ragazzo_fresco
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3371
Rejestracja: 11 wrz 2018, 13:08
Podziękował: 57 razy
Podziękowano mu: 30 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: KOCURELLA272
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: ragazzo_fresco




Przy zakładaniu nowego konta link aktywacyjny nie przychodzi.
Awatar użytkownika
BasiazLodzikowa
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1517
Rejestracja: 18 lis 2015, 21:40
Podziękował: 1 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: annpearl
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Ostatnio zauważyłam problem taki, że jak wracam z priva na ogólny to privy sa wyłączone. Często dopiero ludzie mówią, że privki są OFF, dzieje się tak co jakiś czas i nie po każdym privku. Ma ktoś tak? Jakiś patent na to? :)

No i oczywiście prawie za każdym razem jak przenosi mnie na priv mam informacje transmisja nieistnieje, dopiero po odświeżeniu działa. Natomiast oglądajacy po drugiej stronie jak pokaże im się taki komunikat to wcale nie mogą wejść mimo odświeżania.

Ostatnio zauważyłam też, że caly showup śmiga lepiej na Microsoft Edge, mniej zacinania i szybciej ładuje, ze strony oglądającego to chyba najlepsza opcja z komputera na ten moment. Szkoda tylko ,ze showup nie pozwala na transmitowanie z tej przeglądarki obstawiam, ze transmisje dzialalyby plynniej.
off
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 550
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 99 razy
Podziękowano mu: 176 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




beznadzieja pisze:Ostatnio zauważyłam też, że caly showup śmiga lepiej na Microsoft Edge, mniej zacinania i szybciej ładuje, ze strony oglądającego to chyba najlepsza opcja z komputera na ten moment.

O, to będę musiał przetestować.
Korzystam najczęściej z Mozilli.. i w zasadzie nie jest źle,
ale wiadomo - może być lepiej;)


Odnośnie usterek na ShowUp'ie.. ostatnio byłem świadkiem dziwnego zdarzenia - pewnej osobie rozłączyło transmisję...widniał napis
[tu nick]nie prowadzi w tej chwili transmisji ale automatycznie do niej dołączysz jak tylko się pojawi!
tak więc wizja dostępna nie była, przy czym dźwięk/głos był jeszcze przez moment słyszalny.
Awatar użytkownika
ragazzo_fresco
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3371
Rejestracja: 11 wrz 2018, 13:08
Podziękował: 57 razy
Podziękowano mu: 30 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: KOCURELLA272
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: ragazzo_fresco




Czy występuje u kogoś problem że dźwięk nie zgrywa się z obrazem ? U mnie dzieje się to na każdej przeglądarce, niezależnie czy to mac czy windows. Dźwięk jest szybciej niż dźwięk, czyli najpierw słyszę jak ktoś mówi a dopiero później widzę że otwiera usta.
Awatar użytkownika
AnalnaPenetracja
SU-holik
SU-holik
Posty: 81
Rejestracja: 10 sie 2015, 00:55
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: AnalnaPenetracja




Showup od nowej wersji, to żyje po swojemu. To tak w skrócie.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3492
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:35
Podziękował: 116 razy
Podziękowano mu: 143 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




AnalnaPenetracja pisze:Dźwięk jest szybciej niż dźwięk, czyli najpierw słyszę jak ktoś mówi a dopiero później widzę że otwiera usta.
Mała wpadka pisemna :P
Trzy możliwe przyczyny: chujowy net (niestabilny) u nadającej... lub u Ciebie net bądź za słaby sprzęt (tak, to też ma wpływ na "odtwarzanie" wideo)...
albo w ekstremalnych przypadkach stosowanie dwóch źródeł osobnych wideo i dźwięku, np. coś jak kamerkofon i mikrofon na USB czy coś...

Chociaż ja to zauważyłem na YouTube ostatnio, że się nie pokrywa, więc może coś w Chrome po aktualizacji strzeliło.
Na Operze natomiast często trzeba kliknąć w głośniczek (z paskiem głośności) dwukrotnie (w celu zrobienia wyłącz-włącz), by zaczęło działać.
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1931
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 201 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Dzieje się to TYLKO i WYŁĄCZNIE na SU. Łącze mam symetryczne, więc to nie jest ani wina internetu ani mojego sprzętu.
Awatar użytkownika
AnalnaPenetracja
SU-holik
SU-holik
Posty: 81
Rejestracja: 10 sie 2015, 00:55
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: AnalnaPenetracja




AnalnaPenetracja pisze:


Czy występuje u kogoś problem że dźwięk nie zgrywa się z obrazem ?


Brak synchronizacji dźwięku z obrazem to znana chyba wszystkim, ew. większości przypadłość nowej wersji ShowUp'a.
Z moich obserwacji występuje on na losowo wybranych transmisjach, a co więcej w najbardziej nieprzewidywalnych momentach(np. z początku wszystko jest ok, po czym nagle wszystko się rozjeżdża).
Tak więc imho wina leży po stronie portalu.
Awatar użytkownika
ragazzo_fresco
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3371
Rejestracja: 11 wrz 2018, 13:08
Podziękował: 57 razy
Podziękowano mu: 30 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: KOCURELLA272
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: ragazzo_fresco




Teraz jeszcze pojawił sie problem z lista prywatnych transmisji nie wyświetlaja sie karty z innymi prywatnymi tylko pierwsza, macie jakas przegladarke na smartfona na ktorej widac caly obraz transmisji a nie tylko jego srodek? Bo na zadnej nie da sie tego ustawic nawet w wersji na komputer...
Awatar użytkownika
sexsu
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 23
Rejestracja: 12 gru 2018, 09:03
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: sexsu
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Wiem, że temat był ale nie mogę znaleźć - nie da się dodać zdjęcia do profilu na SU. Wczoraj próbowałam, dzis znów i nie wskakuje. Ktos to rozwiązał? :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2:
Awatar użytkownika
Jozin_z_Bazin
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 49
Rejestracja: 30 lis 2015, 10:01
Podziękował: 14 razy
Podziękowano mu: 18 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Szukam
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Jozin_z_Bazin pisze:Wiem, że temat był ale nie mogę znaleźć - nie da się dodać zdjęcia do profilu na SU. Wczoraj próbowałam, dzis znów i nie wskakuje. Ktos to rozwiązał? :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2:


Przed momentem - tak na szybko - sprawdzałem(na Mozilli, na innych przeglądarkach nie próbowałem) i u mnie nie ma problemu z dodawaniem zdjęć na profil
.. aczkolwiek nadal nie mogę dodać zdjęcia w tle.

Temat był już poruszany na forum - Jak dodać załączniki, wstawić obrazki?
(wprawdzie dotyczy on wspomnianych zdjęć w tle, ale być może w jakimś stopniu pomoże on rozwiązać Twój problem).
:arrow: Tutaj też jest wzmianka na ten temat.
Awatar użytkownika
ragazzo_fresco
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3371
Rejestracja: 11 wrz 2018, 13:08
Podziękował: 57 razy
Podziękowano mu: 30 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: KOCURELLA272
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: ragazzo_fresco




Raczej nikt się tym nie zajmuje, bo ja ponad 4 miesiące ponawiam próby i ciągle nic. Tam się wszystko sypie i niewiele z tym robią, więc kto by zawracał sobie głowę takimi głupstwami...
Awatar użytkownika
Świerk Engelmanna
SU-holik
SU-holik
Posty: 180
Rejestracja: 02 lis 2018, 14:25
Podziękował: 18 razy
Podziękowano mu: 34 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Wszystkie
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Świerk Engelmanna pisze:Raczej nikt się tym nie zajmuje, bo ja ponad 4 miesiące ponawiam próby i ciągle nic. Tam się wszystko sypie i niewiele z tym robią, więc kto by zawracał sobie głowę takimi głupstwami...


Heh, nom... można by rzec, że SU w obecnej formie to jedna wielka usterka... i póki co raczej nie ma co liczyć, że w najbliższej przyszłości na horyzoncie zjawi się ktoś kto by ogarnął ewentualnie komu by zechciało się ogarnąć ten ich burdel xD
Awatar użytkownika
ragazzo_fresco
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3371
Rejestracja: 11 wrz 2018, 13:08
Podziękował: 57 razy
Podziękowano mu: 30 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: KOCURELLA272
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: ragazzo_fresco




sexsu pisze:... macie jakas przegladarke na smartfona na ktorej widac caly obraz transmisji a nie tylko jego srodek? Bo na zadnej nie da sie tego ustawic nawet w wersji na komputer...

Trzymaj smartfon w pozycji poziomej wtedy jest całe okienko transmisji.
W ogóle to trzeba kombinować z tym obracaniem smartfona bo np. wiadomości pw są widoczne tylko w widoku pionowym a tryb komputerowy na smartfonie kompletnie nic nie daje.

Jozin_z_Bazin pisze:Wiem, że temat był ale nie mogę znaleźć - nie da się dodać zdjęcia do profilu na SU. Wczoraj próbowałam, dzis znów i nie wskakuje. Ktos to rozwiązał? :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2:

Tak jak pisali powyżej - zdjęcie profilowe i zdjęcia na profil można bez problemu dodawać natomiast nie można dodać zdjęcia w tle.

Świerk Engelmanna pisze:Raczej nikt się tym nie zajmuje, bo ja ponad 4 miesiące ponawiam próby i ciągle nic. Tam się wszystko sypie i niewiele z tym robią, więc kto by zawracał sobie głowę takimi głupstwami...

Moim zdaniem to nie usterka tylko celowo wyłączyli tę funkcję, żeby odciążyć serwer, bo i tak im nie wyrabia.
Awatar użytkownika
Gord
SU-holik
SU-holik
Posty: 104
Rejestracja: 29 lip 2018, 23:52
Podziękował: 33 razy
Podziękowano mu: 47 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ­­272   
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Gord pisze:Moim zdaniem to nie usterka tylko celowo wyłączyli tę funkcję, żeby odciążyć serwer, bo i tak im nie wyrabia.

Też może być taka przyczyna...
ale co "najlepsze"... na pytania użytkowników odnośnie problemów z prowadzeniem/oglądaniem transmisji zazwyczaj sugerują im zakup sprzętu rodem z NASA oraz korzystanie z super-hiper szybkich internetów xD
.. jakby to miało rozwiązać wszelkie ich problemy...


I o ile to prawda - z tym serwerem - to mogli by o takich sprawach informować...
chociażby na rzekomym blogu, do którego(wg jednego z punktów Regulaminu SU) użytkownicy "mają dostęp" xD
Awatar użytkownika
ragazzo_fresco
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3371
Rejestracja: 11 wrz 2018, 13:08
Podziękował: 57 razy
Podziękowano mu: 30 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: KOCURELLA272
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: ragazzo_fresco


Poprzednia

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość