msn pisze:Nie wciągajmy Piwaa do tematu, bo jeszcze się wkurzy i z przekory przeleje Hardrowi pół miliona
grac pisze:to nie ja później obgadywałem darczyńcę nazywając go dziwnym czy jakoś tak
grac pisze:Miałeś odejść z forum ale co wymagać od mendy bez honoru.
Hardaszian pisze:Nieraz było o tym nawet pisane na czacie.
R29 pisze:Tak z innej beczki, to zastanawia mnie jedno, jakie Oni szkoły kończyli,
czytając te ich konwersacje na poziomie dna totalnego,
przeraża ilość błędów jakie na tych screenach prezentują.
Na GG słownik nie działa czy ki chuj?
komin pisze:Z jeszcze innej beczki... Nie nudzi was to? Ja rozumiem forumowe beki gdy w watku Paula&Ulungs pojawialy sie jakies przelomowo bekowe newsy... ale to? "sensacyjne teczki" Spajka? nuda... rownie interesujace jak awantura dwoch zuli spod sklepu o ostatni lyk amareny.
Nie wiem czy to dobry kierunek. Taka Puska czy SyndromApollo(byc moze to ona) dostaje bana "za chuj wie co" choc dyskusja z nia/nim przynajmniej trzymala jakis poziom pomimo sporych roznic w pogladach...
Przestaje mnie dziwic ze coraz mniej ludzi sie tu udziela skoro "najgoretszym" tematem na foro jest wymiana ciosow pomiedzy dwoma forumowymi amebami.
Robinek.... nie bierz tego jako personalny atak na Ciebie, ale przemysl troche... tak na logike wylacznie... z jednej strony zapewniasz o tym jak to masz Paule w dupie, jak to jestes "ponad" tymi akcjami z jej ulungami, ale jakos nie mozesz odkleic sie od tego tematu... tak sobie ostatnio patrze z boku i serio zaczynam miec wrazenie ze niedlugo dolaczysz do Spajka i Harda w tej piaskownicy.
Red_Hot_Lips pisze:Chyba zarobki Pauli spadają...
Użytkownicy przeglądający to forum: klasnic, moryl2, on_spoko_, TanieSzonySU, yoou i 117 gości