Biustwo pisze:Grupowe to dobra opcja dla lasek z określonymi atutami
tu sie zgodze, faktycznie grupowki to dobra opcja dla dziewczyn z cialem nazwijmy to "standardowo ladnym", ktore podobaja sie wiekszosci facetow, xxl-ki czy tam jakies milfetki raczej tego rynku nie zawojuja...
Biustwo pisze:spójrzmy prawdzie w oczy (a prawda ta jest brutalna) - nie każda ma takie ciało i... nie wiem jak to nazwać... magnetyzm??
a tu juz nie do konca... jest wiele ladnych dziewczyn... tylko mniej nad soba pracuja, mniej nad samym show pracuja, mniej pracuja nad "magnetyzmem". Niestety podejscie wiekszosci jest na zasadzie: "nienajgorsza dupa jestem, odpale kam, pokrece tylkiem, strzele z palca i jakis zeton wpadnie". I ten schemat dzien w dzien sie powtarza... niczym sie nie roznicie tylko nickiem. Najzabawniejsze, ona tez praktycznie jedzie na schematach, tylko innych niz terszta towarzystwa. Z calym respektem dla Kini... nigdy nie zastanawialo was jakim cudem rekordy bije laska ktora nie pokazuje twarzy? Zalatwia was "korpus" i to wcale nie nastolatki... Pewien kucharz z yt mawia "nie badzcie leniwymi pizdami".
Podsumowanie macie tutaj:
Kiniuś pisze:te dziewczyny które uważają że grupowe to zły pomysł a ja zachęcam próbuj. Może gdybysmy zaczely dawac sobie dobre rady, jak poprawic jakos transmisji czy zachecic do grupwej, to każda by lepiej na tym wyszła. Jesli komuś zależy i mogła bym jakoś pomoc to bardzo chętnie:)
Jakos lasu rak nie widze... chociaz akurat mnie ten wpis rozbawil z powodu ktory zachowam dla siebie

ale propozycja padla

to sugeruje nowy temat pod roboczym tytulem: "Kinia rzadzi, Kinia radzi, Kinia nigdy was nie zdradzi"