Słuchaj ja dostaje wiele niejasnych przelewów wiele zatytuowanych brajanek , marek , romek
to co ty opowiadasz ,że bank -mial podstawy do niejasnego przelewu to jakaś bujda na resorach .
robie wypłaty z SU , paypala , yetipay , payu itd i uwierz mi czlowieku ,ze w kazdym z tych przelewów w tytule dostaję dziwną kombinację literowo-liczbową i nigdy nie mialam problemu z banku , w sumie to bankach bo mam kilka kont.
Zdarzaly mi sie tez przelewy zagraniczne z Holandii ,UK, Niemiec
Jak wyżej bank niema prawa ani mozliwośc kwestionować twoich pieniędzy . Wyjątek stanowią wielotysięczne przelewy przekraczające 40tys euro.Wtedy też zgłasza to do odpowiedniego urzędu bo sam niema podstawy prawnej do zabierania komuś czegokolwiek tylko na podstawie ,swoich podejrzeń .
SU wypłaca z polsiego konta na polskie konta ,wiec dlaczego i na jakiej podstwie prawnej bank miałby to kwestionować ( Chetnie posłucham jak bank tlumaczyl tego typu kontrole ) a t ze spolka zarejestrowana jest za granica niema na to żadnego wpływu ..SERIO
Mareczku czy ty nam chcesz powiedziec ,ze tylko w ciagu tygodnia od twojej niewiedzy ,ze SU wyplaca z polskiego konta i przewalutowanie czegokolwiek jest niepotrzebne ?
Jednoczesnie w czasie tego tygodnia jestes juz po pierwszym przelewie i kontroli z banku ?