fajna, ja wiem ze dla beki i nie o kase chodzi. po prostu Hard opinie jaka ma taka ma i dam sobie lapy uciac ze z takiej transmisji powstaloby kilka screenshotow. Z nich ktos zrobilby jakies badziewne memy z debilnymi opisami, potem latalyby takie obrazki po necie. Hard to pol biedy, bo wszyscy kretyna znaja, ale nie wiem czy dla Ciebie/Was byloby to rownie zabawne. Ja rozumiem ze i tak nagrania z Wami sa gdzies tam w necie i anonimowosc w jakims stopniu jest sprzedana. Tyle zo to nagrania powiedzmy erotyczne i ok, taka macie prace. Wystepowanie na wspolnych memach z Hardem to juz nna bajka... Chyba ze rajcuje Was jakakolwiek popularnosc, chocby patologiczna. Wyobraz sobie ze jestes na zdjeciu jako towarzyszka kolesia z friesbee w zebach... z jakims niewybrednym komentarzem. Internet nie zapomina. Po prostu nie jestem pewien czy myslalyscie o konsekwencjach.
Pelna zgoda ze nikt z nas nie jest normalny, jednak jakis tam poziom trzymamy, Hard niekoniecznie

Poza tym, ja cos czuje
fajna, ze Ty akurat to sobie jakis plan wykombinowalas

wiesz... Hard, Paula... cos mi sie to skleja ze kombinujesz jak sie odegrac za tego anala od Palety

moze przekombinowalem