Kurwa HardRockCaffe666, ale czego Ty nie rozumiesz? Nie marudze, nie narzekam, nosz kurwa mowie ze Paula robi spoko pokazy, ze sie stara. Twierdze tylko ze, tak ona jak i pierdylion innych nadajacych ma swoje ograniczenia jesli chodzi o kreatywnosc i "urozmaicanie" swoich pokazow... taki urok tego portalu. To ze panna zamiast z mieszkania zrobi trans z jakiegos tam kolejnego hotelu niczego nie zmienia... tak samo jak niczego nie zmienia to czy dzis przyklei dildo do sciany czy do podlogi... to jest ciagle ta sama panna, ten sam pokaz, rozniacy sie drobnymi detalami. I nie mowie tu tylko o Pauli ale o wszystkich nadajacych...
Szczerze hard...podziwiam Twoja wiernosc Pauli choc jej nie rozumiem. Zreszta kompletnie nie rozumiem ludzi siedzacych na SU non stop u tej samej panny. Troche to jak chodzic do burdelu przez cale zycie do tej samej zawodniczki. I zeby bylo jasne... Ty tak robisz, czy ktokolwiek inny... spoko, nie moj problem, nie moja sprawa, bawcie sie dobrze. Ja akurat w takich miejscach cenie sobie roznorodnosc...dzis wpadne do Pauli, jutro do Kaski a pojutrze do jeszcze innej, bo jak dla mnie o to w tym chodzi. Ty jesli masz ochote to wez sobie wirtualny slub z wirtualna modelka jesli Cie to uszczesliwia.
"Inni piszą głupoty to ja też mogę" HardRockCaffe666