HenryChinaski1 pisze:Nie zastanowił Cię, że Paula nawet nie to, że ma wyjebane, ale to, że ten fejm jej służy?
Że jest przyzwolenie na tego typu zachowania ze strony Pauli?
Zobacz jej reakcje na róże zachowania - jest powściągliwa, dość wyważona nawet
Raz się Paula wkurwiła i to o wizerunek Tory...heh
komin pisze:Naprawde spodziewasz sie ze Dzozef bedzie mowil np "w romantycznych zaroslach nad pieknym jeziorem odbylem niesatysfakcjonujacy mnie stosunek analny z osoba transeksualna poniewaz pod koniec wspolzycia moj kochanek defekowal"? nie, Dzozef mowi: "W Kryspinowie ruchalem transa w dupe, Skurwysyn jebany sie zesral".
beznadzieja pisze:a co powiecie o ostatniej chorej akcji spikela w temacie Pauli ? szmata na szmacie leżała.Kurwa się kurwa pokrywała. Tylko admin jak ten słup . Wyzwisk w każdym poście bez końca?Czemu to ma służyc? TO nie była dyskusja to był hejt na który przyzwalacie ...
brzydka_slodka987 mówi:
ale ten administrator i tak poleci, ja to obiecuję
...
a administrator też za współudział beknie
...
a te jebane forum żeby padło i ten administrator płacił mi odszkodowanie za to wszystko, za każdy dzień
...
zobaczymy czy administrator jest taki cwany jak zaczną ich pizde maglować
Admin pisze:Wróćmy do tematu - zastanawia mnie, za co ja mam płacić Słodkiej odszkodowanie, za każdy dzień czego?brzydka_slodka987 mówi:
ale ten administrator i tak poleci, ja to obiecuję
...
a administrator też za współudział beknie
...
a te jebane forum żeby padło i ten administrator płacił mi odszkodowanie za to wszystko, za każdy dzień
...
zobaczymy czy administrator jest taki cwany jak zaczną ich pizde maglować
Kelner z Słodka & Friends pisze:"maglowanie pizdy na komendzie"
opium01 pisze:Kelner z Słodka & Friends pisze:"maglowanie pizdy na komendzie"
![]()
![]()
![]()
mnie ato rozjebalo xde
i frajer powoli też zaczynam myśleć że
y ty też specjalnie robisz tak żeby podłudzić tą atmosferę i też wiem że jesteś od niej
ale z drugiej strony powiem ci tak
do czasu kiedy ty mi nie szkodzisz
ja będę ciebie olewać i tolerować
ale jak zaczniesz mi szkodzić
niestety ale znam układy i układziki
tyle
i y pa
i się już dawno tego domyśliłam ale z drugiej strony
y czasami lepiej pewne rzeczy przemilczeć
to pa
Admin pisze:HenryChinaski1 pisze:W sumie zastanawia mnie kwalifikacja prawna działań Słodkiej
Np. pozyskanie danych od Stalkiera, w celu nękania przez instytucje państwowe, takiego Kocurasa -
Przecież każdy z nas wie, że otrzymanie zawiadomienia o stawieniu się na Komendę nie jest niczym przyjemną, zwłaszcza gdy przyniesie np dzielnicowy..
Nie wiadomo o co chodzi..nerwy, stres
Albo jak mówi - pozyskanie adresu jednego z użytkowników, że "Sporo kasy mnie to kosztowało" - czyli opłaciła jakiegoś stalkiera albo inną psią pompę - czyli uczestniczy w procederze
Wg informacji które otrzymałem, to brzydka_slodka987 zna się prywatnie ze stalkerem KOCUREK272 i nawet sama dała mu 10k żetonów na tego priva, którego chcieli nagrać, żeby ją ośmieszyć, jednak Kocurek nic nie pokazała. Rozmawiali o tym na transmisji ukrytej, na którą wszedł również nasz informator.
_272_: wczoraj znowu mi chcieli opdlozy swinie na kompa
...
_272_: ok nie chcesz zemna popisac to porozmawiamy jutro na uczelni
_272_: xD
Wróć do Kobiety - Pokazy bez nagości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości