Książe_showupa pisze:Ja nie tylko nie chciałbym Pauli jako swojej kobiety ale w ogóle, żadnej dziewczyny z showupa, która wykonuje jakiekolwiek erotyczne pokazy.
Ej ludzie czajcie ziomka haha

Aż się popłakałem ze śmiechu po tym jak to przeczytałem. To jest tak głupie i obłudne , że aż śmieszne.
Jak przejrzycie sobie te całe forum to On wypowiada się w każdym temacie , odnośnie każdej laski niezależnie czy jest to sweetlips, cutecalypso, wrednapaula, mokrakasia , fajnapo30, mmmcukierek i wiele innych gwiazd to nasza "Wikipedia showupa" czyli książe_showupa tam jest i teraz pisze takie coś ... żal
Czyli rozumiem , że w realu chcesz mieć / albo już siedzisz z cichą szarą myszką a laski z showup są dla Ciebie fantazją.
Gość wymyślił sobie zajęcie , hobby spamowanie na forum
On jest wszędzie dosłownie żadnej nie przepuści , bo w każdym temacie dorzuci swoje 3 grosze ale nie chce takiej kobiety. To ciśnie się pytanie po chuj tutaj w ogóle jesteś ??
Piszesz - oceniasz te kobiety i się wypowiadasz. A nie chcesz z taką być. To tak jakby strzelić sobie w stopę.

Ty nie chcesz być z laską , która wykonuje pokazy erotyczne a myślisz , że jakaś dziewczyna pierwsza lepsza z chodnika , które widujesz na co dzień chciały by być z ziomkiem , który fapie pod sex kamerki i się jeszcze czynnie , biernie z wielkim zaangażowaniem udziela na forum erotycznym

No nie sądzę , tyle w temacie. Pozdrawiam
PS. I deklu taka rada na koniec nick sobie popraw , bo książę się przez "ę" pisze a nie przez e