Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv
Witam, mam problem odnośnie transmisji, zarejestrowaliśmy się dzisiaj na forum, chcieliśmy utworzyć transmisje, zrobiliśmy zdjęcie, transmisja została upubliczniona i nic... Na liście transmitujących nie ma naszego profilu,próbowaliśmy klika razy i tylko widzimy samego siebie. Miał ktoś już podobną sytuacje? Pozdrawiam.


Nowy Program Partnerski ShowUp.tv
Awatar użytkownika
lucek69
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 13
Rejestracja: 07 lis 2015, 08:21
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: XFragolinaX
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:


lucek69 pisze:Witam, mam problem odnośnie transmisji, zarejestrowaliśmy się dzisiaj na forum, chcieliśmy utworzyć transmisje, zrobiliśmy zdjęcie, transmisja została upubliczniona i nic... Na liście transmitujących nie ma naszego profilu,próbowaliśmy klika razy i tylko widzimy samego siebie. Miał ktoś już podobną sytuacje? Pozdrawiam.
to temat "Problemy/Usterki na forum" a nie showup

Admin's Edit: utworzyłem nowy temat dotyczący ShowUp.tv
Awatar użytkownika
Wiszu
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 570
Rejestracja: 09 sty 2016, 01:29
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: Wiszu


Zauważyliście ostatnio, że niektóre profile, nawet z większą ilością oglądających znajdują się na samym dole?
Uruchamiałem ostatnio transmisję i mając kilku widzów, byłem wyświetlony na samym dole...

Ciągle oczekuję na odpowiedź od SU w tej sprawie, lecz może ktoś z Was ma wiedzę na ten temat, czym to jest spowodowane.

Dzięki z góry.
szczecinek88


szczecinek88 pisze:Zauważyliście ostatnio, że niektóre profile, nawet z większą ilością oglądających znajdują się na samym dole?
Uruchamiałem ostatnio transmisję i mając kilku widzów, byłem wyświetlony na samym dole...

Ciągle oczekuję na odpowiedź od ShowUp.tv w tej sprawie, lecz może ktoś z Was ma wiedzę na ten temat, czym to jest spowodowane.

Dzięki z góry.



Na dole są nowe profile, które są dopiero co utworzone. Są na końcu dopóki moderator ich nie zatwierdzi (czasem napisze żeby machnąć ręką) a czasem wejdzie i po prostu zobaczy czy to nie film. Potem normalnie profil "leci" w odpowiednie miejsce po ilości widzów. Z tego co widać wzięli się ostro za eliminowanie filmów, antytransmisji no i mężczyzn w kobiecej części.

A co do autora tematu, może dostaliście bana za coś na innym koncie na tym samym kompie/internecie? Bo tak to wygląda w przypadku bana.
Awatar użytkownika
gosia_091
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 25
Rejestracja: 29 gru 2015, 17:38
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Anka92x
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Jeżeli ktoś zakłada nowe konto na szołapie, to radze używać firefoxa, na chromie rejestrowane konto ma wyłączone pw od razu. Znam to z doświadczenia, ale ja konta robiłem na melach starych kont szołapowych, więc to może być jakiś błąd systemu/chrome'a więc ostrzegam w razie czego: nowe konta róbcie na firefoxie.
mermer


Każdy wie, że najlepsza i niezawodna przegłądarka do omijania bana na SU, jak ktoś ma np. (bana na czat czy na trans) to przeglądarka 'yandex' - kiedyś robiłem test i z mozilli czy z ie była lipa, a z 'yandexa' wszystko ładnie śmigało.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3102
Rejestracja: 05 lis 2015, 20:35
Podziękował: 52 razy
Podziękowano mu: 75 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj


Yandex owszem, omija bana ale chyba tylko na PC, bo u mnie na telefonie niestety nie omija, a szkoda bo przez głupotę u jednej Pani dostałem bana :/
Better dead, than red.
Awatar użytkownika
kamileroi
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 15
Rejestracja: 27 gru 2015, 01:05
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Mokrakasia
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: k44mil


kamileroi pisze:Yandex owszem, omija bana ale chyba tylko na PC, bo u mnie na telefonie niestety nie omija, a szkoda bo przez głupotę u jednej Pani dostałem bana :/


zakładałeś konto z nowego maila i z mobilnego neta, czy z wi-fi i na starym mailu?
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3102
Rejestracja: 05 lis 2015, 20:35
Podziękował: 52 razy
Podziękowano mu: 75 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj


a miał ktoś coś takiego że nie otwiera się w ogóle na żadnej przeglądarce strona showup.tv? jest tylko biały ekran i nic więcej , dodam że resety ustawień i czyszczenie nic nie zmienia
Awatar użytkownika
ddr1000
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 4
Rejestracja: 11 kwie 2016, 15:11
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


ddr1000 pisze:a miał ktoś coś takiego że nie otwiera się w ogóle na żadnej przeglądarce strona showup.tv? jest tylko biały ekran i nic więcej , dodam że resety ustawień i czyszczenie nic nie zmienia


Ja zrobiłem tak:

Panel sterowania > Sieć i internet > Połączenia sieciowe
Połączenie lokalne > prawy klik > Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4) > Właściwości
Użyj następujących serwerów DNS: 8.8.8.8.

start > cmd
ipconfig /flushdns

Sprawdzałem czy działa SU, klikając F5

Następnie powróciłem do poprzednich ustawień DNS

jeszcze raz:
start > cmd
ipconfig /flushdns

i dopiero pomogło :)
Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Administrator
Posty: 734
Rejestracja: 21 sie 2015, 14:46
Lokalizacja: Forum ShowUp.tv
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 19 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: _HAPPINESS_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Konto usunięte


dzięki za odzew ale niestety u mnie nawet to nie pomaga :( ciekawe co to może być , stało się tak nagle bez żadnego grzebania , dodam że na innym komputerze który korzysta z tego samego neta działa normalnie

edytuję post bo zmieniło się i na razie działa , ruszyło po jakimś czasie , może trzeba było poczekać aż zadziała ta powyższa sztuczka , no zobaczymy jak to będzie , jeszcze raz danke i pozdrowienia
Awatar użytkownika
ddr1000
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 4
Rejestracja: 11 kwie 2016, 15:11
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


u mnie też biały ekran ;/
Awatar użytkownika
lavi
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 7
Rejestracja: 01 mar 2016, 15:43
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Chains
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Teraz znowu miałem biały i pomogła zmiana DNS-ów:

Panel sterowania > Sieć i internet > Połączenia sieciowe
Połączenie lokalne > prawy klik > Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4) > Właściwości
Użyj następujących serwerów DNS: 208.67.222.222

start > cmd
ipconfig /flushdns

Edit: jednak tylko na chwilę :dontknow:
Wygląda tak jakby działo się coś z serwerem :unsure:

Wyłączyłem jeszcze na chwilę kartę sieciową i działa,
ale to chyba zbieg okoliczności ...
Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Administrator
Posty: 734
Rejestracja: 21 sie 2015, 14:46
Lokalizacja: Forum ShowUp.tv
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 19 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: _HAPPINESS_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Konto usunięte


Co jest, od kilku godz showup to tylko bialy ekran :shock2: czyzby koniec showupa....
Awatar użytkownika
NiezlyKutas
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 47
Rejestracja: 26 kwie 2016, 07:09
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Caprice
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


no właśnie dziś znowu to samo , na noc komp był zgaszony i po odpaleniu biały ekran :(

edycja: u mnie pomaga wyłączenie i włączenie karty sieciowej w ustawieniach kompa


Nowy Program Partnerski ShowUp.tv
Awatar użytkownika
ddr1000
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 4
Rejestracja: 11 kwie 2016, 15:11
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Mi wczoraj nie pomagało nic, ani zmiana DNS'ów ani wyłączanie i włączanie karty sieciowej... Nawet CyberGhost VPN mi odmawiał posłuszeństwa. Na szczęście znalazłem inny VPN z limitem 500 MB, ale starczyło jednak na privka i trochę siedzenia na SU, więc luzik. Dziś z tego co widzę jest już wszystko w porządku. Mam nadzieję, że już nie będzie problemów takich z ich strony...
Mówią o mnie na mieście, że ponoć to spoko typ, dużo pije, ale spoko typ.

Jak pobierać streamy z CB
Awatar użytkownika
Sadistik
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1275
Rejestracja: 23 gru 2015, 03:45
Podziękował: 35 razy
Podziękowano mu: 44 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: .
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: NBMTM


Dziś z tego co widzę jest już wszystko w porządku. Mam nadzieję, że już nie będzie problemów takich z ich strony...
Witam.
No nie wiem czy tak " wszystko ......." u mnie np. brak fonii - znaczy głosu Lasek na transmisji, Czyż by następne Showup.tv " utrudnienie "
- a jak u Was ???
Awatar użytkownika
sinerek666
SU-holik
SU-holik
Posty: 54
Rejestracja: 05 lis 2015, 17:05
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


U mnie wszystko normalnie działa tak jak zwykle.
Awatar użytkownika
BasiazLodzikowa
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1418
Rejestracja: 18 lis 2015, 22:40
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: annpearl
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


BasiazLodzikowa pisze:U mnie wszystko normalnie działa tak jak zwykle.

Dzięki Barbaro za Twoją expresową odpowiedź - u mnie na przeglądarce fire... nadal " głucho " Tak się właśnie stało, kiedy nie było ShowUp.tv tylko biały ekran - gdy włączyli ... już bez głosu jest :(


Nowy Program Partnerski ShowUp.tv
Awatar użytkownika
sinerek666
SU-holik
SU-holik
Posty: 54
Rejestracja: 05 lis 2015, 17:05
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Co tu dużo mówić, serwery padają, SU nie wyrabia, forum kilka razy padło... Toxic działa :rofl: :laughingnew:


Nowy Program Partnerski ShowUp.tv
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3102
Rejestracja: 05 lis 2015, 20:35
Podziękował: 52 razy
Podziękowano mu: 75 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj


Następna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości