ostatnio oglądalność leci coraz bardziej w dół. Z rańca zawsze te 4-5 tysia ludzi było, a teraz potrafi być po 2 tysie. No i ilość dziewczyn, też coraz mniej widzę.
www.ShowUp.blog
kornel85 pisze:Część odeszła bo wtopiła pieniądze. Problemy na SU nie trwały tydzień. Najpierw problemy z wypłatami, jak wpadła jakaś nowa transmitująca w tym czasie i nie dostała wypłaty, to stwierdziła, że nie warto. Póżniej wieczne problemy z obrazem, na ogólnym, na priv. Więcej nerwów niż zabawy. Nic kompletnie nic nie działało poprawnie, a jak się ma do wydania konkretną kwotę to też chce się mieć konkrety a nie usterki.
Biustwo pisze:Kilku moich stałych widzów odeszło z SU bo nie spełniali wymogów sprzętowych. Przenieśliśmy się na Skype i wszyscy zadowoleni. Ja mam szybciej kasę, oni mniej płacą i mogą pogadać za free. Możliwe, że nie tylko ja jestem taka sprytna.
Bo jak zbanują te osoby z SU, to dla SU już nie zarobią. Słupki się wtedy zgadzają.beznadzieja pisze:Tak samo nieoficjalne jest przyzwolenie na nadawanie na inne portale jednocześnie , showup nie ogarnia swojego portalu ,a jak mialby szukac po necie jeszcze tych samych lasek ,ze nadaja po innych ?
Wiadomo, że jak panna chce być znaleziona to da sobie ten sam nick wszędzie: Skype/forum/erodate/zbiornik/vivet/e-mail na jakiejś skrzynce/Lovense Remote/wymyślcie co jeszcze.Biustwo pisze:Tak niby tego pilnują a ile pan podaje login do lusha? Niby tego zabraniają ale wszyscy wiemy jaki jest na to szał i ile panowie płacą za kilka minut sterowania :p
Poza tym jak mam taki sam nick tu i ówdzie to nawet przygłup z gimnazjum mnie znajdzie bez problemu (nie żebym tu sobie reklamę robiła :p).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości