Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Jak naprawić błąd podczas robienia transmisji,obróć telefon w prawo? Mam Samsunga Galaxy S7,a u drugiej osoby piszę Czekam na transmitującego
Awatar użytkownika
Ambiwalentny
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 8
Rejestracja: 11 sty 2018, 23:24
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Trzymasz telefon w poziomie, start transmisji, robisz zdjęcie i to wszystko.
jeśli są problemy z transmisją i nie może się połączyć (Ty lub widz) to może to być wina słabego łącza, choć jak jesteś na mobilnym to niepowinno być, a jak na stałym to już zależy jaki net.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3492
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:35
Podziękował: 116 razy
Podziękowano mu: 143 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




Powiedzcie mi czy priv na 2 kam ciągnie u Was dobrze? U mnie wlasciwie 90% privkow z udzialem ogladajacego na kam to ciągle odswiezanie. Nie wiem teraz czy to moj net nie daje rady czy to jest ogólny problem na SU? Ja siebie widze dobrze plynnie, uzytkownika poczatkowo tez, a pozniej zaczyna sie rozjeżdżanie wszystkiego ze wszystkim.
off
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 550
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 99 razy
Podziękowano mu: 176 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




beznadzieja pisze:Powiedzcie mi czy priv na 2 kam ciągnie u Was dobrze? U mnie wlasciwie 90% privkow z udzialem ogladajacego na kam to ciągle odswiezanie. Nie wiem teraz czy to moj net nie daje rady czy to jest ogólny problem na SU? Ja siebie widze dobrze plynnie, uzytkownika poczatkowo tez, a pozniej zaczyna sie rozjeżdżanie wszystkiego ze wszystkim.
Wczoraj byłem na priv, to mój obraz był mega opóźniony, ale pannę dobrze widziałem, a ona dość szybko reagowała, więc chyba dobrze mnie widziała ;x
Mógłbym przetestować z Tobą gdybym tylko wiedział kim jesteś ';x
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1931
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 201 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




nie jestem w Twoim typie Fapeusz ;)
off
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 550
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 99 razy
Podziękowano mu: 176 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




a czy ktoś wie, czemu na show.up nie można od razu zablokować np. jakiejś idiotki, po tym jak ona da bana danej osobie? żeby ona również nie mogła wejść na czyjąś transmisję w przyszłości, albo żeby nie oglądać jej ryja? czemu tylko w jedną stronę takie coś działa, gdy wchodzi się na czyjąś trnasmisję?
Awatar użytkownika
tevfik
SU-holik
SU-holik
Posty: 126
Rejestracja: 10 lip 2017, 19:53
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ewazbananowegodrzewa
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




tevfik pisze:a czy ktoś wie, czemu na show.up nie można od razu zablokować np. jakiejś idiotki, po tym jak ona da bana danej osobie? żeby ona również nie mogła wejść na czyjąś transmisję w przyszłości, albo żeby nie oglądać jej ryja? czemu tylko w jedną stronę takie coś działa, gdy wchodzi się na czyjąś trnasmisję?
Musisz je oglądać, bo może dasz im żetona na odblokowanie w PW... #LogikaShowupa
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1931
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 201 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




A ja mam taki problem ze zalozylem nowe konto na SU (zapomniałem passow do starego) i jak wchodzę na czyjes transmisje to widze obraz itp. ale gdy cos napisze na czacie to transmitujaca nie widzi tego... Trzeba doladowac zety żeby można było pisać na czyisc transmisjach czy jak?? Bo kiedyś był komunikat żeby podarować zetony aby moc pisać...
Awatar użytkownika
ZmeczonaReka
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 11
Rejestracja: 09 gru 2018, 19:39
Podziękował: 1 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Kailey
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




ZmeczonaReka pisze:A ja mam taki problem ze zalozylem nowe konto na SU (zapomniałem passow do starego) i jak wchodzę na czyjes transmisje to widze obraz itp. ale gdy cos napisze na czacie to transmitujaca nie widzi tego... Trzeba doladowac zety żeby można było pisać na czyisc transmisjach czy jak?? Bo kiedyś był komunikat żeby podarować zetony aby moc pisać...
Dziedziczona blokada czatu z poprzedniego konta (samo konto mogło zostać usunięte, o ile Twój profil widnieje jeszcze = oznaka, że nie jest usunięte).
Ewentualnie adresu IP.
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1931
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 201 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Od czasów "dobrej zmiany" z SU w godzinach nocnych, czyli najbardziej "chodliwych" nie da się normalnie transmitować.
Dziewczyny, wina leży po stronie SU, nie dajcie sobie wmówić inaczej. Jeżeli faktycznie macie dobry sprzęt, dobrą jakość łącza,
bez strat, tak jak piszecie, to dziwny zbieg okoliczności, że problemy występują u tylu osób.
Ostatnio tak tnie mi transmisje i wywala ludzi z privów, że wszyscy mają do mnie pretensje i chcą zwrotu kasy.
Do matołów nie dociera, że to nie problem występujący tylko u mnie.
Próbowałam transmitować na 3 komputerach, dwóch routerach, dwóch różnych dostawcach internetu (oba ultraszybkie, ping ok),
na kamerce USB jak i bez niej. Sorry, ale kupiłam specjalnie zajebisty komputer po to, żeby nikt się nie przyp..., bo admini
wcześniej wmawiali mi, że to moja wina. Informatyk sprawdzał zarówno laptop jak i sieć kilka razy i wszystko jest w najlepszym porządku.
Pisanie "oczyść przeglądarkę", czy o innych oczywistych pierdołach jest dla mnie śmieszne, bo logiczne, że każdy rozgarnięty człowiek to robi.
U mnie nie ma lagów, monitoruję sieć na bieżąco, nie jestem w ciemię bita, czy zielona w sprawach informatyki. Nie mam adbloka, żadnych poinstalowanych
syfów, w zasadzie nic nie mam na komputerze, bo jest nowy!
To SU żałuje kasy na dobre serwery, a nie my mamy problem z własnym sprzętem. Serwis ma tak dużo wejść, że nie jest w stanie ogarnąć
tylu transmisji. Nawet nie są w stanie zrobić poprawnie interfejsu w serwisie, chat strasznie szwankuje, zepsuli również banowanie,
które wcześniej było bardzo wygodne. Generalnie jeden wielki obciach, jak na tak intratny biznes. Zarabiają krocie, zarabialiby dwa razy
tyle, gdybyśmy mogły normalnie transmitować i wszyscy byliby zadowoleni. Interes po polsku, nachapać się a nie inwestować.
Musicie zgłaszać to tak często, jak tylko się da i nie dać sobie wmawiać bzdur.


beznadzieja pisze:Powiedzcie mi czy priv na 2 kam ciągnie u Was dobrze? U mnie wlasciwie 90% privkow z udzialem ogladajacego na kam to ciągle odswiezanie. Nie wiem teraz czy to moj net nie daje rady czy to jest ogólny problem na SU? Ja siebie widze dobrze plynnie, uzytkownika poczatkowo tez, a pozniej zaczyna sie rozjeżdżanie wszystkiego ze wszystkim.

Norma, u mnie ostatnio non stop. Na dwie kamerki, u mnie wszystko zajebiście widać, a typ pisze że mnie nie widzi i musi odświeżać, albo nie ma głosu, chociaż jest włączony, albo on pisze, że przerywa.
Sprawdzaj na bieżąco jakość swojego łącza (przez CMD), obserwuj co się dzieje, kiedy ludzie zgłaszają problemy.
Z moim internetem jest wszystko ok, nie ma lagów, zero start, przerzuciłam się na kabel, nie korzystam z wifi. Sprzęt mam bardzo dobry, kupiony specjalnie do transmisji i lipa, SU dalej robi nas w ch..
Na 3 kompach to samo, dwóch routerach, dwóch dostawcach internetu..przypadek, nie sądzę.
Awatar użytkownika
MaryJane
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 1
Rejestracja: 20 gru 2018, 02:26
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




ja w nocy raczej nie nadaje, ale te problemy pojawiają się o różnych porach czasami o 11 rano, czasami o 20 wieczorem -niema zasady. W nocy pewnie będzie najgorzej, bo jest najwięcej okienek. Pisalam już na support, problemy jak były tak są. Najgorzej właśnie jest przy privach na 2 kam, to jest katorga na ten moment nie zabawa.
off
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 550
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 99 razy
Podziękowano mu: 176 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




To mnie trochę rozbawiło:P

Sorry, ale kupiłam specjalnie zajebisty komputer po to, żeby nikt się nie przyp..., bo admini
wcześniej wmawiali mi, że to moja wina.
Informatyk sprawdzał zarówno laptop jak i sieć kilka razy i wszystko jest w najlepszym porządku.
Pisanie "oczyść przeglądarkę", czy o innych oczywistych pierdołach jest dla mnie śmieszne, bo logiczne, że każdy rozgarnięty człowiek to robi.
U mnie nie ma lagów, monitoruję sieć na bieżąco, nie jestem w ciemię bita, czy zielona w sprawach informatyki. Nie mam adbloka, żadnych poinstalowanych
syfów, w zasadzie nic nie mam na komputerze, bo jest nowy!


:mrgreen:

No offence, to nie atak na Ciebie, tylko po prostu jedno drugie wyklucza:P
Trze­ba cza­sami og­romny­mi, bez­denny­mi wie­czo­rami smut­ku zapłacić za wspa­niałe dni.
Awatar użytkownika
tomcio_paluszek
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 343
Rejestracja: 06 lis 2015, 10:59
Lokalizacja: nieznana
Podziękował: 1 razy
Podziękowano mu: 13 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: tomcio_paluszek




Też mam czasem taki problem, że nie mają obrazu na priv
Awatar użytkownika
sexsu
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 23
Rejestracja: 12 gru 2018, 09:03
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: sexsu
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Drogie forumowe koleżanki, czy miałyście ostatnio ciągłe problemy ze swoim obrazem na priwach? Od jakiegoś czasu zawsze kiedy idę na priwa do Badamy ścina obraz, do tej pory było to sporadyczne, działo się kilka razy w ciągu priwa (choć nie powinno w ogóle ;]), ale wczoraj to już dramat totalny. Wyglądało to tak: wchodzę na priwa, obraz hula przez kilka sekund, po czym się zawiesza. Pojawia się komunikat "czekam na transmitującego", po chwili "łączę z transmisją", po chwili na środku ekranu wywala komunikat o błędzie transmisji. Po chwili samo rusza na kolejne kilka sekund, znów się zacina i tak w kółko. Aż po jakimś czasie siadło już całkiem i miałem tylko stopklatkę z błędem na środku. W sumie na kilka godzin priwa czas, kiedy był obraz, można liczyć w pojedynczych minutach, dosłownie. Odświeżanie z obu stron w niczym nie pomaga. A najlepsze, że u Badamy żadne błędy nie wyskakują, więc teoretycznie obraz u mnie powinien być ok. I ten problem występuje tylko na priwie, na ogóle wszystko jest w porządku.
#teamBadam
Awatar użytkownika
nobody69
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 474
Rejestracja: 08 gru 2016, 22:33
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 47 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Badam :*
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Fapka pisze:@up W VLC też? xd


Jest gdzieś opis jak odpalić transmisje w VLC?

Edit:

Już widzę https://showsu.org/viewtopic.php?f=74&t=6197&p=119440&hilit=vlc#p119440 tutaj jest
Edmund




A co mi da odpalenie trans w vlc? Po cholerę mi sam obraz bez czata?
#teamBadam
Awatar użytkownika
nobody69
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 474
Rejestracja: 08 gru 2016, 22:33
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 47 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Badam :*
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




nobody69 pisze:A co mi da odpalenie trans w vlc? Po cholerę mi sam obraz bez czata?
Ty jakiś ciemny jesteś? W VLC wiele streamów działa lepiej, bo masz DOBRY ODTWARZACZ, a nie jakieś szołapowe remixy cudzych technologii.
Pobierany plik jest w pełni, na SU jest pierdyliard zwiech, o czym nie jeden post pisał. Prawda, że nie u każdej osoby i u tych samych dziewczyn, ale kurła... wyjmij głowę z dupy badamy.

A na cholerę durny komentarz? Wystarczy skorzystać z błogosławieństw jakie daje program? Obrazek
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1931
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 253 razy
Podziękowano mu: 201 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Nie, nie jestem ciemny, po prostu nie każdy jest takim nerdem jak ty i nie każdy musi znać się na takich rzeczach. Tak więc daruj sobie wrzuty, odetchnij ze dwa razy zanim komuś pociśniesz bo nie wie tego co ty, i peace and love.



www.ShowUp.blog
#teamBadam
Awatar użytkownika
nobody69
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 474
Rejestracja: 08 gru 2016, 22:33
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 47 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Badam :*
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




nobody69 pisze:Drogie forumowe koleżanki, czy miałyście ostatnio ciągłe problemy ze swoim obrazem na priwach? Od jakiegoś czasu zawsze kiedy idę na priwa do Badamy ścina obraz, do tej pory było to sporadyczne, działo się kilka razy w ciągu priwa (choć nie powinno w ogóle ;]), ale wczoraj to już dramat totalny. Wyglądało to tak: wchodzę na priwa, obraz hula przez kilka sekund, po czym się zawiesza. Pojawia się komunikat "czekam na transmitującego", po chwili "łączę z transmisją", po chwili na środku ekranu wywala komunikat o błędzie transmisji. Po chwili samo rusza na kolejne kilka sekund, znów się zacina i tak w kółko. Aż po jakimś czasie siadło już całkiem i miałem tylko stopklatkę z błędem na środku. W sumie na kilka godzin priwa czas, kiedy był obraz, można liczyć w pojedynczych minutach, dosłownie. Odświeżanie z obu stron w niczym nie pomaga. A najlepsze, że u Badamy żadne błędy nie wyskakują, więc teoretycznie obraz u mnie powinien być ok. I ten problem występuje tylko na priwie, na ogóle wszystko jest w porządku.


Z wlasnego doświadczenia powiem ci, że często to sie zdarza.Ja widze siebie normalnie, a oglądający odświeża kilka razy. Najgorzej jest przy privie na 2 kam. Wtedy ja też obraz oglądającego widze w takich stop-klatkach. Wywala co chwilkę jego obraz , łączy z transmisją itd. co ciekawe na ogólnym właśnie prawie nigdy nie występują tego typu usterki.

Jedyne co możemy zrobić to spamować w kółko na support, a Tobie polecam przenieśc się na skypa. Podejrzewam, że paro godzinny priv jest dosyć kosztowny i raczej lagów i stop-klatek nikt nie chce oglądać.
off
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 550
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 99 razy
Podziękowano mu: 176 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




ja ostatnio mialem priva to tak scinalo, ze pozniej jak niby sie unormowalo to dzwiek byl grubo niezsynchronizowany. Odswiezanie nic nie dalo. Odpowiedzi supportu szablonowe i mowia, zeby zglaszac naduzycie w trakcie privow takich :D beka



www.ShowUp.blog
Awatar użytkownika
razielospl
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 332
Rejestracja: 21 wrz 2015, 20:29
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 2 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


PoprzedniaNastępna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości