https://showup24.tv/BlackMidnightAngel_
https://showup24.tv/profile/BlackMidnightAngel_
ruger44 pisze:Spajk wyciąga kartę rodziców za każdym razem, jak Paula zagrozi, że się zacznie puszczać, deadline piątkowej transmisji z panem zbliża się wielkimi krokami więc i styl szantażu Spajka robi się coraz bardziej rozpaczliwy, straszenie wywiadem u Henia nie pomogło więc trzeba wyciągać kolejne karty, Spajk już chyba zapomniał, że Paula to zbyt silny intelektualnie gracz dla niego na takie gierki - ostatnio jak Paulę próbował szantażować, to musiał ją publicznie przepraszać i odszczekiwać wszystko co o niej mówił
HardRockCaffe666 pisze:Ps a za te jebane oszczerstwa co niby źle wyrażałem się o swoim ojcu na czacie to powinieneś w mordę dostać
Twoje szczęście że jestem wyrozumiały dla idiotów i jesteś daleko.
HardRockCaffe666 pisze:...Twoje szczęście że jestem wyrozumiały dla idiotów...
BATMANmkr90 pisze:Hardziu, to dowiedziałeś się w końcu ile spajk zapłacił za parę godzin z Paulą?srogiego podczas transmisji też będziesz pytał ile za "kurewkę" zapłacił?
![]()
ŻE-NU-ŁA![]()
Robinek29 pisze:na piątek Paulinka obiecała transmisje ze Srogim
Spokojna pisze:Spajkowi serce pęknie jak się będą bzykać na transmisji...
Robinek29 pisze:ruger44 pisze:Spajk wyciąga kartę rodziców za każdym razem, jak Paula zagrozi, że się zacznie puszczać, deadline piątkowej transmisji z panem zbliża się wielkimi krokami więc i styl szantażu Spajka robi się coraz bardziej rozpaczliwy, straszenie wywiadem u Henia nie pomogło więc trzeba wyciągać kolejne karty, Spajk już chyba zapomniał, że Paula to zbyt silny intelektualnie gracz dla niego na takie gierki - ostatnio jak Paulę próbował szantażować, to musiał ją publicznie przepraszać i odszczekiwać wszystko co o niej mówił
I jeszcze niejednokrotnie będzie Ją przepraszał i błagał o wybaczenie.
ruger44 pisze:tym razem za 15k - stawka spotkania idzie do góry za każdym razem, gdy niegrzeczny kundelek pańci się zbuntuje i pogryzie jej buty!) i potem znowu wszystko od początku
ruger44 pisze:Ten Srogi srogo ją wyrucha![]()
ruger44 pisze:Myślę, że nie ma tak odważej laski na ShowUp.tv żeby się spotkać z kolesiem którego sie "spotkało" tylko na kamerce od razu na seks, nawet Majka aka Mistrzyni Loda z Renault nie spotykała się ze 100% kolesiami z nagonki tylko z podstawionymi znajomymi, dlatego Srogi na 99% jest byłym lub aktualnym ruchaczem. Ale srogie ruchańsko będzie nie tyle ciosem dla Spajka co motywacją, by wziąć kolejny kredyt w Providencie na 270k i próbować kupić sobie miłość swojej cudnej wymarzonej kandydatki na żonęBATMANmkr90 pisze:Hardziu, to dowiedziałeś się w końcu ile spajk zapłacił za parę godzin z Paulą?srogiego podczas transmisji też będziesz pytał ile za "kurewkę" zapłacił?
![]()
ŻE-NU-ŁA![]()
Spajk zapłacił 10k złotych, przecież sama mówiła na transmisji
Robinek29 pisze:Hardziu jak tam, nakupiłeś już berbeluchy na PIJONTECZEK by utopić smutki ?
HardRockCaffe666 pisze:Papaj450:Trzeba było te krewety zatruć.
Ach co to musi być za miłość.
Filmy,zatrute krewetki istne love story![]()
Ps ty spajki mówiłeś coś o zdobywaniu kobiet jedzeniem
No tak zatrute krewetki to dobra opcja.
Ty kurwo stara nie wyciagaj zdan z kontekstu. Jebany zalosny szprycel
https://showup24.tv/BlackMidnightAngel_
https://showup24.tv/profile/BlackMidnightAngel_
HenryChinaski1 pisze:Nie martw się Spajk... jakos to będzie....
[ Obrazek ]
przepłaszam, ale nie mogłem się powstrzymać![]()
![]()
Sasiedzi pisze:Nie jakos tylko do piatku. Jeszcze zobaczyny za to robienie mnie w chuja. Oby do piatku kurwa oby. Zonaczyny czy bedzie do smiechu robic ze mnie idiote
Spokojna pisze:Sasiedzi pisze:Nie jakos tylko do piatku. Jeszcze zobaczyny za to robienie mnie w chuja. Oby do piatku kurwa oby. Zonaczyny czy bedzie do smiechu robic ze mnie idiote
Jesteś niereformowalny...
Rozumiesz chociaż czemu większość z nas się śmieje?
Przecież to paranoja jakaś, co trochę powtórka z rozrywki, a Ty dalej się dajesz...
Nie wiem kiedy Ty się ogarniesz, chyba dopiero jak Ci na chleb braknie kasy.
Smutne to ogólnieTaka tragikomedia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości