https://showup24.tv/profile/AnnPearl
https://showup24.tv/AnnPearl
sirpsychosexy pisze:Tak na przyszłość to weście krócej piszczcie bo mi się nie chcę tych poematów czytać![]()
O Ann można napisać wiele ale teksty ,że jest aseksualna są po prostu śmieszne. To jest jedna z najładniejszych lasek na tym portalu i to jest fakt. Jeśli ktoś piszę ,że była facetem albo ma płaski tyłek to chyba tylko z zawiści ,że nigdy takiej nie będzie ruchał.
Przeciez na tym forum to ponad połowa to faceci którzy sie udzielaja.
transmitujaca na SU pisze:plotkujecie jedna na druga i z tych waszych plotek potem wychodza jazdy.Przeciez na tym forum to ponad połowa to faceci którzy sie udzielaja.A co do zazdrości to równiez jestescie choćby o kase i nie pisz mi ze tak nie jest bo jest.A co do
,,Wytlumacz mi prosze,od kiedy heteroseksualni faceci gustuja w plaskodupiach i braku talii?Co najwyzej panowie lubiacy "cieplo" moga byc zazdrosni o plaski tylek i brak talii,,
A co do tej wypowiedzi o gustach sie nie dyskutuje.
jurek_chujek pisze:Teraz sypie propagande że na annpearl to przecież nikt nie gada, albo gadają faceci albo chuj wie kto tylko nie ona. Jeszcze trochę to ze stresu zacznie pisać że to jebani kosmici z kosmosu napierdalali na annpearl z jej konta.
transmitujaca na SU pisze:Faceci sa gorsi od bab nie przepuszcza zadnej,no przeciez musza skrytykowac.
Anna5 pisze:A czy AnnPearl naprawde ma corke?:) Bo wile osob o tym mowilo , ale jakos dowodow brak, wiec jak to jest?
transmitujaca na SU pisze:W sumie sama nie wiem po co weszłam w ta dyskusje,mogłam na to zlać ale chciałam wyrazić swoja opinie.Tylko po co skoro tutaj każdy wie wszystko najlepiej.Taka rozmowa nie ma sensu kazdy ma swoją własną teorie więc dalsza konwersacja jest zbedna.Jest tu nas 1000 wiec nie ma co sie dziwić ze czasami sa przepychanki.Honved w sumie masz racje i dlatego sobie odpuściałm bo w pewnym momencie stwierdziłam ze robie sie taka sama jak np. jurek chujek. a ja tu weszłam tylko na chwile,a to ze jestem pyskata to wyraziłam swoja opinie,która tak naprawde kazdy ma gdzies,gdyz powtarzam kazdy ma juz własna teorie.Więc
transmitujaca na SU pisze:Chcesz pisz sobie wiecej ja juz koncze na tym swoja dyskusje gdyz mam wazniejsze sprawy i rzeczy do roboty niz prowadzic konwersacje z toba jurku chujku,chocby wkładanie sobie wibratora.Bywaj jurku chujku
transmitujaca na SU pisze:Wy to panowie macie problemy i znowu siedzicie i swoje teorie snujecie ,szczególnie jurek przypominasz mi rutkowskiego
steffano pisze:Ma kilkunastoletnią córkę - potwierdzone info. Wspolczuje jej siedzieć w pokoju obok, gdy ann ma występy
jurek_chujek pisze:Mam świadomość że dla Ciebie przeczytanie kilku zdań może być problemem. .
jurek_chujek pisze:Podobno wiele ludzi ma problemy czytania ze zrozumieniem.
jurek_chujek pisze: Jak wolisz pismo obrazkowe to zapraszam na cycki u annpearl dzisiaj wieczorem.
jurek_chujek pisze: I już się nie żal że nie potrafisz przeczytać strony tekstu. Ja to robię w 10 minut kilka razy dziennie.
jurek_chujek pisze:Ale nikt Ci nie każe tego czytać na siłę.
Honved pisze:Do jurka_wątpliwego hujka
Człowieku ! kup sobie maść na ból dupy i to najlepiej w hurtowej ilości (może Ci w 200l beczce sprzedadzą).
Honved pisze:Kąsasz i ujadasz jak kundelek
Użytkownicy przeglądający to forum: bigdik900, bizonn970 i 53 gości