Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Fapka pisze:
zaxxxon pisze:
anonimowy pisze:Czego dokładnie teraz używają zamiast flasha na tym showup, jaki protokół, co zainstalować żeby działało oglądanie transmisji, bo swojego wiekowego kompa na którym sens ma tylko windows xp nie zamierzam zmienić żeby sobie czasem konia zwalić

WEBrtc . Na win XP nie da rady,z tego co wiem.

Da radę. Tylko player z foruma konieczny, bo ten na SU jest chujowy i nie daje rady, bo nie ma włączonej obsługi Flash, tylko HTML5.

A gdzie jest ten playerek bo chyba ślepy jestem, przejrzałem dział dodatki ten temat o playerze html5 ale nie widzę


Co do jakości transmisji i inwestycji w sprzęt
>dla oglądającego
Na showupie siedzę już kilka dobrych lat, cały czas na tym samym sprzęcie na którym nie zmieniałem nic i na początku wszystko ładnie śmigało a z każdą aktualizacją było coraz gorzej pod względem technicznym(te same dziewczyny które odwiedzałem na tym samym łączu przed jedną z aktualizacji miały świetny obraz, potem padaka), tak więc problem nie jest mój stary sprzęt tylko idioci którzy nie potrafią porządnie prowadzić tego serwisu i psują coś co działało dobrze.
W branży nie ma już "kuców"z prawdziwego zdarzenia albo jest ich coraz mniej a obecne ułomki nie potrafią zrobić porządnej, lekkiej strony, Poza tym wszystkie kamerki i polskie i zagraniczne działają mi płynnie tylko showup musiał teraz coś spieprzyć
>dla nadającego
A ja akurat lubię kobietki w wieku 50+ amatorki,te które miały po kilkunastu oglądających maksymalnie a tych na showup nie było zbyt wiele i najczęściej kamerki miały takie sobie, zresztą często po paru transmisjach uciekały, a teraz takie prawdopodobnie nie będą mogły transmitować
Po co robić jakieś sztuczne ograniczenia, przecież każdy widzi jak dana transmisja wygląda, kto chce to ogląda, kto nie chce idzie dalej, poza tym co mi po płynnej transmisji kiedy robi ją kobieta która mnie nie interesuje, wolą patrzeć na kobietę u której może technicznie z obrazem jest słabo ale mi się zwyczajnie podoba
No i jednak było trochę przypadków kiedy dziewczyna zaczynała z kijową kamerą ale mimo to spodobała się i miała oglądających no i inwestowała w sprzęt
Awatar użytkownika
anonimowy
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 14
Rejestracja: 15 cze 2018, 08:30
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: itakużnienadaje
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Już Ci tłumaczę. Po aktualizacji minimalna rozdzielczość w jakiej można nadawać w przeglądarce bez użycia flasha to 640x480 (to bodaj więcej niż max osiągalny w starej wersji serwisu). Stąd nie mieli wyboru i musieli wyciąć najsłabsze łącza po to, żeby nie jęczały że tnie a zajęły się przyczyną problemu.

Dlaczego zrezygnowali z flasha? Bo umiera, do roku i nie będzie działał na większości przeglądarek.

Kolejna rzecz, zagraniczne serwisy opierają się głównie o dziewczyny nadające w studiach, bezpośrednio w siedzibie (tj. livejasmin). Stąd idealne oświetlenie, łóżka i wyspozażenie pokoju wartości mieszkań i obraz jak żyleta (nie, to nie logitech za pinćset złoty).

Dlaczego mają trudno? Znajdź mi inny serwis umożliwiający NADAWANIE WebRTC (czyli bez flasha). W innych serwisach typu twich/livejasmin/youtube nadajesz z instalowanego dodatkowo oprogramowania OPEN BROADCASTER. Na showup widocznie uznali, że dziewczyny mogą sobie z tym nie dać rady i sporo by ich odpadło choć widziałem wypowiedź moderatora świadcząca o pracach związanych ze wspomnianym sposobem nadawania.
Awatar użytkownika
bastek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 7
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:20
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kielbastek
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




anonimowy pisze:
Fapka pisze:
zaxxxon pisze:
anonimowy pisze:Czego dokładnie teraz używają zamiast flasha na tym showup, jaki protokół, co zainstalować żeby działało oglądanie transmisji, bo swojego wiekowego kompa na którym sens ma tylko windows xp nie zamierzam zmienić żeby sobie czasem konia zwalić
WEBrtc . Na win XP nie da rady,z tego co wiem.
Da radę. Tylko player z foruma konieczny, bo ten na SU jest chujowy i nie daje rady, bo nie ma włączonej obsługi Flash, tylko HTML5.
A gdzie jest ten playerek bo chyba ślepy jestem, przejrzałem dział dodatki ten temat o playerze html5 ale nie widzę
Link do streamu (znajdziesz go sam, być może)...
Kod: Zaznacz cały
rtmp://cdn-t04.showup.tv:1935/webrtc/63342423fd0187eadc97cce_aac
wpisujesz w BBcode (lekko go zmieniając).
Kod: Zaznacz cały
[h5live]rtmp://cdn-t04.showup.tv:1935/webrtc&stream=63342423fd0187eadc97cce_aac[/h5live]

You're welcome. :thank_you2:

bastek pisze:Już Ci tłumaczę. Po aktualizacji minimalna rozdzielczość w jakiej można nadawać w przeglądarce bez użycia flasha to 640x480 (to bodaj więcej niż max osiągalny w starej wersji serwisu). Stąd nie mieli wyboru i musieli wyciąć najsłabsze łącza po to, żeby nie jęczały że tnie a zajęły się przyczyną problemu.
Wprowadzasz w błąd. To 640x360. Zatem jakość jest między "najgorszymi" (tj. 320x240) parametrami z Flasha i jego "najlepszymi" (640x480).
Szczegóły jakości dałem tu: https://showsu.org/viewtopic.php?f=20&t=5914&p=110711#p110711
Dla najgorszej jakości (bitrate mniej niż 600 kbps) wystarczyć powinien internet 1 Mbit (upload).

bastek pisze:Dlaczego mają trudno? Znajdź mi inny serwis umożliwiający NADAWANIE WebRTC (czyli bez flasha). W innych serwisach typu twich/livejasmin/youtube nadajesz z instalowanego dodatkowo oprogramowania OPEN BROADCASTER
Znowu wprowadzenie w błąd. Na Youtube możesz streamować nawet z telefonu. Oprogramowanie nie jest wymagane.
Próbujesz zaświecić, że coś wiesz, a się trochę potykasz...

Nadal nikt nie odpowiedział, czemu wycofali Flasha z obsługi OGLĄDANIA, chociaż H5Live może to obsługiwać.
Dlaczego nie mogą być dwa rodzaje równolegle? Beta równolegle dała radę.

Dlaczego zrezygnowali z flasha? Bo umiera, do roku i nie będzie działał na większości przeglądarek.
Już cytowałem, że do końca 2020 roku. Powtarzasz coś bez pokrycia źródłem. :nono:
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2039
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 159 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Znów Ci wytłumaczę. Faktycznie, jebłem się z rozdzielczością o 100. Przy 640x480 1mbit wystarczy pod warunkiem, że jest to pasmo stałe, najczęściej przy takiej biedzie tak nie jest i obraz rwie.

Odnośnie parametrów flasha to rozmawiamy w tym przypadku o konkretnych presetach, które był używane na showup (preset to kombinacja rozdzielczości i bitrate).

Dokładnie, na youtube można streamować z telefonu - na showup nigdy nie będzie to możliwe bo żadna aplikacja tego typu nie przejdzie w sklepach android / ios - wcale się nie potykam, doskonale wiem co mówię :) (czyli nie wiem co mówię bo nie dopisałem, że na youtube można też z apki? okej)

Dlaczego nie mogły być dwa rodzaje równolegle? Potrzebują obciążenia do testów, podobnie jak przy wypuszczeniu bety mało kto korzystałby z nowego rozwiązania.

Wycofali flasha z obsługi oglądania dlatego, że to NADAWANIE przez przeglądarkę jest problematyczne z oglądaniem w html5 nie ma żadnych problemów ani nie wpływa to na niedogodności, z którymi mamy do czynienia.

Flash do 2020 roku przestanie być wspierany. Wcześniej stanie się niezdatny do użytku dla serwisów ze względu na niedogodności, które napotkają użytkownicy przy jego włączaniu. Słowo klucz: "Users will not be prompted to enable Flash".
Źródło: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Plugins/Roadmap
Źródło: https://www.chromium.org/flash-roadmap

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
bastek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 7
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:20
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kielbastek
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Panowie może ktoś się orientuje w problemie, bo mój jest taki że daje automatyczną jakośc obrazu i na transmisji mnie normalnie proporcjonalnie widac, ale jak robie foto avatara mam rozciągniety obraz jakby zoom że prawie nic nie widac. Dodam że na podglądowym programie w kompie wszystko widac normalnie
Ktoś coś ? z góry dzięki za pomoc
Awatar użytkownika
onazkamerek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2018, 11:11
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ....
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Witam , niech mi ktoś powie co mam zrobić by oglądać transmisje bo nie wchodzi mi żadna .. o nadawaniu nie wspomnę mam Windows XP
Awatar użytkownika
dolly
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 2
Rejestracja: 19 cze 2018, 12:04
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Slodka_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




onazkamerek pisze:Panowie może ktoś się orientuje w problemie, bo mój jest taki że daje automatyczną jakośc obrazu i na transmisji mnie normalnie proporcjonalnie widac, ale jak robie foto avatara mam rozciągniety obraz jakby zoom że prawie nic nie widac. Dodam że na podglądowym programie w kompie wszystko widac normalnie
Ktoś coś ? z góry dzięki za pomoc


Okej Problem rozwiązany przy pomocy nowego programu do kamerki, lecz jest nadal problem - mianowicie na transmisji ogólnej lekko tnie ( jakosc lacza mam dobre-srednie)
Pytałam każdego Pana na priv i wszystko na nich śmiga dobrze... więc od czego mogą byc lagi na ogóle???
Awatar użytkownika
onazkamerek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2018, 11:11
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ....
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Jak rozwiązać problem zoomu na foto na avatarze? Używam kamerki z kompa, więc program nie wchodzi w gre (chyba)
Awatar użytkownika
olka091
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 1
Rejestracja: 19 cze 2018, 18:45
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: wpisznick
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




dolly pisze:Witam , niech mi ktoś powie co mam zrobić by oglądać transmisje bo nie wchodzi mi żadna .. o nadawaniu nie wspomnę mam Windows XP
Przeczytaj :to_babruysk: post wyżej/wcześniej. Odpowiedź już jest, wystarczy poczytać. Czytanie nie boli (podobno).

onazkamerek pisze:Panowie może ktoś się orientuje w problemie, bo mój jest taki że daje automatyczną jakośc obrazu i na transmisji mnie normalnie proporcjonalnie widac, ale jak robie foto avatara mam rozciągniety obraz jakby zoom że prawie nic nie widac. Dodam że na podglądowym programie w kompie wszystko widac normalnie
Ktoś coś ? z góry dzięki za pomoc
Wina szołapa najprawdopodobniej. Wątpię by każdej pani to był wynik oprogramowania, aczkolwiek wiem, że KoKo21 też ma problem (nie z avatarem, a z transmisją) związany z dysproporcją obrazu i stosuje CyberLink czy jakoś tak. Może warto pokombinować z wymuszoną proporcją obrazu 4:3 lub 16:9 (nie wiem jak masz teraz).

bastek pisze:Znów Ci wytłumaczę. Faktycznie, jebłem się z rozdzielczością o 100. Przy 640x480 1mbit wystarczy pod warunkiem, że jest to pasmo stałe, najczęściej przy takiej biedzie tak nie jest i obraz rwie.
Odnośnie parametrów flasha to rozmawiamy w tym przypadku o konkretnych presetach, które był używane na showup (preset to kombinacja rozdzielczości i bitrate).
A teraz nie ma presetów? Jest, tylko więcej. Bo jak zrobili serwis z 2011 roku, to wtedy faktycznie mocne ograniczenie jakości było. Po kosztach, żeby to mogło funkcjonować jako "darmowe".
Pomyłka o 100, to 64 tys. pikseli... 33% więcej. No jak coś ma mieć o 1/3 "więcej" to jest różnica (porównaj ze swoją wypłatą...)

bastek pisze:Dokładnie, na youtube można streamować z telefonu - na showup nigdy nie będzie to możliwe bo żadna aplikacja tego typu nie przejdzie w sklepach android / ios - wcale się nie potykam, doskonale wiem co mówię :) (czyli nie wiem co mówię bo nie dopisałem, że na youtube można też z apki? okej)
Nawet oznaczało, że z komputera też. Testowałem to zanim napisałem...
Znowu farmazon, moim zdaniem, jakoś aplikacje do sterowania sex-zabawkami istnieją ;-)

bastek pisze:Dlaczego nie mogły być dwa rodzaje równolegle? Potrzebują obciążenia do testów, podobnie jak przy wypuszczeniu bety mało kto korzystałby z nowego rozwiązania.
To już k*rwa potwierdzili, że obciążenie jest za duże, powinni se ulżyć, a nie dawać nam powody frustracji. Beta była od testów...

bastek pisze:Flash do 2020 roku przestanie być wspierany. Wcześniej stanie się niezdatny do użytku dla serwisów ze względu na niedogodności, które napotkają użytkownicy przy jego włączaniu. Słowo klucz: "Users will not be prompted to enable Flash".
Źródło: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Plugins/Roadmap
Źródło: https://www.chromium.org/flash-roadmap
Ja widzę koniec roku, i że będzie działać. Mogli zatem zrobić to z wyprzedzającą informacją np. we wrześniu. Teraz Chrome domyślnie nie otwiera i jaki jest problem kliknąć by aktywować?
"Słowo" i wkleja zdanie ;-)
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2039
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 159 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




"Pomyłka o 100, to 64 tys. pikseli... 33% więcej"
""Słowo" i wkleja zdanie ;-)"

Widzę, że bardzo chcesz chcesz mnie pogrążyć. Odcinam się :)
Awatar użytkownika
bastek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 7
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:20
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kielbastek
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




bastek pisze:"Pomyłka o 100, to 64 tys. pikseli... 33% więcej"
""Słowo" i wkleja zdanie ;-)"

Widzę, że bardzo chcesz chcesz mnie pogrążyć. Odcinam się :)
To nie do końca tak ;) Miałeś rację co do np. sprawdzenia obciążalności - to ma sens.
I podałeś ciekawe info, że w 2019 już nie będzie auto-otwierania, ani nawet promptu z zapytaniem w niektórych przeglądarkach.

Może ja się mylę ;-) Ale czasami warto sprawdzić zanim się coś publicznie napisze.
Zatem kolejne pytanie: Jak wytłumaczyć, że player na SU działa gorzej niż ten z forumowego BBcode?
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2039
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 159 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Jozin_z_Bazin pisze:
rudziaczek pisze:Dobrze ogarnięte,

Musiałam zmienić rozdzielczość nadawania na 640*340 okazuje się ze wtedy jest pełen obraz, ciekawe ze jak nadawałem na 1280*960 to Firefox i tak pokazywał pełen a Chrome już nie ..


a jak to sie robi? :beg:


Już nie mam do tego serca ... początkowo ta metoda działała zmieniłam na 640*340 i na obu przegladarkach (chrome i mozilla) obraz był we własciwym kadrze. potem trzeba było co jakis czas przeklikać pomiedzy rozdzielczosciami i sie ustawiało dobrze. dzis juz zadne kilkanie nie pomaga i na chromie widać więcej po bokach a na mozilli jest zwężony kadr taki jak ja mam w swoim oknie transmisji. i tak klikam zwiekszam zmniejszam rozdzielczosc wrazem do tego 640, przeklikuje miedzy ManyCam a kamerką i nic nie pomaga. Help Hilfe! :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: :cray:
Awatar użytkownika
Jozin_z_Bazin
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 43
Rejestracja: 30 lis 2015, 10:01
Podziękował: 11 razy
Podziękowano mu: 13 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Szukam
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Ja to chyba ułomny jestem bo nadal nie jestem w stanie ogarnąć oglądania tych transmisji
>link do streamu
Rozumiem że chodzi o jakiś bezpośredni link do streamu danego użytkownika a nie ten wyświetlany przy wejściu na profil? Czym to wyciągnąć bo to co mam do nagrywania i wyciągania linków z video oczywiście nie działa a na showupie korzystałem głównie na przysłowiową pałę z bandicama(tak, wiem że amatorka)
Awatar użytkownika
anonimowy
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 14
Rejestracja: 15 cze 2018, 08:30
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: itakużnienadaje
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




anonimowy pisze:Ja to chyba ułomny jestem bo nadal nie jestem w stanie ogarnąć oglądania tych transmisji
>link do streamu
Rozumiem że chodzi o jakiś bezpośredni link do streamu danego użytkownika a nie ten wyświetlany przy wejściu na profil? Czym to wyciągnąć bo to co mam do nagrywania i wyciągania linków z video oczywiście nie działa a na showupie korzystałem głównie na przysłowiową pałę z bandicama(tak, wiem że amatorka)

Dokładnie mam tak samo żadnej transmisji nie mogę włączyć jest czarny ekran szukam streamu :wild: odpalam na przeglądarce chrome
Awatar użytkownika
dolly
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 2
Rejestracja: 19 cze 2018, 12:04
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Slodka_
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Panowie co ci idioci z SU odjebali z tym kurwidołem?
Teraz nie da się nic oglądać bo po paru sekundach zwiesza transmisję i trzeba odświeżać, z żadną stroną problemu nie mam tylko z tym syfem.
Awatar użytkownika
Gebels
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 396
Rejestracja: 08 wrz 2015, 03:03
Podziękował: 1 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Zadna
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Przez swoje zasrane nowinki ktore niszcza serwis doprowadza do jego upadlosci z upublicznianiem trans tez sa problemy
Awatar użytkownika
PogromczyniJanuszow
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 15 mar 2018, 06:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Nie jestem less
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Prawoklik, lewoklik. Obrazek
Pasta do notatnika. Obrazek
Wzorowanie linku tak jak w kodzie:
Kod: Zaznacz cały
[rtmp]rtmp://cdn-t04.showup.tv:1935/webrtc/ff033ef703e2d539974e894647a23fae_aac[/rtmp]
lub
Kod: Zaznacz cały
[h5live]rtmp://cdn-t04.showup.tv:1935/webrtc&stream=ff033ef703e2d539974e894647a23fae_aac[/h5live]
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2039
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 197 razy
Podziękowano mu: 159 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




witam.ma moze ktos problem z show upem to jest dokladnie od tygodnia czarny ekran po kliknieciu na jaka kolwiek transmisje i komunikat szukam stremu.podobny portal typu zbiornik smiga bez problemu.
Awatar użytkownika
karwan24
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 2
Rejestracja: 12 sie 2017, 10:26
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: fajna-po30
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: karwan24




No i nadszedl czas z przejscia z windowsa xp na windows 7 zeby ogladac trans i transmitowac ale pomimo lacza 20 mbitow podczas pomiaru ktory wyskakuje w starcie trans pokazuje ze maly upload
Awatar użytkownika
PogromczyniJanuszow
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 15 mar 2018, 06:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Nie jestem less
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Znów nie idzie sie zalogować, zaczyna mnie to irytować powoli :/



Nowy Blog ShowUp.tv
Awatar użytkownika
Barcelona90
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 28
Rejestracja: 21 wrz 2017, 10:53
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Barcelona90


PoprzedniaNastępna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość