gracjano pisze:Inkwizytor pisze:Hard przestań, pić więcej denaturatu bo wszędzie spika widzisz. Spiklem nie jestem .
Ale spytaj się zezi o kolegów
Arek W , Katarzyna W, Paweł Sz
Może sobie przypomni stare czasy

Brzmi jak lista poszukiwanych za oszustwa, napady, gwałty, i prostytucję

Albo pojawił się na foro ktoś z jej miejscowości, szkoły itp, co gdzieś statystycznie mogło się zdarzyć. Póki co, to jest nowy random z foro więc to czy piszę prawdę czy zmyśla to takie 50%-50%, pewnie od naszej percepcji zależy w co kto uwierzy.
Jeśli chodzi o młodość, to kto w niej nie szalał

każdy swoje musiał przeżyć i jakieś akcje odjebać.
Mi się nie składa to że ją rodzice wyrzucili z domu, choć może to dlatego, że nie jestem sobie w stanie wyobrazić że wywalają córkę, bo daje dupy w klubie lub dla fanu robi loda. Jak ja byłem młody to też były lokale w mieście gdzie panowała opinia że tam chodzą łatwe panny.
A wracając do tematu nadającej, to poza tym że mam o jej zachowaniu zadnie delikatnie mówiąc słabe, to trzeba jej to oddać że jest jedną z bardziej rozpoznawalnych postaci na SU w ostatnim okresie.
A co do Harda, gdzieś mi się na czacie przewinęło że masz Pan kobietę (jak tak to gratuluję bo się nie spodziewałem, no ale to zdjęcie z freesbie ktoś w sumie musiał robić, bo czworonoga o takie zdolności nie podejrzewam)