Sasiedzi pisze:Tak to sobie ruger tłumacza. Można było by powiedzieć ze więcej waliłem kobiet niż wy przez ten cały czas. Dlatego człowiek ma przesycenie

https://showup24.tv/BlackMidnightAngel_
https://showup24.tv/profile/BlackMidnightAngel_
Sasiedzi pisze:Tak to sobie ruger tłumacza. Można było by powiedzieć ze więcej waliłem kobiet niż wy przez ten cały czas. Dlatego człowiek ma przesycenie
kill_me_now pisze:A może po prostu jest samotny i w taki oto sposób chce sobie odrobinę polepszyć swój byt? Można wyobrazić sobie gorsze słabości. Hard miał ostatnio urodziny, chyba jest przed 50-tką.
Psychiatryk pisze:kill_me_now pisze:A może po prostu jest samotny i w taki oto sposób chce sobie odrobinę polepszyć swój byt? Można wyobrazić sobie gorsze słabości. Hard miał ostatnio urodziny, chyba jest przed 50-tką.
kill_me_now pisze:A może po prostu jest samotny i w taki oto sposób chce sobie odrobinę polepszyć swój byt? Można wyobrazić sobie gorsze słabości. Hard miał ostatnio urodziny, chyba jest przed 50-tką.
kill_me_now pisze:Laki, wierz mi, że wolałbym nie spędzać czasu z takimi chlorami jak ty, bo tylko nabieram do siebie coraz większej odrazy, ale traf chciał, że poznałem tu kilka wartościowych osób i dla nich tu przychodzę. A co do Harda, to po prostu nie rozumiem po co tak gremialnie po nim jechać, w dodatku w jego urodziny. Miał je, spędził tak, jak chciał i luz.
kill_me_now pisze:Laki, wierz mi, że wolałbym nie spędzać czasu z takimi chlorami jak ty, bo tylko nabieram do siebie coraz większej odrazy, ale traf chciał, że poznałem tu kilka wartościowych osób i dla nich tu przychodzę. A co do Harda, to po prostu nie rozumiem po co tak gremialnie po nim jechać, w dodatku w jego urodziny. Miał je, spędził tak, jak chciał i luz.
100zl za godzinę z taką Panią toż to promocja jak w biedronce. Też mogę dołożyć sięSasiedzi pisze:Dobra tydzien temu był nietakt z mojej strony daje tutaj odpowiednia propozycje dla ciebie. Na twoje urodziny bedzie idealna. To co hard deklarujesz płace full. Należy sie tobie i chuj tam z paual
Buka pisze:100zl za godzinę z taką Panią toż to promocja jak w biedronce. Też mogę dołożyć sięSasiedzi pisze:Dobra tydzien temu był nietakt z mojej strony daje tutaj odpowiednia propozycje dla ciebie. Na twoje urodziny bedzie idealna. To co hard deklarujesz płace full. Należy sie tobie i chuj tam z paual
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 106 gości