Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Cześć! Mam pytanie otóż występuje u mnie taki problem, że normalna transmisja na ogólnym jako taka działo, jednak dzisiaj po wejściu na priva klapa czarny obraz brak dziweku i szuka streama, badz w ogóle nie szuka. Nie pomaga odświeżanie, reset oraz nie działa na żadnej przeglądarce. Ma ktoś taki problem bądź wie jak go rozwiązać?



Nowy Blog ShowUp.tv
Awatar użytkownika
yetix182
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 9
Rejestracja: 23 maja 2016, 12:52
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: :O
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Zepsują tego showupa do konca, bylo dobrze to zaczeli kombinowac nie wiedzieć po co. Mogli kombinować na tym "Beta" a starego zostawić w spokoju!!!
Awatar użytkownika
lambada
SU-holik
SU-holik
Posty: 157
Rejestracja: 05 cze 2018, 14:32
Podziękował: 17 razy
Podziękowano mu: 28 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Proszę Was o pomoc i jakieś wskazówki jak rozwiązać ten problem ze słabym łączem... dodam, że u mnie cała strona nic się nie zmieniła, wszystko jest po staremu i na swoim miejscu. Nie ogarniam tej całej sytuacji :(
Awatar użytkownika
Jambalaya
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 13
Rejestracja: 03 mar 2018, 14:44
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: :*
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: :*




Jambalaya pisze:Proszę Was o pomoc i jakieś wskazówki jak rozwiązać ten problem ze słabym łączem... dodam, że u mnie cała strona nic się nie zmieniła, wszystko jest po staremu i na swoim miejscu. Nie ogarniam tej całej sytuacji :(

Jedyne co mi przychodzi do głowy to ewentualna jakość obrazu. Choć może bezzasadnie zakładam, że nadajesz w lepszym HD czy coś, ale jeśli tak, to może test połączenia powiedzie się przy uboższej jakości. Jestem nietransmitującym, więc tak tylko strzelam.
Awatar użytkownika
Spycisław
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 8
Rejestracja: 23 maja 2018, 00:25
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Zaczęli kombinować i przez to portal póki co leci ze statystykami w dół. Nawet ich podkręcanie liczników nic nie daje. Jak jeszcze dziś za dnia wszystko działało na tej wersji tak jak wieczorem to była komedia. Jak tak dalej pójdzie to obstawiam ze większość dziewczyn się przeniesie gdzie indziej. Niech dalej mieszają :D
blacklayers
SU-holik
SU-holik
Posty: 143
Rejestracja: 25 lip 2016, 00:28
Podziękował: 7 razy
Podziękowano mu: 12 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: imagine_cherry
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: _CuteLady_




Czy portalem ShowUp zarządzają jakieś p*****ne dzieci? Co to k*****wa ma być ?!! Jak macie coś pie****leni amatorzy nieprzetestowane to po ch...j to uruchamiacie?!! Kamera za 700 zł i nie działa bo coś oczywiście zj.......liście :wild: Wydaję k....wa po kila tysięcy miesięcznie i oczekuję profesjonalizmu, a Wy zachowujecie się jak pie....leni amatorzy i dzieciaki
Awatar użytkownika
johnybravo
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 42
Rejestracja: 30 gru 2017, 03:36
Podziękował: 2 razy
Podziękowano mu: 3 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Aphrodites
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




A czego Wy się spodziewaliście po portalu, który od kilku lat nie wprowadził nic nowego? Nie ingerował praktycznie we własny portal? Jasne było, że zrobi się pierdolnik i widać, jak chujowo idzie im naprawianie tego. W dzień portal jako tako działa, ale wieczorem jest tragedia. Wniosek nasuwa się sam.
Awatar użytkownika
NoMoreTears
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 437
Rejestracja: 16 sie 2017, 15:55
Podziękował: 22 razy
Podziękowano mu: 15 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ma siusiaka
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




yetix182 pisze:Cześć! Mam pytanie otóż występuje u mnie taki problem, że normalna transmisja na ogólnym jako taka działo, jednak dzisiaj po wejściu na priva klapa czarny obraz brak dziweku i szuka streama, badz w ogóle nie szuka. Nie pomaga odświeżanie, reset oraz nie działa na żadnej przeglądarce. Ma ktoś taki problem bądź wie jak go rozwiązać?



Nowy Blog ShowUp.tv


U mnie pomogło odinstalowanie przegladarki i ściągnięcie nowszej wersji.
Oko za oko, ząb za ząb, dupa za pieniądze. #NieMaLipy #ByłPrzelew #ShowMustGoOn!
Obrazek
Awatar użytkownika
Biustwo
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 453
Rejestracja: 23 cze 2017, 02:35
Lokalizacja: trzecia planeta od Słońca
Podziękował: 43 razy
Podziękowano mu: 109 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: chwilowo brak
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: Biustwo




Ciężko zrozumieć,dlaczego nie wprowadzono tych zmian na Becie,równolegle ze starą wersją.Po to chyba była Beta,a nie dla dziwnego wyglądu.Tam można było testować nowe rozwiązania,a stary by hulał. A tak :dontknow: Jesli to ma byc ulepszenie,to czarno widzę przyszłość SU. Wrzucanie zmian,których się wcześniej nie sprawdziło na boku,prowadzi do takiego zamętu jak teraz.
Awatar użytkownika
zaxxxon
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 13
Rejestracja: 26 sty 2017, 11:09
Podziękował: 2 razy
Podziękowano mu: 3 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Moni30
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Zasadniczo jest kilka problemow w tej nowej wersji ,ale do ogarniecia dla mnie pomimo tego ,ze pokazuje mi slabe łącze obraz i tak poszedl duzo na plus . Wczoraj mod tez na jednej z transmisji u dziewczyn tlumaczyl ,ze niby sprzet musi byc z najwyzeszj polki zeby wszystko dobrze dzialalo .Wind xp i vista w ogole nie beda obslugiwane przez ten nowy player, minimum win 7 , a podobno na Win 10 najlepiej . Do prowadzenia transmisji w najwyzszej jakosci jest potrzebny upload rzedu 5-6 mega i ze jak którejśc nie łączy ze streamem albo niema obrazu to ma za slabe parametry urządzenia lub internetu . Jak dla mnie to oni tam maja troche do popracowania nad tym ,te usterki to nie wszystko wina naszych sprzetow . Mowil tez ze internet LTE czy taki z modemu ma za duze skoki predkosci i tez moze sie nie nadawac.

Ja na cale szczescie przeszlam bez zastrzeżen i transmisja poszla , a jade na modemie z play gdzie upload mam na 2.5-3 wiec bez szalu ,ale tragedii niema
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 406
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 59 razy
Podziękowano mu: 119 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Czy to że windows xp nie będzie wspierany to jest już pewne i potwierdzone przez tych ułomków upośledzonych umysłowo zwanych dalej administracją? Czego obecnie teraz używa showup zamiast flasha i czy da się to obejść? Tutaj parę osób tak jak i ja miało problemy żeby odnaleźć streamy, jakie macie systemy, bo ja windows xp i do wczoraj do wieczora wszystko chodziło a potem klapa. I tak na koniec, biorąc pod uwagę to jaki smród dzieje się z tym showupem od jakiegoś czasu i wszystko idzie na gorsze, czy prawdą są pogłoski jakoby ludzie odpowiedzialni za showupa preferowali sex ze zwierzętami?
Parę lat temu jak showup zaczął działalność wszystko elegancko działalo, serwis był w miarę lekki i szybki, potem coraz gorzej, ciągle jakieś problemy z playerami, zaczęło to wszystko mulić coraz bardziej, długie łączenie się podczas wejścia na priva to norma, niektóre kamery ogólnie nie działały, no ale takiego syfu jak teraz to nigdzie nie było. Mam xp i nie zamierzam go teraz zmieniać więc będę na tym systemi działał przez kolejne kilka lat a nie zamierzam doinstalowywać 7 tylko po to żeby się czasem pobawić swoim penisem(a od 10 to uchowaj nas panie) da się to jakoś obejść albo jest szansa na to że ci idioci jednak pójdą po rozum do głowy?
Awatar użytkownika
anonimowy
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 14
Rejestracja: 15 cze 2018, 08:30
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: itakużnienadaje
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Mam Windows 10, internet w Neostradzie 20MB, dotychczas moje transmisje miały bardzo dobrą jakość - potwierdzone przez odwiedzających. Po wprowadzeniu zmian, moja kamera HD, która kosztowała 500 złotych nagle nie łapie obrazu, wyskakują błędy ze słabym łączem i wiecznie coś nie tak. Jeśli tak to będzie wyglądać to przechodzę na inne kamerki bo to co odwalił Showup jest totalną amatorszczyzną. Wychodzi na to, że przez ich zmiany, które miały wyjść na plus, połowa dziewczyn odpadnie i nie będzie mogła nadawać.
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Dziwne w sumie, bo u mnei rzeczywiscie wczoraj wieczorem tak na pół godziny przed 23 były problemy z privkami - goscie nie mieli obrazu, mimo iż ogół hulał dobrze, natomiast już koło 23:30 wszystko wróciło do normy i od tamtego czasu działa bez zastrzeżeń. Co jakis czas przechodząc na priv pojawia się badanie łącza i raz jest słabe raz srednie raz bardzo dobre - sam SU sie nie moze zdecydować xD Ogolnie na ten moment mogę ocenić zmiany na plus z minusem za zawieszki jakie były wieczorem. Mam nadzieję, że to ze w piątek i na weekend użytkowników będzie znacznie wiecej nie sprawi ze nagle znów wszystko będzie zamulać. Mocno trzymam za to kciuki. :good3:
Awatar użytkownika
Jozin_z_Bazin
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 43
Rejestracja: 30 lis 2015, 10:01
Podziękował: 11 razy
Podziękowano mu: 13 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: Szukam
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Player HTML5 który jest na SU weryfikuje teoretycznie "dobry" internet i sprzęt, dlatego nie możecie mieć im tego za złe jeśli chcą się rozwijać żeby być na każdej platformie/urządzeniu, tylko szkoda że bardzo słabo to dopracowali m.in (nie ma regulacji głośności i 60fps)-wszystko przed nimi.
Awatar użytkownika
cz0rt
SU-holik
SU-holik
Posty: 131
Rejestracja: 06 gru 2016, 22:45
Podziękował: 7 razy
Podziękowano mu: 3 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: CZ0RT
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: CZ0RT




beznadzieja pisze:Wczoraj mod tez na jednej z transmisji u dziewczyn tlumaczyl ,ze niby sprzet musi byc z najwyzeszj polki zeby wszystko dobrze dzialalo .Wind xp i vista w ogole nie beda obslugiwane przez ten nowy player, minimum win 7 , a podobno na Win 10 najlepiej . Do prowadzenia transmisji w najwyzszej jakosci jest potrzebny upload rzedu 5-6 mega i ze jak którejśc nie łączy ze streamem albo niema obrazu to ma za slabe parametry urządzenia lub internetu .

Jeśli to prawda, a ciężko mi uwierzyć, że mod mógł coś takiego napisać, to Showup zamyka drzwi wielu użytkownikom, nawet chyba większości, a otwiera się tylko na tych z najlepszymi sprzętami i mega internetem. To nie Ameryka, gdzie jest wielu potencjalnych użytkowników spełniających odpowiednie parametry. Polskie realia są jakie są. Nikt nie będzie zmieniał systemu operacyjnego, ani sprzętu dla Showupa. Ktoś mógłby rzucić, że ludzie muszą się dostosować, ale to usługodawca powinien dostosować się do potrzeb użytkowników.
Nie żebym był przeciwnikiem rozwijania się SU czy coś, ale rozwój nie powinien powodować zamykania się na ludzi.
Awatar użytkownika
Spycisław
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 8
Rejestracja: 23 maja 2018, 00:25
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Ja wam tylko mowie co mod wczoraj pisal na tranmisji u slodkiejrizkoszy , bo tam bylo mega zamieszanie kululacja chyba polowy dziewczyn nadajacych , tkre nie mogly normalnie nadawac wiec przyszedl w koncu mod i tlumaczyl co i jak Przedstawilam Wam co on powiedzial . Mowil też ,ze problemy techniczne leża po stronie nadających nie ogladających ,ze teoretycznie dla ogladajacych wymagania sprzetowe nie sa tak wysokie .

Dopoki mi wszystko dziala bez wiekszych zastrzeżen to jestem za zmianami, SU musi sie rozwijac zeby jako tako konkurancji do pięt dosięgać . Na ten moment privki laduje o lata świetlne szybciej niz na starym plajerze.

Jednak wiem ,ze wielu ogladajacych nie widzi w ogole streamu i nie wchodza przez to na privki i nie moga mnie ogladac, to jest problem ,ktory powinni rozwiazac natychmiast,bo zmiany zmianami ,ale jak ma odpasc polowa ogladajacych to bedzie klapa na calej linii i na co komu wyzsza jakośc transmisji jak nie bedzie dla kogo nadawac, mam nadzieje jednak ze z czasem doprecyzują to i wszystko wszystkim bedzie dzialac



Pierwsze co zrobcie dziewczyny jak wam nie idzie transmisja reinstalacje chrome na najnowszą wersje i wylaczyc wszystkie dodatkowe strony, skype ,programy dodatkowe . Jak macie oprogramowanie starsze niz win7 , to pisac do SU ... na nowszych windowsa powinno polecieć już

a i wszystkie blokady typu add block muszą byc wylaczone, bo tez nie przejdzie
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 406
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 59 razy
Podziękowano mu: 119 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




To nic nie daje niestety. Zrobiłam wszystko co trzeba + zainwestowalam w lepsza kamerę i ciągle mam problem ze słabym łączem. Nie tylko u mnie są takie problemy bo dziewczyny z szybszym internetem tez mają słabe łącze.
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




U mnie też był problem z łączem mimo że mam internet 50mb i wszystko inne śmiga mi pięknie, miałam już chyba wszystkie możliwe łącza, słabe, średnie, nawet świetne :lol: przeinstalowałam chrome i o dziwo działa mi, ale ciekawe na jak długo :lol: Denerwuję mnie też, że nie można ustawić głównej kamerki, chyba, że tylko ja mam taki problem, ciągle włącza mi się ta słaba laptopowa, zamiast ta podłączona :nea:
Awatar użytkownika
RudyKotek1
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 25
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:15
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




xnxx123 pisze:To nic nie daje niestety. Zrobiłam wszystko co trzeba + zainwestowalam w lepsza kamerę i ciągle mam problem ze słabym łączem. Nie tylko u mnie są takie problemy bo dziewczyny z szybszym internetem tez mają słabe łącze.


Jaki masz wynik na stronie speedtest.net?
Awatar użytkownika
bastek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 7
Rejestracja: 15 cze 2018, 13:20
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kielbastek
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




bastek pisze:
xnxx123 pisze:To nic nie daje niestety. Zrobiłam wszystko co trzeba + zainwestowalam w lepsza kamerę i ciągle mam problem ze słabym łączem. Nie tylko u mnie są takie problemy bo dziewczyny z szybszym internetem tez mają słabe łącze.

Jaki masz wynik na stronie speedtest.net?

Ping: 30ms
Pobieranie: 18,23 Mbps
Przesyłanie: 0,84 Mbps



Nowy Blog ShowUp.tv
Awatar użytkownika
xnxx123
SU-holik
SU-holik
Posty: 69
Rejestracja: 23 sie 2016, 12:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: klaudia17
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


PoprzedniaNastępna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości