www.ShowUp.blog
Gord pisze:W sumie to już to trochę zaczyna być nudne, od czerwca jest tylko temat Pauli i Harda na tapecie ale skoro są jeszcze tacy, których to kręci to niech się kręci
beznadzieja pisze:Takie pierdolety tam piszesz ,ze aż sie odechciewa tam wchodzić ,a szkoda bo potencjał masz i mógł zostać wykorzystany w ciekawy sposób.
komin pisze:beznadzieja pisze:Takie pierdolety tam piszesz ,ze aż sie odechciewa tam wchodzić ,a szkoda bo potencjał masz i mógł zostać wykorzystany w ciekawy sposób.
Gdyby na SU działo sie cos ciekawego. Gdyby było wiecej lasek robiących cos ciekawszego niż drapanie sie po cipce to pewnie Henry miałby o czym pisać... Zebyp pojawił sie ktoś kto wzbudza jakies większe emocje poza tymi najniższymi. Zeby taka np Chains wróciła to by mozna z kimś ciekawym zrobić wywiad. Rzuć jakaś ciekawa propozycje to moze Henryk rozważy napisanie tekstu.
beznadzieja pisze:Zamiast kolejny raz pisać głupoty o Pauli lub Hardzie zrob Panie jakies TOP 10 nowych twarzy na SU w danym miesiącu - co oferują co prezentują czy mają potencjał. Nie wiem lista wraz z Twoim komentarzem ciekawych privkow za 100 zetow . Analogię jak zmienia się oblicze showupa na przestrzenia czasu .Zbierz informację od dziewczyn z Topki jakie mają oswietlenie ,zrób o tym material -co polecają co odradzają , to samo o kamerkach czy samym sprzęcie .Zbierz info czego widz na ten moment oczekuje co go najbardziej kręci grupowe ,privki ,cele ? Jesli tak to jakie ? Zaobserwuj pewne zjawiska.Czego oczekują dziewczyny jakie mają podejście. Najciekawsze to są jeszcze te wywiady ,gdyby nie były pisane tym durnowatym śmiechójkowatym językiem ( ale to już autor ma w genach chyba )No tematow mozna zrobic wiele ,tymbardziej ,ze takie krotkie fajne tematy moglbys wrzucac co kilka dni. Nie mów mi chłopie ,że nic ciekawego nie przychodzi Ci do głowy poza pierdoletami o hardzie .....Bo już serio wszystko jest lepsze niż to..![]()
No proszę Cię takie szmatławe teksty jakie są tam wypisane , to chyba dla grupy odbiorców o zaniżonym poziomie inteligencji , dla przytrepów jakichś -skoro ich ten temat jara.
Jak już musisz pisać te swoje durnowate teksty o Pauli i od 2 miesiecy jedno i to samo ,to proszę Cię z całego serca - pierdolnij Panie raz na jakiś czas jakiś temat na wyższym poziomie .Jakimś tekatem ,który chociąz na 5 minut po przeczytaniu zostanie komuś w głowie .
beznadzieja pisze:Zamiast kolejny raz pisać głupoty o Pauli lub Hardzie zrob Panie jakies TOP 10 nowych twarzy na SU w danym miesiącu - co oferują co prezentują czy mają potencjał. Nie wiem lista wraz z Twoim komentarzem ciekawych privkow za 100 zetow . Analogię jak zmienia się oblicze showupa na przestrzenia czasu .Zbierz informację od dziewczyn z Topki jakie mają oswietlenie ,zrób o tym material -co polecają co odradzają , to samo o kamerkach czy samym sprzęcie .Zbierz info czego widz na ten moment oczekuje co go najbardziej kręci grupowe ,privki ,cele ? Jesli tak to jakie ? Zaobserwuj pewne zjawiska.Czego oczekują dziewczyny jakie mają podejście. Najciekawsze to są jeszcze te wywiady ,gdyby nie były pisane tym durnowatym śmiechójkowatym językiem ( ale to już autor ma w genach chyba )No tematow mozna zrobic wiele ,tymbardziej ,ze takie krotkie fajne tematy moglbys wrzucac co kilka dni. Nie mów mi chłopie ,że nic ciekawego nie przychodzi Ci do głowy poza pierdoletami o hardzie .....Bo już serio wszystko jest lepsze niż to..![]()
No proszę Cię takie szmatławe teksty jakie są tam wypisane , to chyba dla grupy odbiorców o zaniżonym poziomie inteligencji , dla przytrepów jakichś -skoro ich ten temat jara.
Jak już musisz pisać te swoje durnowate teksty o Pauli i od 2 miesiecy jedno i to samo ,to proszę Cię z całego serca - pierdolnij Panie raz na jakiś czas jakiś temat na wyższym poziomie .Jakimś tekatem ,który chociąz na 5 minut po przeczytaniu zostanie komuś w głowie .
beznadzieja pisze:Najciekawsze to są jeszcze te wywiady ,gdyby nie były pisane tym durnowatym śmiechójkowatym językiem ( ale to już autor ma w genach chyba )
HenryChinaski1 pisze:Beznadzieja
Dzięki za wpis, ale własnie jest tak jak pisze kolega - liczy sie klikalność i bekowośc
takie są czasy i nie poradze
Dziennikarstwo- obojetnie gdzie się pisze -się skonczyło lub własnie się konczy
ale wezmę Twoje tematy pod uwagę i prawdopodobnie skompiluje cos z nich.
No i na ja naprawdę nie mam ambicji pisac tekstów, które wprowadzą w zadumę czytelnika bloga erotycznych kamerek
Mogę zrobić wywiad z panem Chmurką czego oczekuje od modelek
Biustwo pisze:BTW - jeżeli gónoburze, spiski, plotki, wierszyki i nieudane zaloty Harda są ciekawsze niż nasze pokazy to ja chyba zmieniam branżę
Biustwo pisze:Przecież jest cała masa ciekawych transmisji. Nie wiem jakie macie gusty jeśli chodzi o kobiety, ale taką szefową, Maddie, taktowną czy CuteCalypso większość zna i lubi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości