Generalnie Mokra zaorała trochę samą siebie. Co nie zmienia faktu że cała ta rozmowa i tak jest słaba w chuj.
www.ShowUp.blog
maq pisze:Juz wyjasnilem na czym polegalo przejaskrawienie, ale mokra zapowiedziala, ze w ten sposob moze to wynagrodzic...o ile oczywiscie reguly "konkursu" na to pozwola i "uczestnicy" i sedziowie sie zgodza:P
beznadzieja pisze:a dlaczego ty odpowiadasz za kogoś?
nobody69 pisze:beznadzieja pisze:a dlaczego ty odpowiadasz za kogoś?
Robi to samo co druga strona, więc nie rozumiem pretensji
Biustwo pisze:Jestem w stanie uwierzyć, że miałaby i więcej bo kiedy nie wejdę jest u mnie na samej górze. Nie ma sensu tego tematu ciągnąć. O tym, że obie panie są atrakcyjne, popularne i trzepią hajs chyba wszyscy wiedzą. Rozumiałabym gdyby tak się zachowywała jakaś nowicjuszka, ale takie stare wyjadaczki? Po co to Wam?
beznadzieja pisze:chyba Was postraszylo, ze ja tu pisze zeby stać za Maddie .Nie stoję za żadną , wyciągam jedynie wnioski z tematu.
maq pisze:bo takie stwierdzania ..
swiadcza o niezdrowych zainteresowaniach
e-Laski.pl pisze:- Następnie Mokra Kasia napisała, że 3 cyfrowa widownia na grupowej to żaden sukces, ponieważ ona regularnie ma co najmniej 100 widzów.
- Po czym okazało się, że Mokra w ogóle nie mogła uwierzyć, że można sprzedać tak dużo biletów na transmisję grupową.
goldie pisze:Sprostowałeś, więc można postawić kropke.
Biustwo pisze:Tak się zastanawiałam kiedy się zaczną wyklejanki... brawo chlopcy. PowerPoint level hard.
maq pisze:
a mokra jest obrazona:P
od_taaki pisze:Pfff... wielkie mycyje z setki czy też kilkunastu widzów na grupowej.
U mnie co weekend w sobotnią noc jak tylko odpalę świece na nabożeństwo wbija kilkaset osób.
Przykładowy screen niżej:[ Obrazek ]
No i się wydało, że jestem samozwańczym biskupem szołapka, wręcz nieskromnie powiedziawszy papieżem szołapka.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()