witam czy jest jakas możliwość aby usunąc filmiki nagrane przez kogos na showup, ktore krążą po sieci?
Nowy Blog ShowUp.tv
wieczna chcica pisze:Mysle ze co raz trafilo w siec to ciezko bedzie sie tego pozbyc.
beznadzieja pisze:Ja napisalam zwyklego maila , powolujac sie na DMCA . opierdolili ,ze mam tam im uwowodnic ,ze ja to ja i wtedy usuną , ale przestali mnie nagrywac, i z googla tez wszystkie wyszukiwania zniknely, wiec cos to dalo
napisalam do webcams recording
A Ty kurwa umiesz czytać? Tam wyżej jest podane jak znaleźć, nawet jest podany ten co był aktualny w czasie pisania postu (może nadal jest).Małaaa pisze:Hej, a na jakiego maila im wysłałaśbeznadzieja pisze:Ja napisalam zwyklego maila , powolujac sie na DMCA . opierdolili ,ze mam tam im uwowodnic ,ze ja to ja i wtedy usuną , ale przestali mnie nagrywac, i z googla tez wszystkie wyszukiwania zniknely, wiec cos to dalo
Fapka pisze:A Ty kurwa umiesz czytać? Tam wyżej jest podane jak znaleźć, nawet jest podany ten co był aktualny w czasie pisania postu (może nadal jest).Małaaa pisze:Hej, a na jakiego maila im wysłałaśbeznadzieja pisze:Ja napisalam zwyklego maila , powolujac sie na DMCA . opierdolili ,ze mam tam im uwowodnic ,ze ja to ja i wtedy usuną , ale przestali mnie nagrywac, i z googla tez wszystkie wyszukiwania zniknely, wiec cos to dalo
Ja jebie, i ktoś zatwierdza takie bezmózgie wypowiedzi... (i traci na tym czas - a wystarczy przeczytać...)![]()
![]()
Jeszcze bym rozumiał pytanie, gdyby odpowiedź była na innej stronie.
niewyzytamezatka981 pisze:Ja trafiałam na nagrania z showup na zagranicznej stronie. skatalogowane, uporządkowane datami. Jest sens się z nimi szarpać o usunięcie?
Wróć do Zażalenia i Zgody na publikacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości