Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


bolo pisze:Napisałem do SU i dostałem taką odpowiedź.
Kopipasta, wklejają każdemu kto ma zapytania o to "nowe SU". Wiem, bo jedna z osób przesłała mi fragment.
Tak więc oni tylko mydlą nam oczy, że wszystko jest git, a wina jest u nas - a przecież my, użytkownicy, wiemy że wszystko inne działa poprawnie.
Rozumiem np. odejście od WinXP, ale dlaczego niby mamy instalować Win10? xD :laughingnew:

Piszą o tym 2019 roku, a to przecież jeszcze parę miesięcy - w których mogli się lepiej przygotować.
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2036
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 158 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




PogromczyniJanuszow pisze:pomimo lacza 20 mbitow podczas pomiaru ktory wyskakuje w starcie trans pokazuje ze maly upload

PogromczyniJanuszow pisze:transmisje się zacinają i znika obraz nie mowiąc już o tym ze czasem się upublicznić nie da bo wyskakuje że: za słabe łącze


Niemożliwe że masz upload 20 Mb/s, gdyż pomiar łącza i symptomy wskazują na zupełnie co innego - że masz niestabilne łącze z niskim upoladem. Zalecane wysyłanie jest powyżej 3-4 Mb/s (stabilne), a nawet jeśli masz taki upload na łączu, to najlepiej ograniczyć wysyłanie dla innych urządzeń w sieci (można to zrobić np. w konfiguracji routera), aby go nie wysycały np. podczas synchronizowania danych w chmurze. Wyłącz jeszcze zbędne programy na komputerze z którego nadajesz, zwłaszcza te sieciowe, które mogą wykorzystywać łącze, ale też inne obciążające system. Stosuj się do instrukcji i zaleceń ShowUp.tv
Awatar użytkownika
e-Laski.pl
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 958
Rejestracja: 21 lip 2015, 23:01
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 52 razy
Podziękowano mu: 42 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Maddie
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Laski ShowUp




e-Laski.pl pisze:
PogromczyniJanuszow pisze:pomimo lacza 20 mbitow podczas pomiaru ktory wyskakuje w starcie trans pokazuje ze maly upload

PogromczyniJanuszow pisze:transmisje się zacinają i znika obraz nie mowiąc już o tym ze czasem się upublicznić nie da bo wyskakuje że: za słabe łącze


Niemożliwe że masz upload 20 Mb/s, gdyż pomiar łącza i symptomy wskazują na zupełnie co innego - że masz niestabilne łącze z niskim upoladem. Zalecane wysyłanie jest powyżej 3-4 Mb/s (stabilne), a nawet jeśli masz taki upload na łączu, to najlepiej ograniczyć wysyłanie dla innych urządzeń w sieci (można to zrobić np. w konfiguracji routera), aby go nie wysycały np. podczas synchronizowania danych w chmurze. Wyłącz jeszcze zbędne programy na komputerze z którego nadajesz, zwłaszcza te sieciowe, które mogą wykorzystywać łącze, ale też inne obciążające system. Stosuj się do instrukcji i zaleceń ShowUp.tv

Piszac 20mb/s chodzilo o calkowita przepustowosc z czego 11mb/s stanowi download a 1mb/s upload niestety nie mogw wykupic wiekszej przepustowosci gdyz swiatlowod nie dotarl do mojej miejscowosci i wydaje mi sie ze malo kto ma 100mb/s zeby miec upload na poziomie 10mb/s ale o tym nie pomysleli.
Awatar użytkownika
PogromczyniJanuszow
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 15 mar 2018, 06:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Nie jestem less
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




PogromczyniJanuszow pisze:ale o tym nie pomysleli

Pomyśleli - kliknij na zębatkę, następnie prawą zakładkę (HD)
Odznacz: "Wybierz jakość streamu automatycznie"
Przełącz jakość na: "Bardzo słaba"

Staraj się czytać wątek ze zrozumieniem (zamiast tylko narzekać na SU we wszystkich tematach), gdyż wszystkie rozwiązania zostały już dawno podane, jak również sposoby na sprawdzenie alternatywnego dostępu do internetu, chociażby z telefonu - na próbę. Polecam zadzwonić do operatora i spytać o szybszą prędkość - może zmieniły się możliwości techniczne (wymiana sprzętu), albo dokupić większy upload (często jest to opcja dodatkowa). Można też zainstalować internet radiowy lub 3G/LTE (z anteną zewnętrzną). Jak widzisz możliwości jest wiele.
Awatar użytkownika
e-Laski.pl
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 958
Rejestracja: 21 lip 2015, 23:01
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 52 razy
Podziękowano mu: 42 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Maddie
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Laski ShowUp




Wszystkie kamerki zagraniczne jak na razie nie mają żadnego problemu ze wsparciem starych maszyn korzystających z windowsa xp tylko showup musi być kurwa świętszy od papieża, czemu nie mogli skorzystać ze świetej zasady
>jak coś działa to nie ruszaj bo spierdolisz
Awatar użytkownika
anonimowy
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 14
Rejestracja: 15 cze 2018, 08:30
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: itakużnienadaje
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




e-Laski.pl pisze:
PogromczyniJanuszow pisze:ale o tym nie pomysleli

Pomyśleli - kliknij na zębatkę, następnie prawą zakładkę (HD)
Odznacz: "Wybierz jakość streamu automatycznie"
Przełącz jakość na: "Bardzo słaba"

Staraj się czytać wątek ze zrozumieniem (zamiast tylko narzekać na SU we wszystkich tematach), gdyż wszystkie rozwiązania zostały już dawno podane, jak również sposoby na sprawdzenie alternatywnego dostępu do internetu, chociażby z telefonu - na próbę. Polecam zadzwonić do operatora i spytać o szybszą prędkość - może zmieniły się możliwości techniczne (wymiana sprzętu), albo dokupić większy upload (często jest to opcja dodatkowa). Można też zainstalować internet radiowy lub 3G/LTE (z anteną zewnętrzną). Jak widzisz możliwości jest wiele.



Powiem tak, mimo komputera w skrócie powiem gamingowego, uploadu 30.63 Mb/s (teraz mierzyłem) dalej transmisje moje próbne jak i reszta zacina się, wylącza i blokuje. Wykonałem wszystko co mi napisano, najniższa jakość, usunięcie adblocków, nawet odinstalowałem firewalla i antywirusa dla testu i dalej ssie. Więc jeśli chcesz mi powiedzieć ze szołap ma wieksze wymagania jak najnowsze gry to cie wyśmieje i ide spać. Jest to ewidentnie wina po ich stronie.

Obrazek

Z tego co wiem, tak jak na obrazku narysowałem tak to wszystko działa (bardzo uproszczone ;> ). Wspólnym mianownikiem jest serwer zaznaczony na czerwono. Więc jeśli i transmitujący i odbiorca mają łącze internetowe i sprzęt ok a mimo to coś się sra, to choćby nie wiem co problemem jest to coś na środku.

I dopóki czegoś z tym nie zrobią to bede narzekał tak jak inni bo mamy powód do narzekań, lecz narzekaniem nic nie zdziałamy.... Ale jak to bywa cierpliwość ludzka ma granice.
Obrazek
Awatar użytkownika
Robotnik123
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 13
Rejestracja: 22 sie 2017, 17:57
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Nikola
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Robotnik123




Jakaś rada na wyskakujące okno z napisem "nie udało się uzyskać dostępu do kamery lub mikrofonu"?
Zaczyma mnie coraz bardziej wkurwiać ten SU...
Awatar użytkownika
bolo
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 38
Rejestracja: 09 gru 2015, 20:33
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: klaudia17, Passion Bi
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




nie mniej jednak stara wersja strony , dzialala optymalnie.
teraz mamy nową zajebiście ulepszoną ,nowoczesną -która wszystkim tnie ,muli laguje ?

mamy XXI wiem 2018 rok ludzie maja na tyle dobre internety zeby filmy na yt czy transmisje w 4k ogladac a na SU co ? jeden wielki problem techniczny . Chociaz ostatnio przyznaja sie ,ze to problem po ich stronie , bo dlugi czas wmawiali ,ze to nasza wina :D

Trsnsmisje nie sa stabilne . Wywala z privkow jak nie nadajacych to widza, obraz staje , robi sie jeden wielki piksel .
Na priv potrafi rozlaczyc pierdylion razy ,co doprowadza i nadajca i ogladajacego do szalu .
Na gole ludzie odswiezaja transmisje co minute , bo im obraz staje .

Ja jestem za nowościami , poprawkami ulepszeniami jak najbardziej ,ale to co tam ostatnio dochodzi , doprowadza mnie do szalu :)
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 406
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 59 razy
Podziękowano mu: 119 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Wieczorem / w nocy zauważyłam, że jest najgorzej. Transmitowałam w dzień to na privach wszystko ok, zbliżał się wieczór i zaczęło mnie wywalać z priva co jakiś czas :roll: ehhh
Awatar użytkownika
RudyKotek1
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 25
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:15
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Od momentu zmiany skryptu na stronie showup.tv dziala o wiele gorzej niz kiedys, najbardziej irytujace jest zacinanie sie transmisji, a co z nowa wersja strona ktora kiedys byla jako beta a teraz jej wogole nie ma, przynajmniej chodzila jak nalezy co nie mozna powiedziec o obecnej
Awatar użytkownika
kenjiro999
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 19
Rejestracja: 20 wrz 2015, 02:18
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Bunny87
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Tak się zastanawiam co jest nie halo, kiedy robię transmisję strasznie przycina obraz w podglądzie. Natomiast oglądającym transmisję nie przycina obrazu. Dla mnie jest to jednak irytujące. Ktoś tak ma?
Awatar użytkownika
Passionate
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 2
Rejestracja: 11 lip 2018, 17:18
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: X
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: ||||PASSIONATE||||




Passionate pisze:Tak się zastanawiam co jest nie halo, kiedy robię transmisję strasznie przycina obraz w podglądzie. Natomiast oglądającym transmisję nie przycina obrazu. Dla mnie jest to jednak irytujące. Ktoś tak ma?



Obstawiam ,ze masz slabego kompa .

Mialam tak na starym kompie ,ze przycinalo mi transmisje w moim podgladzie ,ale ogladajacy nie widzieli tego .Czasami zwiecha zlapal na 2-3 sekundy ,ale ogladajacy np . na priv widzial plynnie . Moj komp się przegrzewał i stąd te lagi .

Nie jestem przekonana na 100% ,ale to w pierwszej kolejności bym sprawdzila .
Skoro ogladajacy widza dobrze znaczy ,ze z laczem wszystko okej

Sciagnij sobie jeszcze program ADW cleaner -czy jakos tak, i zrob czyszczenie ,moze cos ci zamula tego kompa .
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 406
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 59 razy
Podziękowano mu: 119 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




beznadzieja pisze:
Passionate pisze:Tak się zastanawiam co jest nie halo, kiedy robię transmisję strasznie przycina obraz w podglądzie. Natomiast oglądającym transmisję nie przycina obrazu. Dla mnie jest to jednak irytujące. Ktoś tak ma?



Obstawiam ,ze masz slabego kompa .

Mialam tak na starym kompie ,ze przycinalo mi transmisje w moim podgladzie ,ale ogladajacy nie widzieli tego .Czasami zwiecha zlapal na 2-3 sekundy ,ale ogladajacy np . na priv widzial plynnie . Moj komp się przegrzewał i stąd te lagi .

Nie jestem przekonana na 100% ,ale to w pierwszej kolejności bym sprawdzila .
Skoro ogladajacy widza dobrze znaczy ,ze z laczem wszystko okej

Sciagnij sobie jeszcze program ADW cleaner -czy jakos tak, i zrob czyszczenie ,moze cos ci zamula tego kompa .



No właśnie, że nie.Lapka mam nowego świeżo po formacie..
Awatar użytkownika
Passionate
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 2
Rejestracja: 11 lip 2018, 17:18
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: X
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: ||||PASSIONATE||||




Hej, słuchajcie mam pytanie, jaki internet polecacie, który jest najlepszy na rynku? Dziś podłączyłam internet z Play i chodziło super ale on ma tylko 100gb limitu więc dupa bo później mi zwolni prędkość, poleci ktoś jaki internet domowy warto sprawdzić? Niestety moja kablówka jest do dupy i w ostatnich dniach zmniejszyło się wysyłanie danych i nie da się nadawać na SU dlatego zmieniłam na Play ale na dłuższą mete Play odpada, doradźcie coś jak możecie, będę wdzięczna ;).
Aha i dodam, że nadaje na ten kablówce od kilku lat i nigdy nie było problemów, po zmianach też działało, we wtorek zaczęło mi zrywać transmisje, trwało to jakąś godzinę i później wróciły do normy, dziś do godziny 18stej też działało, a później co chwile przerywało dlatego pojechałam po nowego neta do Playa :laughingnew:
Awatar użytkownika
KoKo21
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 252
Rejestracja: 05 wrz 2016, 00:16
Podziękował: 14 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: KoKo21




Zależy też gdzie mieszkasz i do czego masz dostęp.
Ty KoKo chyba mówisz o mobilnym z play, i tak jak mówisz, on jest dobry ale nie na dłuższą metę, bo na streamy to tylko i wyłącznie net stały bez limitu.
ja np. mam Netię i generalnie net zapierdała bardzo przyzwoicie
ale i tak pomimo dobrego neta czasem niektóre trans mi na chwilę zatnie, ale to wina po stronie SU i muszą to naprawić.
jak masz możliwość, to światłowód też byłby dobrym wyborem.

wpisz sobie w wyszukiwarce Twoje miasto i oferty internetu.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3419
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:35
Podziękował: 97 razy
Podziękowano mu: 106 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




msn pisze:Zależy też gdzie mieszkasz i do czego masz dostęp.
Ty KoKo chyba mówisz o mobilnym z play, i tak jak mówisz, on jest dobry ale nie na dłuższą metę, bo na streamy to tylko i wyłącznie net stały bez limitu.
ja np. mam Netię i generalnie net zapierdała bardzo przyzwoicie
ale i tak pomimo dobrego neta czasem niektóre trans mi na chwilę zatnie, ale to wina po stronie SU i muszą to naprawić.
jak masz możliwość, to światłowód też byłby dobrym wyborem.

wpisz sobie w wyszukiwarce Twoje miasto i oferty internetu.


Dzięki za odpowiedź :fap: :blind:
No właśnie mi chodzi o internet domowy, podobno z T-mobile jest jakiś fajny, z całkiem spoko abonamentem, jutro się przejadę i popytam. Dziś to na szybko byłam po tego Playa bo najbliżej miałam i po prostu wzięłam co jest, babka mnie chyba w chuja zrobiła bo powiedziała, że w żadnej sieci typu Plus, T-mobile, Orange nie ma internetu w którym nie ma limitów, przykładowo kupuje internet bez limitu ale jest małym druczkiem napisane, że po wykorzystaniu 100 giga internet zwalnia do 1 mbs, niestety tak własnie w Playu jest, w Plusie tez na pewno, a resztę sieci muszę jeszcze sprawdzić, widziałam Orange światłowodowy, ciekawe czy u mnie by się to dało założyć i jak to jest z tymi limitami bo ja żadnego limitu nie chce. Kablówka zawsze była spoko i sprawdzała mi się przez lata ale w środę i dziś tragedia, szczególnie dziś, jest już rano, a dalej mi zrywa połączenie co chwile na SU jeśli chodzi o moją transmisje, no tak to się nadawać nie da w ogóle. Nie wiem czy coś na SU znowu kombinowali czy jaki chuj ale od 2 dni jest tragedia dlatego pojechałam po tego drugiego neta.
Awatar użytkownika
KoKo21
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 252
Rejestracja: 05 wrz 2016, 00:16
Podziękował: 14 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: KoKo21




Obecnie T-mobile ma internet mobilny domowy bez limitów. 65zł za prędkości do 60mbit.
Awatar użytkownika
NoMoreTears
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 437
Rejestracja: 16 sie 2017, 15:55
Podziękował: 22 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ma siusiaka
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




koko z tego co mi wiadomo i z tego ci sie orientuje ,wszedzie sa limity - czasami jest to malym druczkiem napisane . W play tez ta oferta za 45/49 zl niby jest bez limitu ,a jednak okazuje sie ,ze po 100gb zwalnia net. W play mozesz wlaczyc sobie kolejny takie pakiet i znowu masz 100 gb.

Ja ostatnio korzystam z orange ,bo zostalo mi tam troche neta do wykorzystania ,ale w twoim przypadku polecam ci wlaczanie dnia bez limitu w play 4zl dzien ( fizycznie internet dziala 2 pelne doby ) i faktycznie jest bez limitu. Korzystam z tego dnia bez limitu jak mi wlasnie pakiet 100gb zwolni .
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 406
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 59 razy
Podziękowano mu: 119 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




NoMoreTears pisze:Obecnie T-mobile ma internet mobilny domowy bez limitów. 65zł za prędkości do 60mbit.

Dziękuje ;). No to zakładam majty na dupe i jade do T-mobile popytać :P


beznadzieja pisze:koko z tego co mi wiadomo i z tego ci sie orientuje ,wszedzie sa limity - czasami jest to malym druczkiem napisane . W play tez ta oferta za 45/49 zl niby jest bez limitu ,a jednak okazuje sie ,ze po 100gb zwalnia net. W play mozesz wlaczyc sobie kolejny takie pakiet i znowu masz 100 gb.

Ja ostatnio korzystam z orange ,bo zostalo mi tam troche neta do wykorzystania ,ale w twoim przypadku polecam ci wlaczanie dnia bez limitu w play 4zl dzien ( fizycznie internet dziala 2 pelne doby ) i faktycznie jest bez limitu. Korzystam z tego dnia bez limitu jak mi wlasnie pakiet 100gb zwolni .

Dziękuje za odpowiedź :).
100 giga to dla mnie mało, jest możliwość dokupienia znowu 100 giga za 30 zł i na tym koniec, tylko raz w ciągu miesiąca można dokupić, 200 giga to i tak za mało dla mnie jak ja czasami po 10 godzin nadaje :?
Jeśli chodzi o dzień bez limitu to o tym nie wiedziałam nawet muszę dopytać w salonie jeszcze dokładnie chociaż i tak oddam ten Play jak podpisze umowę z innym dostawcą bo te limity to nie dla mnie. Orange z tego co widziałam ma limit 200-250 giga i jakiś pakiet, że od pólnocy do 8 rano nie pobiera mi gb ale to tez mnie nie urządza.


Wrociłam z T-mobile z nowym internetem :D. Dam znać jak się będzie sprawował na SU, póki co robiłam speedtest i wysyłanie jest mniejsze o wiele niz w mobilnym Playu ale jest ponad 7 mbs więc będzie działac na SU, 65 zł miesięcznie, bez żadnych limitów danych, mi pasuje póki co :ok:


Nowy Blog ShowUp.tv
Awatar użytkownika
KoKo21
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 252
Rejestracja: 05 wrz 2016, 00:16
Podziękował: 14 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: KoKo21




Koko21 ja mam mobilnego Playa bez limitu danych :) płacę 45 złociszy miesięcznie :)
W speed testach mam wysyłanie średnio a czasami więcej niż 17mb/s .Nie wiem jak się pytałaś ale na stronie Play24.pl jest możliwość kupna opcji-
Cykliczny Internet bez limitu w Play Internet na Kartę 45,00 zł/mc włączony :)
Karta kupiona za 9 złotych :)
(Cykliczny Internet bez limitu w Play Internet na Kartę Korzystaj z internetu bez limitów! Jedyna usługa dająca nielimitowany transfer internetu niezaleznie od technologii. Oglądaj filmy, ściągaj pliki, wymieniaj się zdjęciami bez ograniczeń! Usługa cykliczna, od momentu aktywacji ważna co miesiąc do momentu deaktywacji. Koszt 45 zł miesiecznie. Więcej informacji w regulaminie na www.play.pl )
Mam ją już od kilku lat i nie zamierzam zmieniać bo mobilny mogę zabrać ze sobą wszędzie :)
Dominatrix


PoprzedniaNastępna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości