Podszedłem trochę ironicznie do tego co napisał @konim.
Widocznie tego nie złapałeś panie mądraliński

A to że Tobie się to nie spodobało to mi loto.
https://showup24.tv/BlackMidnightAngel_
https://showup24.tv/profile/BlackMidnightAngel_
HardRockCaffe666 pisze:Sasiedzi pisze:Tak jak mówiłem moja obecność na transmisji powoduje wzrost dochodów transmitujących o tysiąc procent
Co za skromność.
To są chyba Twoje pobożne życzenia a nie fakty.
Jedyne co możesz trochę zwiększyć to oglądalność bo zawsze znajdzie się grupa ludzi która to chętnie pośmieje się z takiego nieudacznika jak ty.
Wszyscy pamiętamy jak wyglądała twoja trans .. kiła i mogiła.
Do tej pory na forum mamy z tego niezły ubaw.
To tyle odnośnie pana dobra zabawa
sirpsychosexy pisze:Apollo ty jesteś jakiś drugim Hardem czy jak? Może jakimś nieślubnym synem ?
SokratesNauczycielPlatona pisze:Heh, dwie strony dyskusji o długości rękawa koszuli...Nie o cyckach Pauli, Jej figurze albo o atmosferze transmisji...
HardRockCaffe666 pisze:Laki,
Widzę że wcześniej zacząłeś pic![]()
https://showup24.tv/BlackMidnightAngel_
https://showup24.tv/profile/BlackMidnightAngel_
HardRockCaffe666 pisze:Sasiedzi pisze:Tak jak mówiłem moja obecność na transmisji powoduje wzrost dochodów transmitujących o tysiąc procent
Co za skromność.
To są chyba Twoje pobożne życzenia a nie fakty.
Jedyne co możesz trochę zwiększyć to oglądalność bo zawsze znajdzie się grupa ludzi która to chętnie pośmieje się z takiego nieudacznika jak ty.
Wszyscy pamiętamy jak wyglądała twoja trans .. kiła i mogiła.
Do tej pory na forum mamy z tego niezły ubaw.
To tyle odnośnie pana dobra zabawa
komin pisze:Co tu sie porobilo? Szczerze myslalem ze po wczorajszym niewypale wyleje sie tu wiadro pomyj.. a tu nie...watek zdominowaly rozwazania o rekawach w koszuli
Robinek29 pisze:Kończy się pewna epoka
Olewajac jakies nasze stare spiny to powiem Ci Robinek29, ze to chyba najlepsze podsumowanie. Dokladnie tak to wczoraj odebralem...ze konczy sie pewna epoka... i chuja sobie nie dam uciac,ale wydaje mi sie ze Pauli tez ta mysl przeleciala przez glowke![]()
Jak zawsze mialem Paule za panne "kuta na cztery lapy", panujaca nad rezyserowanymi emocjami to wczoraj "cos" pierdolnelo... niby byla wkurwiona pod publike, ale fchuj bylo widac ze jest jej zal, po prostu smutno... No ale dostala po dupie. Zaplanowany duzy bal a tu kosz. Napierdalanie zetonem przez "no one" raczej nie pomagalo bo tam kazdy napiwek to jak policzek.
Pierwszy raz w zyciu bylo mi Pauli tak po ludzku troche zal...
W sumie to nawet dosc ciekawe czy i jak Paula sie po tej akcji ogarnie.
Sasiedzi pisze:twojej postaci gosc który bierze rentę ojcu który ma raka prostaty kim ty kurwa jestes ???
sirpsychosexy pisze:Paula zaczęła się kończyć jak skończyły się afery i drama. Jechała głownie na tym że miała kilku zakońców : Robinków , Montich, Spajkeli ,Szataników którym obiecywała randki, małżeństwa i chuj wie co tam jeszcze a oni płacili grube żetony i walczyli o jej względny w kolejnych odcinkach tej telenoweli. Do tego wszystkiego był też upośledzony Hard, który też jakaś tam robotę robił. Głównie ośmieszał Paule na forum i chacie no ale Zezi wychodzi z założenia że nie ważne co mówią, aby tylko mówili. Teraz wszyscy ci frajerzy poznali się już na Pauli a nowych frajerów niema więc skończyły się dramy i zeton też. Został tylko upośledzony Hard.
komin pisze:Co tu sie porobilo? Szczerze myslalem ze po wczorajszym niewypale wyleje sie tu wiadro pomyj.. a tu nie...watek zdominowaly rozwazania o rekawach w koszuli
Robinek29 pisze:Kończy się pewna epoka
Olewajac jakies nasze stare spiny to powiem Ci Robinek29, ze to chyba najlepsze podsumowanie. Dokladnie tak to wczoraj odebralem...ze konczy sie pewna epoka... i chuja sobie nie dam uciac,ale wydaje mi sie ze Pauli tez ta mysl przeleciala przez glowke![]()
Jak zawsze mialem Paule za panne "kuta na cztery lapy", panujaca nad rezyserowanymi emocjami to wczoraj "cos" pierdolnelo... niby byla wkurwiona pod publike, ale fchuj bylo widac ze jest jej zal, po prostu smutno... No ale dostala po dupie. Zaplanowany duzy bal a tu kosz. Napierdalanie zetonem przez "no one" raczej nie pomagalo bo tam kazdy napiwek to jak policzek.
Pierwszy raz w zyciu bylo mi Pauli tak po ludzku troche zal...
W sumie to nawet dosc ciekawe czy i jak Paula sie po tej akcji ogarnie.
tomoxx pisze:komin, Paulę zawsze traktowałem neutralnie, ale też wydawało mi się że wie co robi i wie jak się ustawić żeby było dobrze, czy zdaje sobie sprawę że ostatnio ma gorszą passę?, myślę że tak. Czy jej z tego powodu przykro? Mam wrażenie że ona miała to oszacowane, wiedziała że nie będzie wiecznie Top3, za długo tu siedzi.Te urodziny mogły ją tylko uświadomić w tym że bliżej tego niż dalej. Wydaje mi się że w pewnym momencie straciła czujność i przekroczyła tą granicę na SU której nie chcieli przekraczać jej widzowie. Zmieniła się, i poza jej najwierniejsza widownią, część mogła pójść szukać tego czego już nie mogli u Pauli oglądać gdzieś indziej.
HardRockCaffe666 pisze:Sasiedzi pisze:twojej postaci gosc który bierze rentę ojcu który ma raka prostaty kim ty kurwa jestes ???
Skurwysynu jebany nie przeginał pały.
I nie życzę sobie żebyś tutaj mieszał mojego ojca bo chuja wiesz na co jest chory więc wypierdalaj pizdo jedna.
A co do kradzieży to nawet nie będę się wypowiadać bo to żenujace i tyle.
I lepiej mnie nie drażnij bo tak cie tu ośmieszę że pożałujesz kutasie.
Sorry za język ale się.....
HardRockCaffe666 pisze:Sasiedzi,
I trzeba być niezłym skurwysynem żeby tak wypowiadać sie o cudzych rodzicach w tym miejscu.
Ja o twoich nie pisze więc z łaski swojej odpierdol się od moich.
ZEGNAM !!
Psychiatryk pisze:A gówno prawda Panie Hardziński jak nie chciałeś żeby ktoś nie pisał o twoim ojcu to trzeba było o nim nie pisać a nie teraz jak wszyscy poznali prawdę to się wkurwiasz i grozisz innym
HardRockCaffe666 pisze:Psychiatryk pisze:A gówno prawda Panie Hardziński jak nie chciałeś żeby ktoś nie pisał o twoim ojcu to trzeba było o nim nie pisać a nie teraz jak wszyscy poznali prawdę to się wkurwiasz i grozisz innym
Jaką prawdę o czym ty pierdolisz.
Nikt nie wie i nigdzie nie pisałem co dolega mojemu ojcu nie wspominając już o zabieraniu mu kasy.
To są wyłącznie tu Wasze chore wymysły i tyle.
Wy zawsze wiecie wszystko lepiej.
To tyle w tym watku żegnam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 115 gości