NoToTenTegoTen pisze:ZmysłowaOna23 pisze:Sexy_Lejdis pisze:Teraz kto podziękuję tarocistce? Hahahhabahaha![]()
obie mowilysmy ze czwartek i tak tez jak widsc sie stalo wrozki intuicja to jest to ! Happy
odblokowali jeszcze w środę
blackk pisze:A teraz... JEBAĆ WAS HEJTERZY i podkręcacze atmosfery!
(…) wpadł bo… nie zapłacił podatku, czego dowiodła przeprowadzona przez amerykański urząd podatkowy IRS (Internal Revenue Service), skrupulatna analiza zawartości jego rachunków bankowych.
JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY DANE OSOBOWE?
Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane przez czas niezbędny do świadczenia usług, przez okres przedawnienia roszczeń, przez okres niezbędny do wypełnienia obowiązków względem organu nadzorczego lub obowiązków względem organów podatkowych.
Przyjazna pisze:Wspaniale, że ruszyło ale uwierzę jak na koncie zobaczę a po drugie chętnie pogadam z osobą która jest w stanie porozmawiać w pw odnośnie tego regulaminu, tematu podatków itd. Ok może mieliście rację rozmawiałam z różnymi osobami i mam mieszane uczucia i informacje więc zapraszam osobę orientującą się w temacie na pw
Przyjazna pisze:Kiniuś pisze::blink:![]()
dziewczyny ogarnijcie się troche, bo to jest tak popierdolone co piszecie ze nie wiem co o was myslec
nie wiem na co jedna z drugą ma wtej swojej głowie ale nakręcanie takich afer to czysta propaganda, te wasze teorie spiskowe które nie mają nic wspolnego rzeczywisościa. ja pierdole ? mam nadzieje ze jak showup odblokuje juz srodki to pobanuje wszytskie intrygantki bo sory dziewcyzny ale macie najebane w głowach
te co najwiecej ryczą, najmiej mleka dają taka prawda
![]()
wiadomośc od SU
Witam,
Proszę nie wierzyć plotkom. Fora mają to do siebie, że każdy może tam napisać co mu do głowy przyjdzie. Często są to jednak informacje wyssane z palca i nieprawdziwe. Działamy już tyle lat, że znamy wiele zabiegów stosowanych przez konkurencje mających na celu przedstawienie portalu w złym świetle.
Wysłaliśmy bankowi niezbędne dokumenty i czekamy na ich odpowiedź. Po weryfikacji dokumentów bank odblokuje środki.
pozdrawiam
Trzeba mieć najebane w głowie by niedostrzegac, że show up chujowo nas traktuje i odpierdala cyrk bez względu czy kasa będzie czy nie traktuje nas poniżej słów krytyki ale niektórym wystarczy do pełni szczęścia gówno komunikat i łykają wszystko co popadnie![]()
kasia85 pisze:To jak to teraz będzie wyglądać? Bo ja dotychczas zlecałam przelewy na konto bankowe chłopaka (sama nie mam konta bankowego). Przed pierwszą transmisją na SU musiałam pokazać moderatorowi do kamerki swój dowód osobisty, jednak przelewy zlecałam na numer konta bankowego chłopaka, jak wiadomo inne dane do przelewu. Czy teraz SU będzie wymagało pokazania dowodu przy twarzy? Jeśli tak to skoro konto bankowe jest mojego chłopaka, to czy oni nie zablokują przelewu, bo na dowodzie nie będą się zgadzać dane z danymi mojego chłopaka?
Warunkiem dokonania wypłaty na rzecz Wykonawcy jest aby dane osobowo-adresowe podane w formularzu elektronicznym pokrywały się z danymi osoby, na którą założony jest rachunek bankowy Wykonawcy (w szczególności wypłata wynagrodzenia nie będzie następować na rachunek bankowy należący do innej osoby niż Wykonawca).
blackk pisze:A tak nawiasem, te wypłaty od 10 tys. żetonów to bardzo dobra decyzjabrawo Showup.
ZmysłowaOna23 pisze:Teraz juz tylko na swoje bedzie mozna. Najlepiej stare zamknac nowe otworzyc i dzialansoc. Ja juz soe doinformowalam i wole spac spokojnie po tej weryfikacji na pewno us bedzid weszyl
ZmysłowaOna23 pisze:Teraz juz tylko na swoje bedzie mozna. Najlepiej stare zamknac nowe otworzyc i dzialansoc. Ja juz soe doinformowalam i wole spac spokojnie po tej weryfikacji na pewno us bedzid weszyl
Ciekawa pisze:ZmysłowaOna23 pisze:Teraz juz tylko na swoje bedzie mozna. Najlepiej stare zamknac nowe otworzyc i dzialansoc. Ja juz soe doinformowalam i wole spac spokojnie po tej weryfikacji na pewno us bedzid weszyl
Watpię żeby sprawdzali czy to faktycznie Twoje konto
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości