ruger44 pisze:Nie było widać głowy, tylko hmm... główkę
Co dwie głowy, to nie jedna!

https://showup24.tv/Kiciaa
https://showup24.tv/profile/Kiciaa
ruger44 pisze:Nie było widać głowy, tylko hmm... główkę
Najpierw Twój post omówię: jej chłopak (o którym wcześniej pisano) miał coś przeciwko jej występowaniu na SU, sam też nie chciał brać udziału. Nie chciał nawet by bawiła się z inną kobietą, więc go rzuciła.taki_tam pisze:Dziś transmisja z facetem więc go w końcu namówiła (kiedyś o tym wspominała, że jej facet nie chciał występować) chyba, że to już inny. No i Transmisja z twarzą a nie tak jak kiedyś mówiła, że bez.
Nie mam z tym problemukornel85 pisze:Masz straszny problem do dziewczyn, które nie chcą z Tobą współpracować.
Zapomniałeś dodać "i to na ogóle za darmo!" albo "za śmieszne 100 żet na grupowej" (które i tak wylatują w sieć jak świeże bułeczki).Ma energie, świetnie się wypina, prowadzi interakcje z widzem, pokazuje buzie, ma spoko głos i świetne ciało. Co więcej chcieć od dziewczyny na SU, którą można pooglądać dla zabawy.
cieczkę zamiast mózgu ma większość dziewczyn
poza tym nawet nie raczą się przywitać.
Świerk Engelmanna pisze:poza tym nawet nie raczą się przywitać.
Pierwszy powinien przywitać się gość.Gospodarz, w tym wypadku transmitująca, powinna odpowiedzieć na powitanie.
On pisze o widzach, nie o transmitującej.tomoxx pisze:jak z grupowej uciekają to chyba żetony są zwracane ? może zawołała jakiegoś przyjaciela geja na pokaz wspólny i dlatego miękki był
Tak, kurła. Jak ktoś nie zapłacił całości, to ja jestem oszustem.sexdedektyw pisze:Fapka to oszust i naciągać. Szantażuje wszystkie Laski. Uwaga na szczura konfidenta.
Fapka pisze:Tak, kurła. Jak ktoś nie zapłacił całości, to ja jestem oszustem.sexdedektyw pisze:Fapka to oszust i naciągać. Szantażuje wszystkie Laski. Uwaga na szczura konfidenta.![]()
Ktoś nie wywiązuje się z danego słowa (umowy) -> to oczywiście należy rozumieć, że druga strona jest oszustem![]()
A potem Fapka-konfident, bo musi Wam tłumaczyć szczegóły każdej sprawy.
Jakoś zwykle pisze się o tym, jak laski w chuja robią. Ale oczywiście Fapka zły, bo debile* wierzą tym osobom, które notorycznie Was okłamują.
Tworzą swoje własne (błędne) teorie, na podstawie rozmazanych informacji (takich jak "włamania na konta skryptami", czy trollów innych użytkowników, niewiedza na temat moich umiejętności [przejawiająca się tym, że przypisuje mi się zbyt duże umiejętności, a do tego jeszcze wykorzystywanie czegokolwiek do oszukiwania i niecnych celów]).
A już widzę jak oszołom zjeb-dedektyw cytuje tylko 4 słowa wyrwane z kontekstu. Chociaż nic mu nie przeszkadza dopisywać i zmieniać treść cytatów (co już kilka razy robił).
* - np. ten pan od postu wyżej