Spoiler:
To historia jak to w 1960 roku izraelscy szpiedzy rozpoczynają śmiałą i odważną misję schwytania i osądzenia nazistowskiego zbrodniarza- Alberta Eichmanna. Film jest oparty na autentycznych faktach

komin pisze:Osobniki z Krakowa uprasza sie o rozpoznanie jakie to osiedleoczywiscie w celu poznania psa Zygiego na zywo i porozmawianiu o historii z autorem tematu
![]()
[ Obrazek ]
hardrockcaffe696 pisze:Ale to miłe z strony Niemców że byli na pogrzebie marszałka.
Pewno nie bez znaczenia był tu fakt że pokonał on bolszewików w 1920 roku.
jakim pisze::facepalm:![]()
![]()
Hard, w którym roku umarł Piłsudski?
Albo inaczej, bo pewnie nie zajarzysz...
Zestaw sobie daty z jednej strony od którego roku Naziści przygotowywali się do ataku na wschód i datę śmierci Marszałka.
Wtedy będziesz wiedział dlaczego nie było miło ze strony Niemców że się zjawili.
hardrockcaffe696 pisze:Czepiasz się byle czego tak ci napisze.
Fakt faktem oddali mu hołd i tyle.
komin pisze:hardrockcaffe696 pisze:Czepiasz się byle czego tak ci napisze.
Fakt faktem oddali mu hołd i tyle.
Byle czego?Ty naprawde chyba czerpiesz wiedze z "Faktu"...
Ja Ci wyjasnie na przykladzie. Umawiasz sie na ruchanie z Twoim Koliberkiem. Liczysz na lodzika i po bozemu w cipke. Niestety zamiast koliberka pojawia sie dwoch masywnych pedalow... jednemu robisz loda a drugi rucha Cie w dupe...
Nie czepiajac sie byle czego, fakt faktem ruchanie bylo i tyle.
Pozdrawiam
komin pisze:Grunt ze Niemcy dobrze wyszli na zdjeciach, tego sie trzymajmy
hardrockcaffe696 pisze:Chcę was tutaj tak dla świętego spokoju poinformować że dobrze wiem kiedy zmarł marszałek i po kiego diabła Niemcy pojawili się na jego pogrzebie.
Wiem też o planach agresji na wschód ale fakt faktem to Niemcy dobrze wyszli na zdjęciach z tej uroczystości i to poszło w świat ze oddali mu należyty hołd i wyrazili przez ten cały fakt uznanie dla jego czynów.
To tyle![]()
![]()
![]()
jakim pisze:Hard to ty przebiegły polityk widzę też jesteś.
hardrockcaffe696 pisze:Weźcie też pod uwagę że tym co piszę to prowokuje was do dyskusji bo cieszę się że coś w moim temacie się dzieje i umieszczacie tutaj swoje posty.
Tak jak by napisał oczywistą oczywistość to pewno tej całej dyskusji by nie było wiec.......
To z mojej strony taka mała prowokacja![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości