Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Bez względu czy zmiany są na plus czy na minus, takie rzeczy się najpierw przez wiele tygodni TESTUJE, a potem upublicznia, a nie wrzuca niedopracowane g******wno. Ja już nie wchodzę na SU, nie mam czasu walczyć z portalem, który nie potrafi zintegrować kamer Logitecha (konkretnie 930e) Nie mam ochoty wydawać 3k i dawać zarabiać p****nym amatorom
Awatar użytkownika
johnybravo
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 42
Rejestracja: 30 gru 2017, 03:36
Podziękował: 2 razy
Podziękowano mu: 3 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Aphrodites
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




johnybravo pisze:Bez względu czy zmiany są na plus czy na minus, takie rzeczy się najpierw przez wiele tygodni TESTUJE, a potem upublicznia, a nie wrzuca niedopracowane g******wno. Ja już nie wchodzę na SU, nie mam czasu walczyć z portalem, który nie potrafi zintegrować kamer Logitecha (konkretnie 930e) Nie mam ochoty wydawać 3k i dawać zarabiać p****nym amatorom


No niestety, ale masz rację i zgadzam się z Tobą. Ja zainwestowałam w lepszą kamerę i internet i wydawać by się mogło, że było lepiej. Ale obecnie znowu mam podobnie i zwiechy jeszcze występują, A to przemawiam za tym, że to ich wina, która wynika z fazy testowej. Powinni coś dopracować na tip top a dopiero potem puszczać to w życie. Nie sądzę aby zwykli zjadacze chleba na SU zaczęli się do nich dostosowywać (o ile w ogóle potencjalny użytkownik zada sobie tyle trudu żeby poszukać i poczytać że coś jest nie tak), więc jeśli coś drugi, trzeci, czwarty i dziesiąty raz mu nie zaskoczy to oleje ten serwis i pójdzie gdzieś indziej, gdzie nawet 5 razy lepszy portal od SU pozwala na oglądanie na kiepskim sprzęcie.
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Psu na bude te unowoczesnienia.. Co z tego, ze obraz jest lepszy i u mnie nie zacina. Jak wchodza chlopaki, chca sie bawic na dwie cam, maja slabszy sprzet lub internet i juz gowno z tego wychodzi. Migawka. Szlag wszystkich trafia. Juz widac, ze ogladalnosc spada i loczba transmitujacych, a szolap dalej bedzie odpisywal, ze to wina naszego internetu.
Awatar użytkownika
miszmasz
SU-holik
SU-holik
Posty: 174
Rejestracja: 07 lip 2016, 18:19
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: szefowa
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Pisałam do SU żeby mi pomogli to mi odpisali, że "W przypadku problemów z utworzeniem transmisji proszę pisać w tej sprawie do działu technicznego na [email protected]". Napisałam na ten mail i odpisał jakiś chłopak, który kazał mi zrobić test prędkości i zaznaczył, że ważna jest tutaj prędkość wysyłania, a nie pobierania...

Potem zapytałam co dalej i jak to będzie wyglądać i zostałam olana, od kilku dni nic nie odpisuje.

Także, jeśli SU chce się rozwijać kosztem użytkowników dysponujących słabszym sprzętem, to właśnie strzelili sobie w kolano, bo 70-80% oglądających korzysta ze słabszego sprzętu a pokazy na dwie kam często robią z wbudowanej kamerki w laptopie.
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Ale co z tego, ze mozesz miec zajebisty sprzet jak i internet jak po drugiej stronie ogladajacy wlasnie moze korzystac ze slabszego i wtedy i tak mu zacina. U mnie na privach jest ruletka.. Niektorym dziala normalnie, a inni maja lagi totalne
Awatar użytkownika
miszmasz
SU-holik
SU-holik
Posty: 174
Rejestracja: 07 lip 2016, 18:19
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: szefowa
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




chyba naprawili bo coś lepiej to wygląda..



Nowy Blog ShowUp.tv
Awatar użytkownika
bastek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 7
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:20
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kielbastek
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Od rana nie mogłam wogóle odpalić transmisji.Wykakiwał komunikat ,,inicjalizuje stream,,.Nie wiem czy u Was też była taka sytuacja...
Awatar użytkownika
ONA19
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 20
Rejestracja: 07 lut 2018, 11:48
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Na pewno jeszcze dopracowują wiele rzeczy...
dejcie im czas dziewczęta, myślę, że do jakichś trzech lat, wszystko powinno działać jak należy.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3420
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:35
Podziękował: 97 razy
Podziękowano mu: 106 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




Dziś przeszli sami siebie. Transmisja i privy działały, ale... w avatarze zamiast mojego dupska ukazywał się czyjś sterczący kutas :lol:
Oko za oko, ząb za ząb, dupa za pieniądze. #NieMaLipy #ByłPrzelew #ShowMustGoOn!
Obrazek
Awatar użytkownika
Biustwo
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 468
Rejestracja: 23 cze 2017, 02:35
Lokalizacja: trzecia planeta od Słońca
Podziękował: 46 razy
Podziękowano mu: 112 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: chwilowo brak
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: Biustwo




Biustwo pisze: w avatarze zamiast mojego dupska ukazywał się czyjś sterczący kutas :lol:

Pewnie oglądającego ;)
Awatar użytkownika
e-Laski.pl
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 961
Rejestracja: 21 lip 2015, 23:01
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 52 razy
Podziękowano mu: 42 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Maddie
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Laski ShowUp




ONA19 pisze:Od rana nie mogłam wogóle odpalić transmisji.Wykakiwał komunikat ,,inicjalizuje stream,,.Nie wiem czy u Was też była taka sytuacja...

Musisz odinstalować adblocka. Miałem ten sam problem. Jeśli używasz Chrome to wystarczy, że odpalisz trans w oknie incognito. Nie trzeba wtedy odinstalowywać adblocka. Pamiętaj, że samo wstrzymanie blokowania na SU nic nie da. Albo odinstaluj adblocka albo uruchamiaj trans w oknie incognito (taka opcja w menu Chrome).
Awatar użytkownika
rafalrafalowski
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 20
Rejestracja: 12 sty 2016, 19:57
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Szmata ;)
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: nieobliczalny27




Hmm u mnie wyswietla sie ogladana transmisja a jednak caly czas mam "Wybrana kamera/mikrofon jest niedostępna" w przypadku odpalenia swojej cam.
Firefox, opera, chrome to samo. A wcześniej wszystko działało poprawnie na każdej z przeglądarek. Ktoś ma jakiś pomysł o co może chodzić? Kamera zintegrowana z lapkiem
Awatar użytkownika
xDDDD
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 11
Rejestracja: 17 cze 2018, 18:25
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Wendy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




xDDDD pisze:Hmm u mnie wyswietla sie ogladana transmisja a jednak caly czas mam "Wybrana kamera/mikrofon jest niedostępna" w przypadku odpalenia swojej cam.
Firefox, opera, chrome to samo. A wcześniej wszystko działało poprawnie na każdej z przeglądarek. Ktoś ma jakiś pomysł o co może chodzić? Kamera zintegrowana z lapkiem


Mam ten sam problem z kamerą usb Logitech 930e, łącze 100/10 Mbit i chuja, na żadnej przeglądarce nie działa, taki sam komunikat jak u Ciebie, ale ja już odpuściłem i cieszę się lepszą jakością, możliwościami i fajnymi pannami na chaturbate. Spece z SU niech dalej odsyłają ludzi do firmy zewnętrznej, która wprowadza im zmiany na działającym portalu zamiast na serwerze testowym.
Awatar użytkownika
johnybravo
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 42
Rejestracja: 30 gru 2017, 03:36
Podziękował: 2 razy
Podziękowano mu: 3 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Aphrodites
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Pany, spróbować zainstalować jakiś program do kamerek, ja używam cyberlink youcam, podpiąć pod cyberlinka swoją kam i później po wejściu na transmisje w ustawieniach wybrać cyberlinka i powinno śmigać. Dziś odinstalowałam niechcący cyberlinka i miałam ten sam komunikat co Wy, z cyberlinkiem mi ładnie śmiga.
Awatar użytkownika
KoKo21
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 252
Rejestracja: 05 wrz 2016, 00:16
Podziękował: 15 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: KoKo21




Czego dokładnie teraz używają zamiast flasha na tym showup, jaki protokół, co zainstalować żeby działało oglądanie transmisji, bo swojego wiekowego kompa na którym sens ma tylko windows xp nie zamierzam zmienić żeby sobie czasem konia zwalić
Awatar użytkownika
anonimowy
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 14
Rejestracja: 15 cze 2018, 08:30
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: itakużnienadaje
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Oki udało się rozwiązać (u mnie) problem z "Wybrana kamera/mikrofon jest niedostępna".
Dla windowsa 10 okazuje się, że trzeba udostępnić także mikrofon, w przypadku domyślnego braku udostępniania mikrofonu jakimkolwiek aplikacjom przeglądarka nie może zainicjować własnego streama, bo najwidoczniej potrzebuje pary kamera-mikrofon.
Awatar użytkownika
xDDDD
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 11
Rejestracja: 17 cze 2018, 18:25
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Wendy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Czy też macie kłopot ostatnio z tzw.słabą jakością łacza ,aby odpalić transmisje?
Korzystam juz długo z takiego samego łacza mam bardzo dobry internet a mimo to oni coś pozmieniali na niekorzyść...
Chyba czas iść gdzieś indziej..;-(
Awatar użytkownika
Mejlo
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 4
Rejestracja: 15 maja 2018, 22:44
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (Mejlo)




anonimowy pisze:Czego dokładnie teraz używają zamiast flasha na tym showup, jaki protokół, co zainstalować żeby działało oglądanie transmisji, bo swojego wiekowego kompa na którym sens ma tylko windows xp nie zamierzam zmienić żeby sobie czasem konia zwalić

WEBrtc . Na win XP nie da rady,z tego co wiem.
Awatar użytkownika
zaxxxon
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 13
Rejestracja: 26 sty 2017, 11:09
Podziękował: 2 razy
Podziękowano mu: 3 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Moni30
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




zaxxxon pisze:
anonimowy pisze:Czego dokładnie teraz używają zamiast flasha na tym showup, jaki protokół, co zainstalować żeby działało oglądanie transmisji, bo swojego wiekowego kompa na którym sens ma tylko windows xp nie zamierzam zmienić żeby sobie czasem konia zwalić

WEBrtc . Na win XP nie da rady,z tego co wiem.

Da radę. Tylko player z foruma konieczny, bo ten na SU jest chujowy i nie daje rady, bo nie ma włączonej obsługi Flash, tylko HTML5.
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Słuchacz muzyki trance, fan WWE (wrestlingu), pornosów z Brazzers i NaughtyAmerica oraz nałogowy gracz (PC, PS3 i przerobione PS2).
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Narzędzie do skr...: https://tampermonkey.net || Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 2033
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 200 razy
Podziękowano mu: 159 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Mejlo pisze:Czy też macie kłopot ostatnio z tzw.słabą jakością łacza ,aby odpalić transmisje?
Korzystam juz długo z takiego samego łacza mam bardzo dobry internet a mimo to oni coś pozmieniali na niekorzyść...
Chyba czas iść gdzieś indziej..;-(

pytanie jest czy transmisja ci "idzie" czy nie? mi notorycznie pokazuje slabe lub barzo slabe ,ale trasmisja idzie :) sprawdz upload albo przeczytaj temat kilka stron wczesniej byla o tym mowa


anonimowy pisze:Czego dokładnie teraz używają zamiast flasha na tym showup, jaki protokół, co zainstalować żeby działało oglądanie transmisji, bo swojego wiekowego kompa na którym sens ma tylko windows xp nie zamierzam zmienić żeby sobie czasem konia zwalić

nie zmieniaj zatem , tylko ,ze niewiele co zobaczyc bo nowy player nie obsluguje xp i visty


Poza tym nie rozumiem tutaj jednej podstawowej kwestii . Dziewczyny sa zbulwersowane ,ze musza inwestowac teraz w lepsze kamerki-internety-komputery ..... ja osobiście tego nie rozumiem , technika idzie do przodu.Jezeli chce sie zarabiac jakies tam powazne pieniądze w miare systematycznie to trzeba inwestować w NARZĘDZIA ,KTÓRE PRZYNOSZA NAM DOCHÓD. Dziwie sie zatem ,ze polowie dziewcyzn teraz nie dziala transmisja , bo wydawnie raz na 2 lata 4 stow na kamerke nie jest jakims wielkim wyzwaniem :D to samo dotyczy się kompa , mozna nawet używke za 2-3 stowy kupić ,ktora spelni parametry .

Wyszly teraz braki we wszystkim wszedzie , o ile jestem w stanie zrozumiec bulwersacje ,ze na pewnych systemach nie dzialaja transmisje ogladajacym ,czy komputery ogladajacych potrzebuja jakichs liftingow , o tyle inwestycja w sprzety Pań nadających staje się wymogiem , i na zagranicznych portalach rowniez to jest norma.

Moim zdaniem dobrze ,ze portal poszedl w koncu o krok do przodu ,bo chyba od 2-3 lat nie bylo zadnych zmian .... co z tego ze na skypie wyciagalo sie jakosc 1080p , jak na SU ogarnialo sie nawet nie polowe z tego .

Wykluczy to slabe jakościowo transmisje , skoro portal ma sie rozwijac jakies tam wymogi musza być systemowe ..no sorry ludzie .

A jak jedna z druga, chcą przechodzić na zagraniczne to smialo :) tylko ,ze tam wymogi są duzo duzo wyższe jeżeli chodzi o upload i jakośc kamery. zwykla c920 to za malo ,tam trzeba wybulić z 7-8 stowek na sama kamere , dobre oświetlenie, szybkie łace itd. juz nie bede nawet mowila o innych konsekwencjach wynikajacych z prowadzenia transmisji na zagranicznych .Mam zarejestrowane 2 konta na portalach zagranicznych i to nie jest takie wow jakby sie moglo wydawać.


Nowy Blog ShowUp.tv
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 419
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 61 razy
Podziękowano mu: 126 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:


PoprzedniaNastępna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości