Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Jeśli komuś zacina, to polecam zamknąć kartę ze stroną główną, która potrafi zbędnie obciążać łącze (nawet do 5Mb/s) i przeglądarkę/komputer.

Edit: problem został już rozwiązany
Awatar użytkownika
e-Laski.pl
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 958
Rejestracja: 21 lip 2015, 23:01
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 52 razy
Podziękowano mu: 42 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Maddie
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Laski ShowUp




e-Laski.pl pisze:Jeśli komuś zacina, to polecam zamknąć kartę ze stroną główną, która potrafi zbędnie obciążać łącze (nawet do 5Mb/s) i przeglądarkę/komputer.

Potwierdzam u mnie też występuje ten problem.



Nowy Blog ShowUp.tv
Awatar użytkownika
od_taaki
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 336
Rejestracja: 10 paź 2017, 14:30
Podziękował: 244 razy
Podziękowano mu: 56 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ;)
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




A u mnie od 2 dni notorycznie blokuje czat wszystkim widzom (bez względu na to czy dawali napiwki czy nie). Jedyne co mogę to to co chwilę odklikiwać...
Oko za oko, ząb za ząb, dupa za pieniądze. #NieMaLipy #ByłPrzelew #ShowMustGoOn!
Obrazek
Awatar użytkownika
Biustwo
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 453
Rejestracja: 23 cze 2017, 02:35
Lokalizacja: trzecia planeta od Słońca
Podziękował: 43 razy
Podziękowano mu: 109 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: chwilowo brak
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: Biustwo




Biustwo pisze:A u mnie od 2 dni notorycznie blokuje czat wszystkim widzom (bez względu na to czy dawali napiwki czy nie). Jedyne co mogę to to co chwilę odklikiwać...

O kurwa, u mnie to samo jest Obrazek
Awatar użytkownika
KoKo21
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 252
Rejestracja: 05 wrz 2016, 00:16
Podziękował: 14 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: KoKo21




Tak jest już od pewnego czasu :laughingnew: tylko ze u mnie połowa ma zablokowane a druga nie.
blacklayers
SU-holik
SU-holik
Posty: 143
Rejestracja: 25 lip 2016, 00:28
Podziękował: 7 razy
Podziękowano mu: 12 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: imagine_cherry
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: _CuteLady_




Zrobili timestamp (po najechaniu myszką) i inne bajery (czy otrzymano, czy odczytano, czy osoba odpisuje).
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2036
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 158 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




rednio po 2-3 minutach zacina się obraz podczas transmisji. Ja tego nie widzę u siebie, co jest denerwujące, a jedynie osoby które są na mojej transmisji. Jakieś pomysły ? Internet LTE T-Mobile bez limitu danych. Pobieranie od 40 do 60 mb/s zależy od pory dnia, a upload od 10 do 22 mb/s. Problemy zaczęły się po zmianie layouta.
Awatar użytkownika
kamil1991
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 1
Rejestracja: 29 sie 2018, 19:02
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Suka_Kamila
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




https://showup24.tv/site/profile/group_transmissions => w końcu dodali podstronę ;)
Dziwne, że akurat dzień po tym jak wspomniał ktoś na głos na jednej mocno popularnej transmisji że brakuje takiej podstrony xD
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2036
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 158 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Ale opcji ustawienia powiadomień gg wciąż brak :(
Awatar użytkownika
NoMoreTears
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 437
Rejestracja: 16 sie 2017, 15:55
Podziękował: 22 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ma siusiaka
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




NoMoreTears pisze:Ale opcji ustawienia powiadomień gg wciąż brak :(
Jeżeli podstrona o konkursie nadal istnieje, to podstrona o GG pewnie też, ale nie ma odnośnika do niej...
https://showup24.tv/site/competition
Albo blog.showup.tv też jest, chociaż nie linkują, i kilka innych podstron. Ja mam niedawno postawiony na nowo system, więc nie mam historii... gdyby ktoś tylko wiedział jaki jest ten adres do ustawień powiadomień...
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2036
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 158 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




U mnie zacina non stop zarówno gdy sam transmituje jak i na innych. Ech taka to nowa "jakość".
Awatar użytkownika
dexter_new
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 16
Rejestracja: 24 kwie 2018, 00:11
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Yaroslawaa
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: dexter_new




Fapka pisze:
NoMoreTears pisze:Ale opcji ustawienia powiadomień gg wciąż brak :(
Jeżeli podstrona o konkursie nadal istnieje, to podstrona o GG pewnie też, ale nie ma odnośnika do niej...
https://showup24.tv/site/competition
Albo blog.showup.tv też jest, chociaż nie linkują, i kilka innych podstron. Ja mam niedawno postawiony na nowo system, więc nie mam historii... gdyby ktoś tylko wiedział jaki jest ten adres do ustawień powiadomień...


https://showup24.tv/site/profile/gg ale u mnie nie działa.
Oko za oko, ząb za ząb, dupa za pieniądze. #NieMaLipy #ByłPrzelew #ShowMustGoOn!
Obrazek
Awatar użytkownika
Biustwo
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 453
Rejestracja: 23 cze 2017, 02:35
Lokalizacja: trzecia planeta od Słońca
Podziękował: 43 razy
Podziękowano mu: 109 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: chwilowo brak
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: Biustwo




w nowej wersji jak ktos ma ustawione prv z obrazem , to nie mozna tego wyłaczyc.Nie kazdy chce sie pokazac a kamerka automatycznie szuka drugiej transmisji i to obciaza niepotrzebnie prv.Dlatego zacina , albo jest czarny obraz.Nie ma tez opcji usuwania szablonow prv.Chcesz usunąć stary i dodac nowy.Na tamtej wersji SU był przycisk ; usuń .
Awatar użytkownika
eduardo-00
SU-holik
SU-holik
Posty: 164
Rejestracja: 03 lut 2016, 14:57
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




eduardo-00 pisze:w nowej wersji jak ktos ma ustawione prv z obrazem , to nie mozna tego wyłaczyc.Nie kazdy chce sie pokazac a kamerka automatycznie szuka drugiej transmisji i to obciaza niepotrzebnie prv.Dlatego zacina , albo jest czarny obraz.Nie ma tez opcji usuwania szablonow prv.Chcesz usunąć stary i dodac nowy.Na tamtej wersji SU był przycisk ; usuń .
A co to za pierdoły teraz? Można wyłączyć.
I można usuwać.
Jedyne co wypadałoby zmienić, to automatyczność włączania kamerki - żeby ludzie wybierali. Ja np. wolałbym z automatu się pokazywać, ale rozumiem, że nie każdy.
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2036
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 158 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Fapka pisze:
eduardo-00 pisze:w nowej wersji jak ktos ma ustawione prv z obrazem , to nie mozna tego wyłaczyc.Nie kazdy chce sie pokazac a kamerka automatycznie szuka drugiej transmisji i to obciaza niepotrzebnie prv.Dlatego zacina , albo jest czarny obraz.Nie ma tez opcji usuwania szablonow prv.Chcesz usunąć stary i dodac nowy.Na tamtej wersji SU był przycisk ; usuń .
A co to za pierdoły teraz? Można wyłączyć.
I można usuwać.
Jedyne co wypadałoby zmienić, to automatyczność włączania kamerki - żeby ludzie wybierali. Ja np. wolałbym z automatu się pokazywać, ale rozumiem, że nie każdy.

Masz racje , poprostu przy pomniejszonej stronie nie widac tych przyciskow obok szblonow prv. Powiekszyłem strone i są. Dobrze dziala tez OPERA , zmieniłem z Chroma i widać roznice.
Awatar użytkownika
eduardo-00
SU-holik
SU-holik
Posty: 164
Rejestracja: 03 lut 2016, 14:57
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Czy znajdują się tutaj użytkownicy łącza światłowodowego Orange ? Ostatnio zauważyłem,że po zmianach dochodzi do sytuacji, gdzie co jakąś chwilę gubi się kilka klatek obrazu. Odbywa się to cyklicznie. Jakieś pomysły co może być przyczyną ? ( po za sprawami sprzętowymi )



www.ShowUp.blog
Awatar użytkownika
mickeymousse
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 4
Rejestracja: 11 lis 2015, 18:42
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: SU
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Dziewczyny powiedzcie mi czy wy też macie taki problem ,ze na co niektorych privkach druga strona Was nie slyszy? Jjakby coś było nie tak z mikrofonem Dzieje mi się tak co ktoryś priv . Sprawdzam ustawienia i wszystko gra. Zmieniam mikrofon z kamery na ten wbudowany i tez nie slyszy .Dopiero po kilkukrotnym odswieżeniu czasami zaskoczy a czasami nie .
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 406
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 59 razy
Podziękowano mu: 119 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




beznadzieja pisze:Dziewczyny powiedzcie mi czy wy też macie taki problem ,ze na co niektorych privkach druga strona Was nie slyszy? Jjakby coś było nie tak z mikrofonem Dzieje mi się tak co ktoryś priv . Sprawdzam ustawienia i wszystko gra. Zmieniam mikrofon z kamery na ten wbudowany i tez nie slyszy .Dopiero po kilkukrotnym odswieżeniu czasami zaskoczy a czasami nie .


Ogólnie po zmianach na SU co chwila jakieś problemy z głosem po stronie widzów występują i to zarówno na priwach jak i na transmisji publicznej.
U mnie w takich przypadkach pomagało wyciszenie i ponowne włączenie głosu w oknie transmisji czasem sem za pierwszym razem zadziałał a czasem
musiałem kilkakrotnie wyciszać i załączać ponownie głos na SU.
Awatar użytkownika
od_taaki
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 336
Rejestracja: 10 paź 2017, 14:30
Podziękował: 244 razy
Podziękowano mu: 56 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ;)
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




beznadzieja pisze:Dziewczyny powiedzcie mi czy wy też macie taki problem ,ze na co niektorych privkach druga strona Was nie slyszy? Jjakby coś było nie tak z mikrofonem Dzieje mi się tak co ktoryś priv . Sprawdzam ustawienia i wszystko gra. Zmieniam mikrofon z kamery na ten wbudowany i tez nie slyszy .Dopiero po kilkukrotnym odswieżeniu czasami zaskoczy a czasami nie .


U mnie jest to samo.
Awatar użytkownika
KoKo21
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 252
Rejestracja: 05 wrz 2016, 00:16
Podziękował: 14 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: KoKo21




Potwierdzam, zdarza się. teraz już dużo rzadziej. Swego czasu sądziłam, że opanowałam "myk" na to i trzeba sie wylogować/zalogować ponownie ale niestety to tak jak odswieżanie,zmienianie mikrofonu, klikanie po tysiąckroć w MUTE raz pomaga a raz nie.



Obrazek
Awatar użytkownika
Jozin_z_Bazin
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 43
Rejestracja: 30 lis 2015, 10:01
Podziękował: 11 razy
Podziękowano mu: 13 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Szukam
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


PoprzedniaNastępna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości