SU na Windows XP / Windows Vista

Archiwa, spam, posty niezgodne z regulaminem i inne forumowe śmieci.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Admin pisze:
PogromczyniJanuszow pisze:Przez swoje zasrane nowinki ktore niszcza serwis doprowadza do jego upadlosci

To ja też dorzucę swoją cegiełkę ;) https://showsu.org/viewtopic.php?f=20&t=4719&p=111350#p111350

Panie Adminie a co zrobic zeby ogladac transmisje na windows xp gdy nie pokazuje sie obraz na zadnej z przegladarek opera chrome czy firefox?


Da się jechać z manycama czy zablokowali to?
Fapka pisze:Tak, da się.
Awatar użytkownika
PogromczyniJanuszow
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 15 mar 2018, 06:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Nie jestem less
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




PogromczyniJanuszow pisze:
Admin pisze:
PogromczyniJanuszow pisze:Przez swoje zasrane nowinki ktore niszcza serwis doprowadza do jego upadlosci

To ja też dorzucę swoją cegiełkę ;) https://showsu.org/viewtopic.php?f=20&t=4719&p=111350#p111350

Panie Adminie a co zrobic zeby ogladac transmisje na windows xp gdy nie pokazuje sie obraz na zadnej z przegladarek opera chrome czy firefox?

Można jedynie na zewnętrzyny playerze (np. foroplayer), więcej info w poście - https://showsu.org/viewtopic.php?f=20&t=1477&start=260#p111107

Dodatkowo wprowadziliśmy na forum kolejny BBcode - ShowUp Player (foroplayer 2):
Kod: Zaznacz cały
[rtmp]rtmp://cdn-t04.showup.tv:1935/webrtc/ff033ef703e2d539974e894647a23fae_aac[/rtmp]

lub z niestandardowym rozmiarem playera np.:
Kod: Zaznacz cały
[rtmp=480,270]rtmp://cdn-t04.showup.tv:1935/webrtc/ff033ef703e2d539974e894647a23fae_aac[/rtmp]
Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Administrator
Posty: 830
Rejestracja: 21 sie 2015, 13:46
Lokalizacja: ShowUp.tv Forum
Podziękował: 45 razy
Podziękowano mu: 99 razy
Co masz w Majtkach?: Prywatne
Twoja ulubienica z SU: _HAPPINESS_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Konto usunięte




Dobra, usiadłem dzisiaj na spokojnie i nadal nie jestem w stanie ogarnąć tych transmisji na xp, jak komuś się chce to niech napisze poradnik dla ułomków od A do Z bo ja po prostu nie ogarniam a aż takim typowym januszem nie jestem. Fapka, a ty też mnie nie musisz szkalować w prywatnej wiadomości, jakbym się znał to bym sobie sam poradził a nie pisał na forum. Poza tym jeżeli trafi tu jakiś typowy janusz z tym samym problem to też za cholerę sobie nie poradzi widząc taką instrukcję. Ja sam lecę na skryptach gdzie się da bo zwyczajnie nie ogarniam.
Popatrzyłem w źródle paru transmisji, wyciągnąłem coś co powinno być linkiem url, zrobiłem jak w przykładzie ale nadal nie odpala mi transmisji, próbowałem też różnych kombinacji w vlc no i po prostu nie odpala tego streama, ani z bbcodem ani bez, po prostu nie ogarniam



Nowy Blog ShowUp.tv
Awatar użytkownika
anonimowy
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 14
Rejestracja: 15 cze 2018, 08:30
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: itakużnienadaje
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




@Robotnik123 Robotnik123,

To nie jest takie proste jak to rozrysowałeś, gdyż po przejściu na nową technologię serwerów jest kilka/kilkanaście, różnego typu.

Proponuję jeszcze zainstalować dodatek podmieniający player na zewnętrzny.

Jego zalety to między innymi:
- szybsze i pewniejsze uruchamianie
- dźwięk zsynchronizowany z obrazem
- regulacja głośności (domyślnie ustawiona na 50%)
- obsługa wszystkich urządzeń i systemów, nawet Windows XP i Vista
- obsługa HTML5 oraz Flash (Flash jest wymagany tylko dla starszych urządzeń i systemów)
- możliwość zatrzymania/wznowienia streamu

Tak wygląda Nowy Player na WideScreenie (pasek playera oczywiście znika po kilku sekundach)

Obrazek
Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Administrator
Posty: 830
Rejestracja: 21 sie 2015, 13:46
Lokalizacja: ShowUp.tv Forum
Podziękował: 45 razy
Podziękowano mu: 99 razy
Co masz w Majtkach?: Prywatne
Twoja ulubienica z SU: _HAPPINESS_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Konto usunięte




Hej,
zainstalowałem ten dodatek podmieniąjacy player, mam system Windows XP, zrobiłem wszystko tak jak trzeba, skrypt playera w Tampermonkey włączony, wchodze na SU, pojawia się jedynka przy ikonce Tampermonkey, wchodzę na transmisje, pojawia sie informacja, że system nie jest wspierany, wpróbuj Windows 10... to samo na innych transmisjach. Testowałem na Firefox i Operze. W opise nowego Playera informacja, że obsługuje wszystkie urządzenia i sytemy, nawet XP.
Awatar użytkownika
Kratownik
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 8
Rejestracja: 07 lip 2018, 10:37
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Kratownik pisze:Hej,
zainstalowałem ten dodatek podmieniąjacy player, mam system Windows XP, zrobiłem wszystko tak jak trzeba, skrypt playera w Tampermonkey włączony, wchodze na SU, pojawia się jedynka przy ikonce Tampermonkey, wchodzę na transmisje, pojawia sie informacja, że system nie jest wspierany, wpróbuj Windows 10... to samo na innych transmisjach. Testowałem na Firefox i Operze. W opise nowego Playera informacja, że obsługuje wszystkie urządzenia i sytemy, nawet XP.
Ja testowałem (Firefox, bo tylko to mi działa na XP) i działa. Dowody w spoilerze poniżej:
Spoiler:

Pamiętaj, że transmisja teraz ma inny kodek, którego możesz nie mieć w systemie. Jak testowałem na XP to widziałem jakieś info w konsoli na ten temat... (ja ten kodek już miałem, dlatego mi działa, a być może Tobie nie).
Download: Source Forge lub Dysk Google lub Dropbox (polecam Dropbox, link bezpośredni).

Zainstaluj, odpal i sprawdź. Będę wdzięczny za odpowiedź :)
Ekran z błędem jak poniżej należy zignorować i poczekać... (mój XP jest słaby co widać wyżej i muszę do kilkunastu sekund poczekać).
Spoiler:


Edit: @Robotnik123 Wymień wszystkie technologie z jakich korzysta SU xD
Spoiler:
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1940
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 254 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Tak, zainstalowałem i to samo. Mam XP Home SP3. Komp mniej więcej 2 razy mocniejszy. Wszedłem na kilka transmisji, tu odczekałem pół minuty, tu dwie i komunikat ten sam.
Przez te wszystkie zawirowania z formatami w koncu nie wiem..... potrzebny jest flash (tzn. adobe flash player) czy nie?
Awatar użytkownika
Kratownik
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 8
Rejestracja: 07 lip 2018, 10:37
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Kratownik pisze:Tak, zainstalowałem i to samo. [...] potrzebny jest flash (tzn. adobe flash player) czy nie?

Tak, dla systemów nieobsługujących HTML5 (np. Windows XP), do tego zewnętrznego playera konieczny jest Adobe Flash.
Zainstaluj i sprawdź xD Ale jestem teraz pewien, że to raczej przyczyna, bo musi się uruchomić mały plik .swf
Pobierz go stąd: https://get.adobe.com/pl/flashplayer/otherversions/
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1940
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 254 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Zainstalowałem najnowszą możliwą wersję dla XP i bez zmian.


Jaki plik .swf masz na myśli?
Awatar użytkownika
Kratownik
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 8
Rejestracja: 07 lip 2018, 10:37
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Kratownik pisze:Zainstalowałem najnowszą możliwą wersję dla XP i bez zmian.
Ja mam Win XP mini - nie mogę żadnych aktualizacji nawet jebnąć, więc mam bardziej wybrakowany system niż Twój na 100%. Działa Ci zbiornik.tv ? Inne treści we Flashu? Może spróbuj uruchomić ponownie komputer i przeglądarkę.
A jak to nie pomoże to otwórz konsolę w przeglądarce, skrót klawiszowy to: CTRL+SHIFT+J (dla firefoxa CTRL+SHIFT+K) i kliknij w niej prawym przyciskiem myszy "Zapisz jako" lub "Save as" (zależy od języka) i zapisz sobie plik na pulpicie. Wstaw go na jakiś hosting lub wyślij mi na maila.

PS: Plik .swf jest w skrypcie zdefiniowany, to adres playera napisanego we Flashu. Dlatego potrzebujesz Adobe Flash.
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1940
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 254 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Ok, wysłałem maila.


Edit:
Mój problem z XP rozwiązany. Dzięki Fapka.
Awatar użytkownika
Kratownik
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 8
Rejestracja: 07 lip 2018, 10:37
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Admin pisze:@Robotnik123 Robotnik123,

To nie jest takie proste jak to rozrysowałeś, gdyż po przejściu na nową technologię serwerów jest kilka/kilkanaście, różnego typu.

Proponuję jeszcze zainstalować dodatek podmieniający player na zewnętrzny.


Wiem, że to tak nie wygląda dlatego napisałem, że jest to schemat bardzo uproszczony :). Moją teorię o słabych serwerach potwierdza też fakt, że problemy pojawiają się przy około 10-11 tysiącach oglądających, a znikają gdy jest ich mniej (6-7). A playera nie zainstaluje. Wiem, ktoś się nad nim napracował, ale jeśli gdzieś wchodzę to chce aby to działało prawidłowo. Analognicznie - nie podmienię sobie w Super Mario Bros. przeciwników na grzybki z życiami, żeby ułatwić sobie przejście gry... Gram w gre tak jak ją ktoś stworzył. I szczerze wątpię, aby player coś zmienił oprócz wyglądu i jakże teraz potrzebnego suwaka głośności :)

Fapka pisze:Edit: @Robotnik123 Wymień wszystkie technologie z jakich korzysta SU xD

Nie znam żadnego i szczerze nie interesuje mnie to. Śmiem jednak twierdzić, że jakichś przestarzałych skoro są problemy a u konkurencji takowych nie widać.

Spoiler:

Jest też duże prawdopodobieństwo że konkurencja ma wiecej "takich" :laugh3:
Obrazek
Awatar użytkownika
Robotnik123
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 13
Rejestracja: 22 sie 2017, 17:57
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Nikola
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Robotnik123




Robotnik123 pisze:Moją teorię o słabych serwerach potwierdza też fakt, że problemy pojawiają się przy około 10-11 tysiącach oglądających, a znikają gdy jest ich mniej (6-7)
...
I szczerze wątpię, aby player coś zmienił oprócz wyglądu i jakże teraz potrzebnego suwaka głośności :)


Zewnętrzny player właśnie obchodzi problematyczne serwery CDN WebSocket i strumień jest bezpośredni z serwera CDN RTMP.
Mi to działa rewelacyjnie nawet na Firofoxie, chociaż ta przeglądarka jest niezalecana do SU.


Zalety nowego playera:
- szybsze i pewniejsze uruchamianie
- dźwięk zsynchronizowany z obrazem
- regulacja głośności (domyślnie ustawiona na 50%)
- obsługa wszystkich urządzeń i systemów, nawet Windows XP i Vista
- obsługa HTML5 oraz Flash (Flash jest wymagany tylko dla starszych urządzeń i systemów)
- możliwość zatrzymania/wznowienia streamu

Naprawdę polecam Nowy Player szczególnie z dodatkiem WideScreen - otrzymujemy wtedy praktycznie "Nowy ShowUp":

Obrazek
Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Administrator
Posty: 830
Rejestracja: 21 sie 2015, 13:46
Lokalizacja: ShowUp.tv Forum
Podziękował: 45 razy
Podziękowano mu: 99 razy
Co masz w Majtkach?: Prywatne
Twoja ulubienica z SU: _HAPPINESS_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Konto usunięte




Robotnik123 pisze:Wiem, że to tak nie wygląda dlatego napisałem, że jest to schemat bardzo uproszczony :). Moją teorię o słabych serwerach potwierdza też fakt, że problemy pojawiają się przy około 10-11 tysiącach oglądających, a znikają gdy jest ich mniej (6-7). A playera nie zainstaluje. Wiem, ktoś się nad nim napracował, ale jeśli gdzieś wchodzę to chce aby to działało prawidłowo. Analognicznie - nie podmienię sobie w Super Mario Bros. przeciwników na grzybki z życiami, żeby ułatwić sobie przejście gry... Gram w gre tak jak ją ktoś stworzył. I szczerze wątpię, aby player coś zmienił oprócz wyglądu i jakże teraz potrzebnego suwaka głośności :)
To kurwa nie zmieniaj żadnego komponentu w komputerze jak się zepsuje, albo w samochodzie. Albo nie wyrzucaj zepsutego jedzenia, nie wymieniaj na nowe ;o

I idź płacz do szołapa, a nie na forum, bo to chuja wnosi...
Moderator powiedział, że takie problemy wychodzą dopiero przy pełnym obciążeniu >.<
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1940
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 254 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Fapka pisze: To kurwa nie zmieniaj żadnego komponentu w komputerze jak się zepsuje, albo w samochodzie. Albo nie wyrzucaj zepsutego jedzenia, nie wymieniaj na nowe ;o

I idź płacz do szołapa, a nie na forum, bo to chuja wnosi...
Moderator powiedział, że takie problemy wychodzą dopiero przy pełnym obciążeniu >.<


Po co zaraz taka agresja? Twoje porównanie było by słuszne, gdyby nie to że nie jest. Jeśli psuje się karta graficzna to kupuje nową a nie kręce przy starej lutując kabelki czy ruszam wentylatorkiem manualnie. Nie ingeruję w jej budowę i działanie. Dlatego też wymagam od portalu, aby działał prawidłowo bez mojej ingerencji, wymieniając słabe cześci na nowe i lepsze.

I nigdzie się nie wypłakuję, tylko wydałem swoją opinię w odpowiednim do tego dziale i temacie, aby inni użytkownicy wiedzieli, że nie tylko oni mają taki problem ;>

Myślę, że teraz jest wyjaśnione jasno o co mi chodzi.

A kurwę i chuja zachowaj dla siebie. Jedyne sensowne zdanie które coś wniosło do rozmowy to te o moderatorze. Tego nie wiedziałem bo mi powiedział, że mam pisać do jakiejś osoby z zewnątrz, która zajmowała się nowym oficjalnym playerem. No i zaproponował mi kupienie lepszego pakietu Internetu :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Robotnik123
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 13
Rejestracja: 22 sie 2017, 17:57
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Nikola
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Robotnik123




Robotnik123 pisze:problemy pojawiają się przy około 10-11 tysiącach oglądających, a znikają gdy jest ich mniej (6-7)

@Robotnik123

Nie wiem jak na starym playerze, ale na nowym dzisiaj w godzinach szczytu było aż 14-15k widzów i mi nic nie przerywało.
Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Administrator
Posty: 830
Rejestracja: 21 sie 2015, 13:46
Lokalizacja: ShowUp.tv Forum
Podziękował: 45 razy
Podziękowano mu: 99 razy
Co masz w Majtkach?: Prywatne
Twoja ulubienica z SU: _HAPPINESS_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Konto usunięte




Aż specjalnie wszedłem sprawdzić jak działa i czy w ogóle działa. Wersja szołapowa playera o dziwo też działa normalnie mimo wiekszej ilości widzów. Czyżby dokupili kilka chomików? :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Robotnik123
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 13
Rejestracja: 22 sie 2017, 17:57
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Nikola
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Robotnik123




Passionate pisze:Tak się zastanawiam co jest nie halo, kiedy robię transmisję strasznie przycina obraz w podglądzie. Natomiast oglądającym transmisję nie przycina obrazu. Dla mnie jest to jednak irytujące. Ktoś tak ma?


zainstaluj ten dodatkowy skrypt co podmienia player na zewnetrzny, wtedy o wiele lepiej dziala
Awatar użytkownika
kenjiro999
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 19
Rejestracja: 20 wrz 2015, 02:18
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Bunny87
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




kenjiro999 pisze:
Passionate pisze:Tak się zastanawiam co jest nie halo, kiedy robię transmisję strasznie przycina obraz w podglądzie. Natomiast oglądającym transmisję nie przycina obrazu. Dla mnie jest to jednak irytujące. Ktoś tak ma?


zainstaluj ten dodatkowy skrypt co podmienia player na zewnetrzny, wtedy o wiele lepiej dziala
Nie zrozumiałeś babeczki. Chodzi jej o własną transmisję, a player jest do oglądania, nie do transmitowania. Jeżeli przycina obraz, to warto sprawdzić, czy jest tak w innych miejscach, czy jest to zależne od jakości, przeglądarki, ustawień w kamerce/aplikacji do niej dołączonej, etc.
Cudów na kiju nie stworzymy, musisz sama próbować i napisać co robiłaś i jakie były efekty (lub ich brak).
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: fap[email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1940
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 254 razy
Podziękowano mu: 202 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Spinster pisze: :shock: transmitowałam na nieświadomce.
...więc jaki format jest najodpowiedniejszy, aby uniknąć tego typu wpadek?
Co muszę zrobić? Ciemna masa ze mnie w tym temacie...


@Spinster

Jedno z rozwiązań opublikowałem na forum, ale niestety dzisiaj będzie usunięte na żądanie ShowUp.tv/Web-Anatomy, gdyż twierdzą, że mogłem zamieścić złośliwe oprogramowanie:
Web-Anatomy pisze:Instaluj zewnętrzne pluginy modyfikujące stronę a potem hurr durr gdzie moje żetony xD
Tak, pluginem tego typu można bez problemu zbierać dane na temat ile zarabiasz/wpłacasz a także ukraść dane do konta za pomocą keylogger.
Nie polecam ze względu na ryzyko nawet jeśli działa.

Specjaliści z Web-Anatomy również posiadają tutaj konta i może zaproponują lepsze rozwiązanie.
Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Administrator
Posty: 830
Rejestracja: 21 sie 2015, 13:46
Lokalizacja: ShowUp.tv Forum
Podziękował: 45 razy
Podziękowano mu: 99 razy
Co masz w Majtkach?: Prywatne
Twoja ulubienica z SU: _HAPPINESS_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Konto usunięte



  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Kosz


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości