Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


xnxx123 pisze:
bastek pisze:
Jaki masz wynik na stronie speedtest.net?


Ping: 30ms
Pobieranie: 18,23 Mbps
Przesyłanie: 0,84 Mbps

Nie powinno cię dziwić że prowadzenie transmisji nie działa :taunt.:
Awatar użytkownika
cz0rt
SU-holik
SU-holik
Posty: 131
Rejestracja: 06 gru 2016, 22:45
Podziękował: 7 razy
Podziękowano mu: 3 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: CZ0RT
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: CZ0RT




Napisali, że trzeba mieć min 3,4 mb żeby działało :P
Awatar użytkownika
RudyKotek1
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 25
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:15
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Dziewczyny streamują obraz i na tym zarabiają.. a w ogóle nie zwracają uwagi na dwie kluczowe rzeczy: kamerka i internet. Potem dziwota, że serwis chcąc polepszać jakość usług odsiewa najgorsze.
Awatar użytkownika
bastek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 7
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:20
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kielbastek
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Ale w mojej miejscowości 20mb/s to maksymalnie ile można wyciągnąć. Przecież nie dam rady mieć aktualnie szybszego internetu, a wcześniej transmisje chodziły bardzo szybko i jakość była rewelacyjna - potwierdzone przez setki użytkowników, którzy wbijali do mnie na privki.

Czyli rozumiem, że wcześniej się dało, a teraz się nie da, i dziewczyny z internetem wolniejszym od 30mbps już nie będą mogły transmitować?
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Mi tez caly czas ustawia na kamerkę z laptopa. Nawet jak wychodze i wchodzę na priv muszę od początku ustawiac kamere i mikrofon. Na chromie i operze działa. Na firefox ciągle trwa pomiar łącza i zmienia jakość. Raz słaby pozniej średni na końcu dobry ale nie da się włączyć kam nawet. No i najbardziej denerwujące że mi kamerka obraz powiększa. Na starym SU tego nie bylo. Po zrobieniu avatara obraz sie zmniejszal. :wild: :wild:
luckykarma




Jeśli chodzi dziewczyny o kamerkę która się włącza jako pierwsza ta laptopowa nie usb to wystarczy całkowicie w panelu sterowania komputera ją wyłączyć i wtedy na SU nie będzie jej wyszukiwać.
blacklayers
SU-holik
SU-holik
Posty: 143
Rejestracja: 25 lip 2016, 00:28
Podziękował: 7 razy
Podziękowano mu: 12 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: imagine_cherry
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: _CuteLady_




Dzięki blacklayers :heart:
Awatar użytkownika
RudyKotek1
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 25
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:15
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




U mnie często od wczoraj występuje na privach taka sytuacja że znika obraz i nic nie widać.Nie mam pojęcia czy to coś u mnie z laptopem czy na stronie SU.Mega wkurzajace to jest.Wyskakuje komunikat ,,łącze ze streamem,,.Nie wiem co z tym zrobić...
Awatar użytkownika
ONA19
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 20
Rejestracja: 07 lut 2018, 11:48
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




xnxx -musisz w takim razie uderzyc do operatora jak ty masz niecale 1 mega wysylanie to sie nie dziw ,ze ci nie dziala , co z tego ze pobieranie masz wysokie jak potrzbeujesz mnie Upload( wysylanie ) duze. Jakim cudem masz na normalnym necie 0, ileś ,a ja na modemie mam okolo 3 mega

te 30 mb/s to moze podpisywalas na download . u wiekszosci firm tak jest ze masz pobieranie 30 mb/s a wysylanie np .10 mb/s . U ciebie cos ewidentnie jest z tym wysylaniem ,sprawdz w umowie co masz miec zagwarantowane .


w wiekszosci przypadkow pomaga reinstalacja chrome na najnowsza wersje , faceci ,ktorzy nie maja obrazu tez tak robia w generalnie pomaga
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 419
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 62 razy
Podziękowano mu: 126 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




nie trzeba reinstalacji przeglądarki chrome, wystarczy wkleić w adresie : chrome://settings/help jeśli jest aktualizacja to pobrać i uruchmić ponownie.
Awatar użytkownika
cz0rt
SU-holik
SU-holik
Posty: 131
Rejestracja: 06 gru 2016, 22:45
Podziękował: 7 razy
Podziękowano mu: 3 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: CZ0RT
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: CZ0RT




A jakie Wy macie szybkości jeśli chodzi o pobieranie i wysyłanie? Chodzi mi o operatora internetu. Ja niestety tkwię w Neostradzie na modemie Livebox 20mbps. Dzisiaj dowiedziałam się, że mogę zwiększyć szybkość do maksymalnie 80mbps pobierania i 3-4mbps wysyłania. Czy wtedy powinno być ok?
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




jezeli zwiekszysz wysylanie do 3-4 to bedzie dzialac

ja mam modem z play i mam pobieranie w granicach 10 mega a wysylanie 2-3mb czasami 4mb zalezy i wszystko dziala . Najprosciej sprobuj sobie zrobic router wifi ze swojego telefonu i sprawdz na takim internecie . Na modemie dziala to lepiej ,ale moze z tego internetu z tele uzyskasz wieksze wysylanie .proponuje ci albo sprobowac wlasnie na zasadzie routera z telefonu na poczatek i sprawdz wtedy parametry na necie jakie masz .

Jak masz mozliwosc u swojego dostawcy zwiekszenia wysylanie to smialo
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 419
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 62 razy
Podziękowano mu: 126 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




A jak zrobić router wifi ze swojego telefonu? Jakąś instrukcję małą poproszę :)
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Wystarczy ze masz w opcjach telefonu udostępnij sieć czy jakoś tak. Włączasz to ustawiasz nazwę wifi i hasło :)
blacklayers
SU-holik
SU-holik
Posty: 143
Rejestracja: 25 lip 2016, 00:28
Podziękował: 7 razy
Podziękowano mu: 12 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: imagine_cherry
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: _CuteLady_




xnxx123 pisze:A jakie Wy macie szybkości jeśli chodzi o pobieranie i wysyłanie? Chodzi mi o operatora internetu. Ja niestety tkwię w Neostradzie na modemie Livebox 20mbps. Dzisiaj dowiedziałam się, że mogę zwiększyć szybkość do maksymalnie 80mbps pobierania i 3-4mbps wysyłania. Czy wtedy powinno być ok?

Nawet się w to nie pakuj. Ile zostało Ci abonamentu? Rzucaj to całkiem, bo 4mbit uploadu to jakiś żart. Sprawdź sobie internet LTE na telefonie tak jak blacklayers pisze. Najlepiej to wejdź na telefonie na stronę http://www.speedtest.net/pl (musisz albo pobrać apkę albo uruchomić stronę w wersji na komputer) i sprawdź ile masz uploadu na internecie z telefonu.
Awatar użytkownika
NoMoreTears
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 437
Rejestracja: 16 sie 2017, 15:55
Podziękował: 21 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ma siusiaka
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Ok poradziłam sobie. Czyli po prostu muszę wykupić sobie w Play na kartę opcję internetu, a potem udostępnić go dla swojego komputera poprzez telefon?
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Obrazek

U mnie niby super, ale też miałam problemy z łączem, ale pewnie to wina starego 6 letniego laptopa :P Na razie jest okeej wszystko :ok:
Awatar użytkownika
RudyKotek1
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 25
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:15
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




No jak nie masz w telefonie pakietu na neta to wtedy wykup i udostępnij tak jak pisałam o ile masz opcje taka w telefonie :)
blacklayers
SU-holik
SU-holik
Posty: 143
Rejestracja: 25 lip 2016, 00:28
Podziękował: 7 razy
Podziękowano mu: 12 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: imagine_cherry
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: _CuteLady_




Dzięki śliczne za pomoc. Właśnie zrobiłam sobie router z telefonu w sieci Orange. Wysyłanie podskoczyło automatycznie do 8mbps. Średnio uzyskuję 5-7mbps!!! Od razu po podłączeniu wyskoczył komunikat, że jakość obrazu jest ŚWIETNA i łączy bez problemu :) Bardzo dziękuję Wam dziewczyny za pomoc :*

RudyKotek a z czego masz internet w telefonie, że masz taki wysoki upload powyżej 40mbps? Mieszkasz w jakimś wielkim mieście?
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




ciesze sie ,ze udalo mi sie pomoc :)

i pożegnaj się z neostrada to dziadostwo :D



Nowy Blog ShowUp.tv
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 419
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 62 razy
Podziękowano mu: 126 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:


PoprzedniaNastępna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: XLarra i 3 gości