Według mnie grupowe sprowadza showup na dno bo kobiety zaczely robic grupowe po 3zł a nawet po 1.5zł i panowie poczuli ze moga ogladac za grosze i przez to nie chca wchodzić na privy.
www.ShowUp.blog
tomcio_paluszek pisze:Wielu chce, ale nie ma do kogo zbytnio już
sexsu pisze:panowie olewaja privy i chca wszystko za 30 żet na grupowej. Zapewne spadły im zarobki i nie opłaca im sie przebywać na SU...
beznadzieja pisze:Wiesz komin nie chcę się kłócić, bo na grupowych nie bywam, ani takowych nie robie, ale mimo wszystko dobrze zrobiony priv sam na sam jest dla mnie bardziej wartościowy niż grupowa więc z calym szacunkiem ale cały czas uważam, że powiedzmy za 10-15 minutowy priv kowota 300-400 zet jest przyzwoita, a nie droga.
Cały czas powtarzam, że dobrze zrobiony priv 1 na 1 za pareset żetów da ci relatywnie większy zarobek niż trzaskanie grupowych po 50 full wypas. Takie jest moje zdanie
komin pisze:No ale o co chodzi? Zumba ustawila grupowke po zlotowce. Pewnie zarobi 30-40 zlotych za te 10 minut... prawdopodobnie niezbyt sie przylozy, ale kto bedzie miec wieksze oczekiwania za zlotowke? Laska to powtorzy kilka razy dziennie i nadal bedzie zarabiac lepiej niz srednia krajowa.
fajna--po30 pisze:Jak czytałam komentarz beznadzieji to nie wierzyłam że są ustawiane grupowe za np .20 Zet..Ale jednak możliwe bo właśnie jedna z nas robi za 10zet. Jeszcze inna za 80 spust na twarz.
. Tak teraz sobie myślę że jak ja ustawiłam za 50 to też było głupie. Fakt że ładną sumkę miałam z tego,ale teraz parząc z czasem na to uważam że popełniłam błąd. W ten sposób pokazujemy ile jesteśmy warte i na ile same siebie wyceniamy.
beznadzieja pisze:komin pisze:No ale o co chodzi? Zumba ustawila grupowke po zlotowce. Pewnie zarobi 30-40 zlotych za te 10 minut... prawdopodobnie niezbyt sie przylozy, ale kto bedzie miec wieksze oczekiwania za zlotowke? Laska to powtorzy kilka razy dziennie i nadal bedzie zarabiac lepiej niz srednia krajowa.
Już tłumacze o co chodzi. Jak biedronka robi promocje na cukier i daje go za zlotowke to lidl zaczyna tez robic promocje na cukier za zlotowke. Normalna cena cukru to 3 zl. wiec dziewuchy,ktore robia solidne pokazy zaczna napotykać trepów, którzy będą sie darli o cukier za zlotówkę. Pani biedronka za chwile upadnie, bo nie można ustawić sprzedaży za cukier po 50 kurwa jebanych groszy, ale przyzwyczajenie do cukru za zlotówke zostanie....
Generalnie, panienki które robia grupowe w śmiesznej cenie zaniżają i tak już żenujące stawki ogólu za privy (mówie o normalnych laskach, nie o tych co ustawiaja 5 minut za tysiaka robiąc z siebie przy tym clebrytki). Takie dzialania przedzej czy pozniej wplyną na zarobki reszty..
Grupowe mialy dać możliwośc zarabiania więcej... wiecej.... wiecej a nie kurwa mniej. Szanujcie sie dziewuchy, cencie te swoje uslugi.fajna--po30 pisze:Jak czytałam komentarz beznadzieji to nie wierzyłam że są ustawiane grupowe za np .20 Zet..Ale jednak możliwe bo właśnie jedna z nas robi za 10zet. Jeszcze inna za 80 spust na twarz.
. Tak teraz sobie myślę że jak ja ustawiłam za 50 to też było głupie. Fakt że ładną sumkę miałam z tego,ale teraz parząc z czasem na to uważam że popełniłam błąd. W ten sposób pokazujemy ile jesteśmy warte i na ile same siebie wyceniamy.
Tylko dlatego, ze dziewczyny byly pazerne na hajs zaczley opuszczac z cen zeby zarobic jeszcze wiecej, ale czy to sie im tak naprawde oplacilo? nie bardzo, grupowe sie znudzą bedzie trzeba wymyslac coraz ciekawsze zabawy , a nie obniżać ceny. Trzeba sie troche postarać.
i ogolnie sorry za wulgaryzmy ale sie wkurwilam
P.S. Są jeszcze miejsca gdzie przy odrobinie chęci, sprytu i odrobinie szczęscia moglaby taka Panna zarobic duzo więcej niz ustawiajac grupowe po złociszu, ale nie bede nikomu ulatwiac, bo mam wrażenie że siano w glowie.
beznadzieja pisze:Już tłumacze o co chodzi. Jak biedronka robi promocje na cukier i daje go za zlotowke to lidl zaczyna tez robic promocje na cukier za zlotowke. Normalna cena cukru to 3 zl. wiec dziewuchy,ktore robia solidne pokazy zaczna napotykać trepów, którzy będą sie darli o cukier za zlotówkę. Pani biedronka za chwile upadnie, bo nie można ustawić sprzedaży za cukier po 50 kurwa jebanych groszy, ale przyzwyczajenie do cukru za zlotówke zostanie....
beznadzieja pisze:Generalnie, panienki które robia grupowe w śmiesznej cenie zaniżają i tak już żenujące stawki ogólu za privy (mówie o normalnych laskach, nie o tych co ustawiaja 5 minut za tysiaka robiąc z siebie przy tym clebrytki). Takie dzialania przedzej czy pozniej wplyną na zarobki reszty..
beznadzieja pisze:Grupowe mialy dać możliwośc zarabiania więcej... wiecej.... wiecej a nie kurwa mniej.
od_taaki pisze:Na dłuższą metę na znaczne obniżenie cen części towarów w celu odebrania klientów konkurencji mogą sobie pozwolić jedynie podmioty
oferujące szeroką gamę towarów bądź usług tak jak to ma miejsce w przypadku wszelkiej maści promocji w hipermarketach.
W przypadku sekskamerek gdzie zasadniczo oferta jest wąska i bardzo zbliżona próba niszczenia konkurencji poprzez zaniżenie cen
i odebranie klientów nie sprawdzi się.
beznadzieja pisze:Grupowe mialy dać możliwośc zarabiania więcej... wiecej.... wiecej a nie kurwa mniej. Szanujcie sie dziewuchy, cencie te swoje uslugi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości