Czołgista69 pisze:Sorki, ale się zgubiłem trochę. Parę dni mnie nie było i proszę, efekty są!!!!
Ale pojebana akcja. Może mi ktoś streścić?
1. Czy sexdedektyw, podejrzewany za bycie Bridżą, napierdala teraz na nią? Odkrywa jej tajniki itp?
Wygląda na to że Bridża odcina się od swoich spalonych kont.
Rachmistrzowi(Bridży) się wymknęło "bawię się myszką" itp. więc teraz sexdedektyw (Bridża) dystansuje się od niego.
To samo w wątku o
XcassieX, Onpanitez (Bridża) został zdemaskowany w swoich absurdalnych kłamstwach i sexdedektyw (Bridża)
nagle pisze o nim "Dokładnie co za "frajer....."" mimo że na początku wyzywał XcassieX razem z Onpanitez.
Wiem, to jakaś wyższa incepcja, ale jak ktoś nie ma życia tylko siedzi na forum i na SU obmyślając hejty to takiego nie zrozumiesz.
Spójrz co pisze sexdedektyw w tamtym wątku:
"Żyję teraz twoimi:)" <- miało być twoim, jest to odpowiedź na Sary "Żyj swoim życiem"
"Mam Baaaardzo duuzzzo czasu."
Z błędem, ale chodzi mu(jej) o to że żyje teraz życiem XcassieX.
Czołgista69 pisze:2. Czy Rachmistrz w końcu ujawnia realne zarobki?
Oczywiście, że nie. Spojrzałem sobie w posty tego rachmistrza.
Dołączył 6 lis 2015. Pierwszy post tego samego dnia:
"Na przykładzie Anki92x będę pokazywał, ile można wyżebrać na Showup.tv"
Piąty post 9 lis 2015:
"W poprzednich miesiącach tego roku Anka92x dostała co najmniej:
STYCZEŃ 3053 zł / 51 godz.
LUTY 4010 zł / 49 godz.
MARZEC 3464 zł / 53 godz.
KWIECIEŃ 4665 zł / 41 godz.
MAJ 2724 zł / 46,5 godz.
CZERWIEC 2060 zł / 28 godz.
LIPIEC 2193 zł / 37 godz.
SIERPIEŃ 2128 zł / 30 godz.
WRZESIEŃ 2765 zł / 45 godz.
PAŹDZIERNIK 2706 zł / 68,5 godz."
Co jest bardziej prawdopodobne: że siedział/a przez pół roku dzień w dzień i liczył/a nikomu nic nie mówiąc czy że zmyslił/a w ciągu 3 dni?
Poza tym liczby które przedstawia są nierzeczywiste, każdy kto był trochę na SU wie że może wpaść kilkaset monet na te 1-2h a nie kilka tysięcy dzień w dzień.
Czołgista69 pisze:3. Czyli tak jak podejrzewałem, Bridża miała lewe obiegi, ustawione zarobki oraz umyślne podbijanie licytacji?
Tu się nie będę wypowiadał, bo byłem kiedyś u niej tylko na chwilę, ale nie jestem fetyszystą kolan, więc się szybko zmyłem.
Nie szczególnie mnie też to interesuje. Jeśli ktoś ma ochotę kupować na jednym koncie żetony za 1.7 a potem sobie przesłać i odzyskać 1 to proszę bardzo, gratuluję straty 40% majątku.