Krótko mówiąc oszukują, albo nie włączając video albo nie realizują priva.
Nadają na kilku portalach nie włączają obrazu itp
Np. krótki privek i nawet nie włączyła obrazu
https://showup24.tv/Milaya25
KiciKici82 pisze:Jak nie ma jak jest?VII DALSZE OŚWIADCZENIA WYKONAWCY punkt 11 Wykonawca oświadcza, iż nie będzie dokonywał transmisji obrazu na kilku stronach internetowych jednocześnie, w szczególności na stronach o podobnym profilu jak Serwis.
KiciKici82 pisze:Jak nie ma jak jest?VII DALSZE OŚWIADCZENIA WYKONAWCY punkt 11 Wykonawca oświadcza, iż nie będzie dokonywał transmisji obrazu na kilku stronach internetowych jednocześnie, w szczególności na stronach o podobnym profilu jak Serwis.
Kiedyś chyba nie mieli tego zapisu (na 90% jestem pewien). Można zweryfikować tutaj: viewtopic.php?f=2&t=5885#p108713KiciKici82 pisze:Jak nie ma jak jest?VII DALSZE OŚWIADCZENIA WYKONAWCY punkt 11 Wykonawca oświadcza, iż nie będzie dokonywał transmisji obrazu na kilku stronach internetowych jednocześnie, w szczególności na stronach o podobnym profilu jak Serwis.
Mówisz o tym: viewtopic.php?f=8&t=5064&p=112081#p112081od_taaki pisze:Kiedyś nawet byłem świadkiem jak ktoś zapytał na transmisji moderatora jak SU podchodzi do kwestii jednoczesnego transmitowania na SU i innych portalach,
moderator odpowiedział, że nie jest to mile widziane ale jeśli transmitująca osoba nie afiszuje się z tym, że transmituje też na innych stronach to
w praktyce jest to tolerowane.
Ej, ale większość rosyjek wali w chuja... bo takie mają polecenia alfonsów. Muszą mieć konto w PLN.CYCOREK5000 pisze:nie spotkałem się by kogoś oszukały.
Fapka pisze:Ej, ale większość rosyjek wali w chuja... bo takie mają polecenia alfonsów. Muszą mieć konto w PLN.CYCOREK5000 pisze:nie spotkałem się by kogoś oszukały.
By takie mieć to w Polszy muszą podpisać umowę, czyż nie?
To jakoś nie widzę, by one do kraju przyjeżdżały.
Albo mieć pośrednika, który ma konto w PLN, ale to dodatkowa prowizja... takie są realia nadawania z zagranicy.
Takie streamy są, że widać, że ze studia... że to w jednym budynku siedzą.
Ewentualnie mogą opylać żetony na lewo za hajsy czy coś, ale w to raczej nie wierzę.
CYCOREK5000 pisze:Bardzo nie podoba mi się ten tytuł wrzuciliście na podstawie jednej wszystkie do jednego worka .Bo Ukrainki a potocznie mówiąc kobiety z Ukrainy są tak samo pracowite jak nasze kobiety z polski.
Znam parę pań z Ukrajany Litwy Estonii Pragi Rosji co występują na kamerach i są to naprawdę miłe dziewczyny pracowite i nie spotkałem się by kogoś oszukały.
tu macie bardzo pracowita mądra dziewczynę jest na showup.tv bardzo lubiana bo wkłada całe serce w pokazy możecie się przekonać polecam.
Wiem że większości się nie podoba że nasze dziewczyny przez to tracą ale kamerki są dla wszystkich i nie wolno oceniać jednej Ukrainki że wszystkie to oszustki.
dziewczyna ma bardzo dobra opinie jest grzeczna nie robi problemów,u znajomych co byli na priv ma dobre opinie rekomendacje bardzo zachwalają pokazy i niej ma ładne ciało buzie zgrabną sylwetkę piękne piersi boski tyłeczek czego chcieć więcej.To że trochę kaleczy polski język ale to normalne ale rozumie wszystko co się z nią rozmawia.
https://showup24.tv/marinamarina
https://showup24.tv/profile/marinamarina
komin pisze:[...]chyba Ukrainke latwiej zrozumiec niz Cycorka
Wróć do Uważaj na niego/na nią
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości