Cipka0000 pisze:psychopaci jak wy
HardRockCaffe666 pisze:Oj, oj jakie mocne słowa.
komin pisze:SokratesNauczycielPlatona,![]()
to wiesz... gdybys przypadkiem jadac tym vanem zobaczyl gdzies Cipke000 to podwojna porcja chloroformu i korzystaj smialo
Laseczka ponoc wyjatkowo atrakcyjna i malo smigana. Jesli jest tak niesamowita jak mowi i chcialbys z nia zostac na dluzej to kombinuj cos z tym syndromem sztokholmskim
HardRockCaffe666 pisze:Panie i panowie stanowczo już za dużo jej uwagi tutaj poświęcamy.
Pewno bidula nie ma zbytnio z kim sobie pogadać i pisząc te głupkowate posty starając się zwrócić na siebie tylko uwagę.
A nie powiem robi to całkiem skutecznie obrażając wszystkich na prawo i lewo.
Laseczka popisze, popisze wypłacze swoje wszystkie żale i pretensje do całego świata i do wszystkich i pewno po jakiś czasie odpuści nie widząc reakcji z naszej strony.
Więc proponuje olewkę tej pani i tyle![]()
![]()
https://showup24.tv/BlackMidnightAngel_
https://showup24.tv/profile/BlackMidnightAngel_
Szerlok Holms pisze:Wali na twarz za dużo szpachli i robi to coraz częściej; wygląda jak z figur woskowych. I jak zmarszczy czoło to potem ta tłusta breja na czole zastyga, formując się w większe zmarszczki.
BATMANmkr90 pisze:moje GRATULACJE z okazji LODA w wykonaniu Pauli!!!
beznadzieja pisze:wasze marudzenia
beznadzieja pisze:Dokladnie kolor to ustawienia balansu bieli, przy sztucznym świetle balans bieli jest troche zakrzywiony. Stad moze sie wydawac jak ktos wczesniej napisal ze jest zółta, czy tam żeby nie są idealnie biale. Pamietajcie, ze każda nawet najlepsza kamera zakrzywia rzeczywistość. Wy to lubicie sie czepić wszystkiego , jesteśmy tylko ludzmi i mamy prawo miec tu i tam zmarszczkę, na kamerkach nie siedza roboty. Poza tym w nocnym świetle jak kamera wylapie ci zmarszczkę to juz jest kamera na wypasie:D Paula moim zdaniem zawsze pięknie wygląda, jest przygotowana ladna bielizna i trzyma dobry kontakt z widzami, te wasze marudzenia to juz zwykle czepialstwo. Nie widzialam zeby miala kilo tapety na twarzy, i znowu podkreslam przy sztucznym świetle jak masz troszke rozświetlacza nalozone to świeci ci się pysk jak psu jajca za przeproszeniem. Zobczycie, ze jak transmisja bedzie kiedys przy naturalnym świetle to wszystkie te wasze marudzenia przestaną mieć rację bytu.
tomoxx pisze:BATMANmkr90 pisze:moje GRATULACJE z okazji LODA w wykonaniu Pauli!!!
ale że się w końcu doczekał? na trans czy to było tylko w ramach opowieści? Byłem wczoraj u niej ale standardowo na 5 min przelotem, (co do koloru to kam chyba gubi w szafie z butami nasycenie, bo nie ma na czym balansu bieli złapać i stąd te różnice w kolorach mogą być, nie wiem czy potem zmieniła lokalizację czy nie)
Jeśli w końcu dostał namiastkę sexu na którą tyle czekał to gratuluję, myślę że w tym przypadku jego satysfakcja droższa od tych pieniędzy które wydał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości